ay kızlar işin yoğunluğundan sizede yazamıyorum inşallah yarına bitecek ve bende rahatlayacağım bu arada geçmişimi okuyamıyorum hamiş haberleri varmı yoksa?
sen hala eşinin face inadını kıramadım dimi??
yoncanın testi silik çıkmış büyük bir ihtimalle yarın hamiş haberimiz olacakk
huhuhuuuu ben geldim
herşey temiz çıktı kanamanda normal sorun yok dedi,ilk gün sökecek tabi dedi
perşembe günü klomene başlıyorum 5 gün içicem sonra haftaya perşembe 2 aralıkta kontrole gidicem..
duruma göre çatlatma iğnesine karar vericek..haftaya cumartesi aşılama olur yumurtalar büyüdüyse dedi.
inşallah canım inşallah...inş.6 gün sonra bende sevinirim...bellimi olur..
huhuhuuuu ben geldim
perşembe günü klomene başlıyorum 5 gün içicem sonra haftaya perşembe 2 aralıkta kontrole gidicem..
duruma göre çatlatma iğnesine karar vericek..haftaya cumartesi aşılama olur yumurtalar büyüdüyse dedi.
huhuhuuuu ben geldim
inşallah canım inşallah...inş.6 gün sonra bende sevinirim...bellimi olur..
ay inşallah canımyoncanın testi silik çıkmış büyük bir ihtimalle yarın hamiş haberimiz olacakk
haydi gözünaydın olsun canım temiz çıkmasına sevindim sonuçlarının inşallah 2010 yılında hamiş olacaksın canımhuhuhuuuu ben geldim
inşallah sendende güzel haberler alırız tatlıminşallah canım inşallah...inş.6 gün sonra bende sevinirim...bellimi olur..
inşallah canım benim ....o zaman da sorun çıkmıyacak hayırlısıyla bende
kısmet olursa 9 aralıkda ank.gitcemm :))
gözün aydın cnm işlh olur cnm ilaçlar işe yarıcak cnm :)
saol canım,senin içinde inşallah hayırlısı olsun
heyecanla yarını bekliyoruz
Amin edoşum,şükür halimize en azından düzenli hastalanıyoruz ve herşey yolunda...haberler çok güzellll....
hadi hayırlısı canımmm...
saol canikom,yaaa öylemi dersin ucundan yakalarız belki 2010 u :))haydi gözünaydın olsun canım temiz çıkmasına sevindim sonuçlarının inşallah 2010 yılında hamiş olacaksın canım
heh iyi yalnız kalmicaksak sorun yok gidebilirsin :)))))13 gün inşallah diğer geldiğimin ertesi kursa yetişcem 1 hafta gitmemiş olcam...
orda da yalnız bırakmıcam annemlerde var int..:)
:)) anladım tabiiii :)ayy yanlış yere cvp yazmışım :))
anladın sen kuşş
huhuhuuuu ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?