ben dişçiye gidiyorum kızlar öptüm
kızlar isim değişikliği yaptım haberiniz olsun lsitede de dğeiştir handancım :)
nasıl yaptınn bende istiyorummm
burdayım canım ama işlere gömüldüm ara ara bakıyorummm
merhaba kızlar. nasılsınız? bugün annemle beşik bakmaya gittik. park yataklara da baktık. çok kararsız kaldım. ne yapcam hiç bilmiyorum. ben beşikten yanayım eşim park yatağı daha çok beğeniyor. yarın eşimle beğendiğim bir iki modele bakıp karar vericez artık.
banu dün kontrolün nasıl geçti? bebiş nasılmış? sana neler yapıverdi:))
merhaba denizcim hoşgeldinn :))
canım son bir kaç yıldır park yatak rövanşta ama ben olsam beşiği tercih ederdimm...
aslında bende beşikten yanayım. ama park yatağın özellikleri eşimi cezbediyor çift kademeli olması alt açma ünitesi ışıklı titreşimli müzikli aparatı. birde yeni çıkanlar eskiler gibi çadır gibi çirkin değil cicili bicili çok sevimliler. of bilemiyorum işte. bikaç gün daha düşünürüm ben sanırım.
canımm iyi gectiii cok sükür 740 gram olmuş bi saat inceledi doktor her yerini tırnaklarını bile gördük teyzesi:)) saçları da biraz biraz cıkmış:)) biz tam anlayamadık ama doktor gördü:)) sürekli hareket halindeydi doktor ultrasonu gezdirdikçe tekme attı cok komikti:)) cd'ye de cektiler:)) efecik nasıl?? ben de arabasını aldım gecen hafta park yatagını da gelecek ay alcam ikisini de bu ay ödemeyelim dedik:)
park yatagı bende beğeniyorum ama ileride odasını düzenlediğinde büyüyen beşik almayacak mısın??
maşallah canım bebişine. bizimde kontrole 1 haftamız falan kaldı. bakalım neler yapacak bizimki:)) sorma araba işi içinde şimdiden kafam karışık. çift yönlü istiyorum orası kesin de bi sürü marka model var. önümüzdeki ayda araba sıkıntımız olacak. seninki nasıl bişey neye dikkat etmek gerek alırken? mesela ben önü tek tekerlekli olsun diyorum eşim onun kullanışlı olacağını sanmıyorum diyor. 1.500 civari travel sistemler var hayatta o parayı veripte araba alamam ne bu mercedes mi alıyoruz diyor:))
merhaba denizcim hoşgeldinn :))
canım son bir kaç yıldır park yatak rövanşta ama ben olsam beşiği tercih ederdimm...
odasını düzenleyene kadar duramam ay çatlarım ocak gibi hazır etcez odasını da :)) hem şimdiden almazsam o kadar kıyafeti nereye koyarım. belisin denizci bebek odasını beğendik onu alcaz büyüyen beşikli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?