Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar isim değişikliği yaptım haberiniz olsun lsitede de dğeiştir handancım :)

kızlarrrrrr nereye kayboldunuzzzzzzzzzzzz ??

merhaba kızlar. nasılsınız? bugün annemle beşik bakmaya gittik. park yataklara da baktık. çok kararsız kaldım. ne yapcam hiç bilmiyorum. ben beşikten yanayım eşim park yatağı daha çok beğeniyor. yarın eşimle beğendiğim bir iki modele bakıp karar vericez artık.

banu dün kontrolün nasıl geçti? bebiş nasılmış? sana neler yapıverdi:))

merhaba denizcim hoşgeldinn :))
canım son bir kaç yıldır park yatak rövanşta ama ben olsam beşiği tercih ederdimm...

banu dün kontrolün nasıl geçti? bebiş nasılmış? sana neler yapıverdi:))

canımm iyi gectiii cok sükür 740 gram olmuş bi saat inceledi doktor her yerini tırnaklarını bile gördük teyzesi:)) saçları da biraz biraz cıkmış:)) biz tam anlayamadık ama doktor gördü:)) sürekli hareket halindeydi doktor ultrasonu gezdirdikçe tekme attı cok komikti:)) cd'ye de cektiler:)) efecik nasıl?? ben de arabasını aldım gecen hafta park yatagını da gelecek ay alcam ikisini de bu ay ödemeyelim dedik:)

canım son bir kaç yıldır park yatak rövanşta ama ben olsam beşiği tercih ederdimm...

aslında bende beşikten yanayım. ama park yatağın özellikleri eşimi cezbediyor çift kademeli olması alt açma ünitesi ışıklı titreşimli müzikli aparatı. birde yeni çıkanlar eskiler gibi çadır gibi çirkin değil cicili bicili çok sevimliler. of bilemiyorum işte. bikaç gün daha düşünürüm ben sanırım.

park yatagı bende beğeniyorum ama ileride odasını düzenlediğinde büyüyen beşik almayacak mısın??

maşallah canım bebişine. bizimde kontrole 1 haftamız falan kaldı. bakalım neler yapacak bizimki:)) sorma araba işi içinde şimdiden kafam karışık. çift yönlü istiyorum orası kesin de bi sürü marka model var. önümüzdeki ayda araba sıkıntımız olacak. seninki nasıl bişey neye dikkat etmek gerek alırken? mesela ben önü tek tekerlekli olsun diyorum eşim onun kullanışlı olacağını sanmıyorum diyor. 1.500 civari travel sistemler var hayatta o parayı veripte araba alamam ne bu mercedes mi alıyoruz diyor:))

denizzz nerelerdesin canım yaaa .....
nasılsınız....

bu arada benim tecihim beşikden yana...
görümcem hem beşik hemde park beşik aldı salonda park..
yatak odasında normal beşik ...oo çok memnun keşke normal beşik yerine park alsaydım dio...

park yatagı bende beğeniyorum ama ileride odasını düzenlediğinde büyüyen beşik almayacak mısın??

odasını düzenleyene kadar duramam ay çatlarım ocak gibi hazır etcez odasını da :)) hem şimdiden almazsam o kadar kıyafeti nereye koyarım. belisin denizci bebek odasını beğendik onu alcaz büyüyen beşikli.

nerden buluyonuz kız böyle şeyleriii..int de de 2 mil...yuhhh

merhaba sultancıııım. şükür kavuşturana nasıl geçti bayram? bu arada benim bahsettiğim beşik ahşap beşik değil o kesin alınacak benim söylediğim 6 ay için yanımda duracağı sepet beşik.

canım park yatak tasıma kolaylıgı ve işin bittikten sonra katlayıp saklama olanagı yüzünden cok avantajlı cidden...cok da güzel modelleri var ben park yatakta karar kıldım beşikle işim bittikten sonra koca şeyi napcam saklaması da zor...bi de bebek odalarının dolapları cok kullanıssız oluyo hiçbi şey sıgmıyo içine..ben odasının her ayrınıtısnı kendim cizip yaptırmak istiyorum su an kirada oldugum için de yapamıyorum bi iki sene içinde evimizi almayı planlıyoruz o zaman geniş zamanda güzel güzel yerleştiririm odasını inşallaaahhhh:)) kendi evim olsa belki büyüyebilen beşiklerden düşünürdüm ama yine de sanmıyorum ya park yataklar cok kullanışlıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…