Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar ben çıkayım..eşim geliyomuş..sofrayı hazırlayım...
iyi akşalar hepinize ..öptüm...

evet canım ben de öyle düşünerek kırmızı aldım..

görüşürüz canımmm iyi aksamlar mujkkkkkkkkkk

kızlar ne güzel siz yazıyonuz ben okuyorum :)))))))) güle güle alın ve eskitin :)) başınızda paralansın :))))) ben bugün kırmızı kart yedim çok mutluyum ve huzurluyum :)))))

2 gün sonra giderim rahim filmi için çok düşündüm anestezi ile olcam allah izin verirse bakalım ne çıkıcak inşallah güzel haberler alırız artık :))) içimde bir sevinç var rahim filmine karşı :)))

neyse kızlar ben şimcik çıkayım inşallah bu kk de düzelir aminnnnnnnnnnnnn :)))

hakkında hayırlısı olsun canımmmm..içini ferah tut sen olup bitecek ve sonunda bebişini kucagına alacaksın inşallahhh...

selam herkese :) çok yoruldum, dışarıdan geliyorum, bi sizi göreyim dedim, duşa gireceğim şimdi :)

haberler iyidir umarım, duştan sonra geçmişi okurum :)

hoşgeldinnn canımmm...
şimdiden sıhatler olsunn :))

kızlar ne güzel siz yazıyonuz ben okuyorum :)))))))) güle güle alın ve eskitin :)) başınızda paralansın :))))) ben bugün kırmızı kart yedim çok mutluyum ve huzurluyum :)))))

canım rahim filmini de çektirdikten sonra eminim için daha da rahatlayacak :) herşeyin hayırlısı olsun.
ben anestezi almadan çektirmiştim rahim filmini, pek rahatsız edici değildi.

bana da müsaade sekerler yarın görüşürüz...öğlene dogru anca gelirim sanırım yogun bi gün olacak yarın...iyi aksamlarrr kocamannnn öptümmmm:))

hoşgeldinnn canımmm...
şimdiden sıhatler olsunn :))

hoşbulduk edoşum, sağolasın :)

simgeler bir tek gelişmiş cevap seçeneğinin içinde olunca kullanmamaya başladık, ben pek beğenmedim bu halini :)

nasılsın? gelen giden yok di mi :)

iyi akşamlar canım. öpüldün.

neyse kızlar ben şimcik çıkayım inşallah bu kk de düzelir aminnnnnnnnnnnnn :)))

inşallah sende hayırlısıyla bebişine kavuşursun canım. iyi akşamlar.

canım rahim filmini de çektirdikten sonra eminim için daha da rahatlayacak :) herşeyin hayırlısı olsun.
ben anestezi almadan çektirmiştim rahim filmini, pek rahatsız edici değildi.

çiğdemcim merhaba. nasılsın?

bana da müsaade sekerler yarın görüşürüz...öğlene dogru anca gelirim sanırım yogun bi gün olacak yarın...iyi aksamlarrr kocamannnn öptümmmm:))

iyi akşamlar canımcım. yarın görüşürüz inşallah.

canım inş herşey yoluna girecek ve güzel haberler döneceksin bizee..

iyi akşamlar canımmmm...
dikkat et kendineee...

hoşbulduk edoşum, sağolasın :)

simgeler bir tek gelişmiş cevap seçeneğinin içinde olunca kullanmamaya başladık, ben pek beğenmedim bu halini :)

nasılsın? gelen giden yok di mi :)

ben de hiç begenmedim canımm..
yok tatlım gelen giden yokkk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…