iyiyim denizcim, dışardan geldim yoruldum
sen nasılsın? efecik nasıl :)
bizde iyiyiz nasıl olalım. uzun bir tatilden sonra adapte olmaya çalışıyoruz tekrar. dünümüz zaten sersem gibi geçti ancak dinlenebildik. bugün de gezdik dolaştık derken akşam oldu yine.
tatil dönüşü biraz zaman alıyor toparlanmak :))
uzun tatiller çok fena yapıyor insanı, yıllık izin gibi
ben kaçtım kızlar, yoksa yemeğe yetişemeyeceğim :) yarın sizinleyim, bu acil çıkış için kusura bakmayın :/
öpüldünüzzzz :)
evet o işin bir boyutu birde şu boyutu var bayrama gidiyorsunuz kumaş pantolonlar takımlar gömlekler gelince koca valizin içindekileri komple yıkayıp ütüleyip kaldırmak gerekiyo. siyahları yıkadım dün onlar kuruyo şimdi. bugün onları toplasam orta renkliler var ve son olarakta beyazlar. bütün bunlar yıkanacakj kuruyacak ütülenecek yerleşecek of bu da bana baya bi zor geliyor yaa:))
imjuli kim gıııı :)) görüşürüz. iyi bak kendine.
kız gul ben geldım dıyemı cıktın..msn ye de gelmıyosun bı sorun var anladım kadarıyla neyse saglık olsunn..ben cıkıyorum gul sen gırebılırsın
kızlar ben cıkıyorummm..öptüm sizii handan bacımı slm soyleyın bı ara gırerım gene ...
ben cıkıyımda gul gırsın???anladım kadarıyla bı sorun var ama ne sorun var anlamadım bu sekılde davrandıklarında hıc hosuma gıtmıyor bı sıkıntı varsa konussalar anlıcam ama cevremdekılerın hepsı bu sekılde suskunlasıp ortadan kayboluyorlar saglık olsun.gul sana cvp hakkı dogdu ::)) cvp beklıyorum
kızlaar bn geldim ama test yaptıramadım yaaa
sağlık ocağı ikametim olmadığı için yapmadıkarşıdaki dal merkezide bhcg yapmıyomuş hastaneya git dedi orasıda çok uzak gidemedim eşimle gidicem artık.((
huhuhuuuu ben geldim
herşey temiz çıktı kanamanda normal sorun yok dedi,ilk gün sökecek tabi dedi
perşembe günü klomene başlıyorum 5 gün içicem sonra haftaya perşembe 2 aralıkta kontrole gidicem..
duruma göre çatlatma iğnesine karar vericek..haftaya cumartesi aşılama olur yumurtalar büyüdüyse dedi.
merhaba kızlar. nasılsınız? bugün annemle beşik bakmaya gittik. park yataklara da baktık. çok kararsız kaldım. ne yapcam hiç bilmiyorum. ben beşikten yanayım eşim park yatağı daha çok beğeniyor. yarın eşimle beğendiğim bir iki modele bakıp karar vericez artık.
denizzz nerelerdesin canım yaaa .....
nasılsınız....
bu arada benim tecihim beşikden yana...
görümcem hem beşik hemde park beşik aldı salonda park..
yatak odasında normal beşik ...oo çok memnun keşke normal beşik yerine park alsaydım dio...
slmm kızlarrrrr.nazzdan haber yok galiba
hpericik nasılsın cnm özledim hepinizi bişey sorup kaçıcam :)))) rahim filminde anesteziylemi olum sen ne yaptın bide benden rahim filmi içn 120 tl istediler anesteziyle olursafiyatı ne kadar oluyo acep ??? öptüm kocamn hepinizi :) bu ne biçim kk yaa öpme işereti bile yokk:))))
gülüüüm bune şiddet :))
sakın ol dersin nefes...
ya sultancım görünce şok oldum ben çocukmuyum ya kimden neden kaçıcam ayrıca bu arkadaşta telefon numaram var daha önceleri görüşürdük eğer bi sorun olduğunu düşünüyorsa beni arayıp sorabilir hem uzun zamandır denk gelmediğim grşmediğim biriyle ne sorunum olabilir bu şekilde hesap sorulmasına kızdım zaten stresimi biliyosunuz ve hepsini yansıtmamaya çalışıyorum size korkularımı rüyalarıma bile giriyo bi çok kötü düşünceler...
bu arada hoşgeldin sultancım ..
nasılsın?
yarın ksımetse dktra gidicez dua et bizim için .....olurmu .....
aman da aman kıyamam ben sana çokm tırsıyon dicem çok komik olcak....
sıkma canını stres yapma amann erken doğurursun sonra sabah uyanınca bize bebişim doğdu dersin :))
etmem mi gülüm hayırdır normal kontrol için mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?