yaptırıcam bgn cnm işlh wardır işlh.....sılıkmı cıktıysa var bısıler ozaman nazcım benımde ılk oyle sılık cıkmıstı bende kan testıne kesın gıt bugun cvp yaz hemen bızee aay ınşlh vardır bebıs yaaa
bakalım sewgicim hayırlısı şimdiden sewinip snr yıkılmak istemiyorumiyiyim canım sen nasılsın görüşemedik uzun zamandır
hoşgeldin canım benim test çubuğumdada ikinci çizgi o kadar siliktiki yok gibiydi bende kan tahlilinde öğrenmiştim güzel sonucu sende mutlaka gidip yaptır hemen
yaptırıcam bgn cnm işlh wardır işlh.....
ben cıkıyorum sevgıcım bugun bır suskunluk var burda kızlar toplansında oyle gelıyım barı
gor bak bebıs cıkcak ay ınşlh vardır yaaaa...umudunu yıtırme sonucu her ne olursa oldumu:93:
evet sevgıcım bayadır konusamadık ozledım senı handanla konusmayı
tamam canım ben buralardayım gel sonra
evet canım birtürlü denk gelemedik o yüzden ama bundan sonra bol bol yazışırız eski günlerdeki gibi
bende diyorum bu kim yenimi gelmiş allahtan ismini yazdın yoksa tam soracaktım sen yenimisin diye
slm kızlar bn geldim sabah gene test yaptım ama çoook silik yok gibi bşy çıktı kana bgn gidicem ama ümidim yook yaa bnde bebiş diil kist çıktı gene kesin
ben dün emera girdim.bu ay gebe kalmam tehlikelimi olur
deneme yapıyorum bakıyım resim ekleyebilecekmiyim (hemde çok beğendim)
merhaba sekerler nasılsınızz????
merhaba sekerler nasılsınızz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?