Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ya ufff siteyi güzelleştircem die mafetmişler walla yazılarımı okuyamıyorum görünmüyoo :44::44:

ben cıkıyorum sevgıcım bugun bır suskunluk var burda kızlar toplansında oyle gelıyım barı

sılıkmı cıktıysa var bısıler ozaman nazcım benımde ılk oyle sılık cıkmıstı bende kan testıne kesın gıt bugun cvp yaz hemen bızee aay ınşlh vardır bebıs yaaa
yaptırıcam bgn cnm işlh wardır işlh.....

bakalım sewgicim hayırlısı şimdiden sewinip snr yıkılmak istemiyorum

evet sevgıcım bayadır konusamadık ozledım senı handanla konusmayı

gor bak bebıs cıkcak ay ınşlh vardır yaaaa...umudunu yıtırme sonucu her ne olursa oldumu:93:

yok cnm sonuç ne olursa üzlmücem herşey allahtan dualarınızı bkliyom buarada eda testmi yapacakmış işlhh oda gzl hbr werir:)

evet canım birtürlü denk gelemedik o yüzden ama bundan sonra bol bol yazışırız eski günlerdeki gibi

ay ınşlh sevgıcım cok ısterım eskı gunlere donup senle ve handanla konusmayı ınankı cok ozledım:84:

ben dün emera girdim.bu ay gebe kalmam tehlikelimi olur

benim kızımda herhalde böyle yapıyordur ultrasondan önce eee nede olsa benim kızım annesi gibi süslü

bende diyorum bu kim yenimi gelmiş allahtan ismini yazdın yoksa tam soracaktım sen yenimisin diye

günaydın sevgicim nasılsın bugün

slm kızlar bn geldim sabah gene test yaptım ama çoook silik yok gibi bşy çıktı kana bgn gidicem ama ümidim yook yaa bnde bebiş diil kist çıktı gene kesin

bende de çoook silik çıkmıştı, sonra kanda öğrenmiştim silik çıkmış olması bhcgnin daha yeteri kadar yükselmediğine işaret, korkma. bebiş oralardadır umarım

ben dün emera girdim.bu ay gebe kalmam tehlikelimi olur

tubiş günaydın canım doktoruna sorsaydın ya keşke :26:

deneme yapıyorum bakıyım resim ekleyebilecekmiyim (hemde çok beğendim)

ahahaa süpermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…