benim de pazartesiydi kontrolüm canım...bu hafta yaptıracaktım ben de aslında ama vaktim yok maalesef gelecek hafta yaptırcam seker yüklemeyi normalde benim de sekerim düşük cıkar hep ama yine de yaptırcam canım bi zararı yok nasılsa..senin de kontrolün iyi gecer umarım canımm..özlemişsindir kızını:) ben bi saat gördüm doya doya cd de verdi doktor izliyorum ara ara:))bu hafta sonu doktor kontrolüm var yine banucum şekerime bakılacak gerekirse şeker yüklemesi yapılacak
aşıyı vurunduğumda aile hekimimiz rutin kan tahlillerini yaptırmıştı aç karnına şekerim 64 çıkmıştı düşük demişti bakalım kontrolde ne çıkacak
merhaba canım seker yüklemeyi saglık ocaklarında da yapıyolar bildigim kadarıyla belki asıya gittiginde yaparlar..kızlar hepinize merhaba. umarım iyisinizdir. ben çok iyiyim allaha şükür. sevgicim benden şeker yükleme testi felan isteyen olmadı ama ben zorunlu diye yaptırıyorum ay yaptırmasam mı yoksa bilemedim.dr. u aradım böle böle test nasıl olacak dedim git laboratuvarda yaptır dedi. aşı zamanım geldi yoksa önce sağlıkocağına gitsem de onlara mı danışsam??? bu arada prettycim öğretmenler günün kutlu olsun ve bütün öğretmenlerin de...
slm kızlarpertıcım canım senı anlıyoruz desekde dedıgın gıbı yasamak lazım bu olayı ama burdakılerın yarıdan cogununda aynı seyı yasadıgı ıcın bebek ozlemınden dolayı bır cok sıkıntı yasamıslardır tek sen yasamıyosun kı mesala ben eltımın gorumcemın cevremdekı esımın benım arkadaslarımızın hepsının cocukları oldu bende senın gıbı cok agladım esımı mutlu edemıcem dıye ama rabbım nasıp etmeyınce aglasanda sızlasanda olmayınca olmuyor ıste rabbıme dua etmekten baska caremız yokkı uzme yıpratma kendı olurmu burdakıler senı anlasa da anlamasada bır sekılde senın yanındayız bunu bıl anlamında dıyorlardır..
aslında üyeliğim çok eski ama ben yeni yeni aktif kullanıcı olark kullanmaya başladım herkese slm
banucum ben sağlıkocağında yapıldığını hiç bilmiyordum da ben belki gerek görülmeyebilir diye danışayım demiştim. yarın yaptıracaktım aslında kan testini.o zaman pazartesi aşı günüm önce aşıyı yaptırayım şeker testini onlara sorup öyle yaptırayım.
slm kızlarpertıcım canım senı anlıyoruz desekde dedıgın gıbı yasamak lazım bu olayı ama burdakılerın yarıdan cogununda aynı seyı yasadıgı ıcın bebek ozlemınden dolayı bır cok sıkıntı yasamıslardır tek sen yasamıyosun kı mesala ben eltımın gorumcemın cevremdekı esımın benım arkadaslarımızın hepsının cocukları oldu bende senın gıbı cok agladım esımı mutlu edemıcem dıye ama rabbım nasıp etmeyınce aglasanda sızlasanda olmayınca olmuyor ıste rabbıme dua etmekten baska caremız yokkı uzme yıpratma kendı olurmu burdakıler senı anlasa da anlamasada bır sekılde senın yanındayız bunu bıl anlamında dıyorlardır..
mrb arkadaşlar uzun zamandır nete giremedim.bu arada pkolu olduğumu öğrendim.1 aylık klomen ve çatlatma iğnesinden sonra bugün kan testi yaptım negatif.çok kötüyüm çok.ağlamaktan bi hal oldum.bugün öğretmenler günü belki hediyem olur sandım ama malesef.ne günahım var da cezasını böyle çekiyorum diye düşünüyorum.eltilerimin görümcemin 2 şer çocuğu var.onların yanında kendimi eksik hissediyrm.artık insanların yüzüne bile bakmak istemiyrm.çok kötüyüm.eşimi mutlu etmek istiyorum.çok mu zor yaaa.
bu hafta sonu doktor kontrolüm var yine banucum şekerime bakılacak gerekirse şeker yüklemesi yapılacak
aşıyı vurunduğumda aile hekimimiz rutin kan tahlillerini yaptırmıştı aç karnına şekerim 64 çıkmıştı düşük demişti bakalım kontrolde ne çıkacak
kızlar beğendiğim 3 beşiğin resimleri. ama park yatak olan birebir aynı değil çok benzeri. sizce hangisi daha güzel?
slm kızlar biz geldik ama iyi haberlerle gelemedik dua eden ve merak eden arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun neyse anlatmaya başlıyiim hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım bu dktr ilk defa muayene olucaktım yani bilmediğim dktr neyse başladı muayene etmeye öle tepkiler verdi ki anlatamam kaç haftalıksın dedi 37 dedim bazı ölçümler 33 haftalık çıkıyo suyun iyice azalmış daha neler neler ama o an verdiği tepkiyi görseniz bi sorun mu var diyorum ben sorun var demedim diyo ama yok ta demedim sert sert iyice çıldırdım tabi ben baya sürdü muayene ama ya ayrıntılı ultrason gibi en baştan bi sürü ölçüm yaptı bu zamana kadar neden gelmedin diyo dedim nasıl gelmedim kontrollerime geliyorum ve ayrıca daha cumartesi akşam acildeydim suyun iyi herşey norml dedi dedim o cumartesiydi diye bi tepki verdi ya çok olumsuz koonuşuyo korutuyo ama açıklama da yapmıyo gerizekalı neyse profösörümüzün görmesi lazım dedi birazdan tekrar alıcaz dedi bekleme salonunda napıcağımı şaşırdım ama gözümden akıyo yaşlar neyse tekrar çağırdılar ama bi görseniz tüm dktr tepemde ölçümler yapıyolar vs vs neyse diğer tanıdığım dktr açıklama yaptı bakma sen buna dediler tepki verdiği kadar bi sorun yok korkma sakin ol dediler ya birde düşünüyorum 1 hafta içinde nasıl 5 hafta birden geriler bi bebek aklım almadı ...ama suyum azalmış tehlike şu anda yok ama dikkat etmem lazım mış 2800gr dedi 3 kilo ile doğum olur dedi ama biraz geri kalmış kilosu neyse kızlar kafam o kadar karışık ki hala kendime gelemedim daha anlatırım kafamı toparlayınca ama rabbim bu durumu kimseye yaşatmasın düşmenıma bile hele tüm dktr tepemde hepsi bir hararetli bi şekilde konuşuyo offfff....ama hemşire kızınız ince belli olucak dedi tek iyi haber bu kızlar ......
bu arada sultan çiğdem ve merak edip dua eden tüm arkadaşlarım sağolun Allah razı olsu ..
ben ortadakini begendim canım..kızlar beğendiğim 3 beşiğin resimleri. ama park yatak olan birebir aynı değil çok benzeri. sizce hangisi daha güzel?
geçmiş olsun canımm ne bicim doktormus o öyle yaa sinir oldum kendi doktorun bakma sen ona demiş boşver üzme kendini..sen üzüldükçe bebiş de üzülür annesi içini ferah tut her sey güzel olacak ince belli güzeller güzeli bi kızın olacak hayırlısıyla...slm kızlar biz geldik ama iyi haberlerle gelemedik dua eden ve merak eden arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun neyse anlatmaya başlıyiim hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım bu dktr ilk defa muayene olucaktım yani bilmediğim dktr neyse başladı muayene etmeye öle tepkiler verdi ki anlatamam kaç haftalıksın dedi 37 dedim bazı ölçümler 33 haftalık çıkıyo suyun iyice azalmış daha neler neler ama o an verdiği tepkiyi görseniz bi sorun mu var diyorum ben sorun var demedim diyo ama yok ta demedim sert sert iyice çıldırdım tabi ben baya sürdü muayene ama ya ayrıntılı ultrason gibi en baştan bi sürü ölçüm yaptı bu zamana kadar neden gelmedin diyo dedim nasıl gelmedim kontrollerime geliyorum ve ayrıca daha cumartesi akşam acildeydim suyun iyi herşey norml dedi dedim o cumartesiydi diye bi tepki verdi ya çok olumsuz koonuşuyo korutuyo ama açıklama da yapmıyo gerizekalı neyse profösörümüzün görmesi lazım dedi birazdan tekrar alıcaz dedi bekleme salonunda napıcağımı şaşırdım ama gözümden akıyo yaşlar neyse tekrar çağırdılar ama bi görseniz tüm dktr tepemde ölçümler yapıyolar vs vs neyse diğer tanıdığım dktr açıklama yaptı bakma sen buna dediler tepki verdiği kadar bi sorun yok korkma sakin ol dediler ya birde düşünüyorum 1 hafta içinde nasıl 5 hafta birden geriler bi bebek aklım almadı ...ama suyum azalmış tehlike şu anda yok ama dikkat etmem lazım mış 2800gr dedi 3 kilo ile doğum olur dedi ama biraz geri kalmış kilosu neyse kızlar kafam o kadar karışık ki hala kendime gelemedim daha anlatırım kafamı toparlayınca ama rabbim bu durumu kimseye yaşatmasın düşmenıma bile hele tüm dktr tepemde hepsi bir hararetli bi şekilde konuşuyo offfff....ama hemşire kızınız ince belli olucak dedi tek iyi haber bu kızlar ......
slm kızlar biz geldik ama iyi haberlerle gelemedik dua eden ve merak eden arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun neyse anlatmaya başlıyiim hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım bu dktr ilk defa muayene olucaktım yani bilmediğim dktr neyse başladı muayene etmeye öle tekiler verdi ki anlatamam kaç haftalıksın dedi 37 dedim bazı ölçümler 33 haftalık çıkıyosuyun iyice azalmış daha neler neler ama o an verdiği tepkiyi görseniz bi sorun mu var diyorum ben sorun var demedim diyo ama yok ta demedim sert sert iyice çıldırdım tabi ben baya sürdü muayene ama ya ayrıntılı ultrason gibi en baştan bi sürü ölçüm yaptı bu zamana kadar neden gelmedin diyo dedim nasıl gelmedim kontrollerime geliyorum ve ayrıca daha cumartesi akşam acildeydim suyun iyi herşey norml dedi dedim o cumartesiydi diye bi tepki verdi ya çok olumsuz koonuşuyo korutuyo ama açıklama da yapmıyo gerizekalı neyse profösörümüzün görmesi lazım dedi birazdan tekrar alıcaz dedi bekleme salonunda napıcağımı şaşırdım ama gözümden akıyo yaşlar neyse tekrar çağırdılar ama bi görseniz tüm dktr tepemde ölçümler yapıyolar vs vs neyse diğer tanıdığım dktr açıklama yaptı bakma sen buna dediler tepki verdiği kadar bi sorun yok korkma sakin ol dediler ya birde düşünüyorum 1 hafta içinde nasıl 5 hafta birden geriler bi bebek aklım almadı ...ama suyum azalmış tehlike şu anda yok ama dikkat etmem lazım mış 2800gr dedi 3 kilo ile doğum olur dedi ama biraz geri kalmış kilosu neyse kızlar kafam o kadar karışık ki hala kendime gelemedim daha anlatırım kafamı toparlayınca ama rabbim bu durumu kimseye yaşatmasın düşmenıma bile hele tüm dktr tepemde hepsi bir hararetli bi şekilde konuşuyo offfff....ama hemşire kızınız ince belli olucak dedi tek iyi haber bu kızlar ......
gülcüm zor bigün atlatmışsın geçmiş olsun. umarım herşey yolunda gider bebiş sağ salim kucağında olur. bu dr.lar nasıl oluyor da hamile psikolojisinden anlamıyor bende bunu anlamıyorum. bunun eğitimini almıyor mu bunlar???çiğdemcim sende dikkat et aman hasta olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?