Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

benim de pazartesiydi kontrolüm canım...bu hafta yaptıracaktım ben de aslında ama vaktim yok maalesef gelecek hafta yaptırcam seker yüklemeyi normalde benim de sekerim düşük cıkar hep ama yine de yaptırcam canım bi zararı yok nasılsa..senin de kontrolün iyi gecer umarım canımm..özlemişsindir kızını:) ben bi saat gördüm doya doya cd de verdi doktor izliyorum ara ara:))
merhaba canım seker yüklemeyi saglık ocaklarında da yapıyolar bildigim kadarıyla belki asıya gittiginde yaparlar..

merhaba canımm

ay kk sıstemı karıstı ıyıce ya okadar sey yazdım okunmuyo

mrhb banucum

banucum ben sağlıkocağında yapıldığını hiç bilmiyordum da ben belki gerek görülmeyebilir diye danışayım demiştim. yarın yaptıracaktım aslında kan testini.o zaman pazartesi aşı günüm önce aşıyı yaptırayım şeker testini onlara sorup öyle yaptırayım.

canım bana da eski doktorum söylemişti saglık ocagında da yapıyolar diye ben onun yalancısıyım:)) bi sor bakalm yapıyolarsa ikisi de cıkmıs olur aradan..

kızlar beğendiğim 3 beşiğin resimleri. ama park yatak olan birebir aynı değil çok benzeri. sizce hangisi daha güzel?

Eklentiler

• $beşik3.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 24
  • $beşik2.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 17
  • $beşik1.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 26

canım çok saolun hepinizde.

slm kızlar biz geldik ama iyi haberlerle gelemedik dua eden ve merak eden arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun neyse anlatmaya başlıyiim hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım bu dktr ilk defa muayene olucaktım yani bilmediğim dktr neyse başladı muayene etmeye öle tepkiler verdi ki anlatamam kaç haftalıksın dedi 37 dedim bazı ölçümler 33 haftalık çıkıyo suyun iyice azalmış daha neler neler ama o an verdiği tepkiyi görseniz bi sorun mu var diyorum ben sorun var demedim diyo ama yok ta demedim sert sert iyice çıldırdım tabi ben baya sürdü muayene ama ya ayrıntılı ultrason gibi en baştan bi sürü ölçüm yaptı bu zamana kadar neden gelmedin diyo dedim nasıl gelmedim kontrollerime geliyorum ve ayrıca daha cumartesi akşam acildeydim suyun iyi herşey norml dedi dedim o cumartesiydi diye bi tepki verdi ya çok olumsuz koonuşuyo korutuyo ama açıklama da yapmıyo gerizekalı neyse profösörümüzün görmesi lazım dedi birazdan tekrar alıcaz dedi bekleme salonunda napıcağımı şaşırdım ama gözümden akıyo yaşlar neyse tekrar çağırdılar ama bi görseniz tüm dktr tepemde ölçümler yapıyolar vs vs neyse diğer tanıdığım dktr açıklama yaptı bakma sen buna dediler tepki verdiği kadar bi sorun yok korkma sakin ol dediler ya birde düşünüyorum 1 hafta içinde nasıl 5 hafta birden geriler bi bebek aklım almadı ...ama suyum azalmış tehlike şu anda yok ama dikkat etmem lazım mış 2800gr dedi 3 kilo ile doğum olur dedi ama biraz geri kalmış kilosu neyse kızlar kafam o kadar karışık ki hala kendime gelemedim daha anlatırım kafamı toparlayınca ama rabbim bu durumu kimseye yaşatmasın düşmenıma bile hele tüm dktr tepemde hepsi bir hararetli bi şekilde konuşuyo offfff....ama hemşire kızınız ince belli olucak dedi tek iyi haber bu kızlar ......

Son düzenleme:

kendini çok yalnız ve mutsuz hissetme, dilerim bir an önce herşey normale döner. olumlu düşünmenin daha faydalı olacağına inanıyorum.
buradaki pek çok insan (hamilelerimiz dışında tabii :) ) tam aynısı olmasa da benzer sıkıntılarla başbaşa, bi şekilde bebek sahibi olmanın hayalini kuruyoruz :) kimimiz düşük yapmış, kimimiz dış gebelik yaşamış, kimimizin bi sıkıntısı yok uzun zamandır bu hayalin peşinde... sakın unutma yalnız değilsin, seni burda anlayacak çok arkadaşın var biz hepimiz birbirmizi anlamak için burdayız, lütfen daha sakin, daha olumlu düşünmeye çalış. olumlu düşünmenin gebeliği hazırlayan hormonların üzerinde müthiş sihirli bi etkisi var :)

çok geçmiş olsun, pko ilaçla önlenebilen bi rahatsızlık. allah beterinden saklasın.

ve de sevgili öğretmenim, öğretmenler günün kutlu olsun :)

hayırlısı sevgicim. inşallah iyi olur.

kızlar beğendiğim 3 beşiğin resimleri. ama park yatak olan birebir aynı değil çok benzeri. sizce hangisi daha güzel?

ben en baştaki maviyi beğendim :)

nasılsın deniz bugün? ben hasta olacak gibiyim yaa, kociş hastaydı bikaç gün önce, onu iyileştirdim derken ben yakalanıyorum galba :S

Son düzenleme:
bu arada sultan çiğdem ve merak edip dua eden tüm arkadaşlarım sağolun Allah razı olsu ..

kuzum benim yaaa, doktorun ters olanına denk gelmişsin sen. sakın stres yapma, sakın ama.
bunca zamandır herşey yolundaydı şimdiden sonra da yolunda olacak, üzülme sakın.
üzülmen, stres olman işleri yoluna sokmaz, sen dikkatli ve sakin bir şkeilde devam et. bir sonraki kontrolün haftaya mı?

her zaman göründüğün bi doktorun yok muydu orda? onu da çağırsaydılar keşke?

hay allah. ters zamanlarına denk geldin herhalde, ne acımasızlar bu doktorlar yaa (

gülcüm zor bigün atlatmışsın geçmiş olsun. umarım herşey yolunda gider bebiş sağ salim kucağında olur. bu dr.lar nasıl oluyor da hamile psikolojisinden anlamıyor bende bunu anlamıyorum. bunun eğitimini almıyor mu bunlar??? çiğdemcim sende dikkat et aman hasta olma.

ben ortadakini begendim canım..
geçmiş olsun canımm ne bicim doktormus o öyle yaa sinir oldum kendi doktorun bakma sen ona demiş boşver üzme kendini..sen üzüldükçe bebiş de üzülür annesi içini ferah tut her sey güzel olacak ince belli güzeller güzeli bi kızın olacak hayırlısıyla...

Geçmiş olsun canım ne diyeyim valla bende şaşırdım şimdi rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için sende çok üzülme o kadarda takma kafana abartılacak kadar bişey yok demişlerya diğer doktorlar herşey olacağına varır yani ince belli kızında sağlıkla dünyaya gelir inşallah

sağol denizcim, edeceğim dikkat :2:

çiğdem banu denizcim sağolun kızlar ama ne bilim genede içim rahat etmiyo tmm onun dediği kadar bi sorun yok ama sonuçta sorun var sizce 37 haftamda 2,800 gr çokmu az kilosu netteki hesaba ve aralık annelerine göre çok çok az ..neyse kızlar dualarınız için sağolun inşallah dediğiniz gibi olur ama çok kötüyüm hala o sitresi atamadım ağlıyorum nefes alamıyorum sanki ....
halbu ki gelişimi çk güzeldi hep 1 hafta önden gider di...
evet çiğdemcim haftaya tekrar kontrolüm var artık her hafta çağırıy nst ye bağlıyo idrar kan fean tahlil de verdim hayırlısı bakalım inşş önümüzdeki hafta biraz dah büyümüş olur kızlar bi sorun çıkmaz ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…