Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayyy ne rahat wallaa yaa bnm ütüler dağ oldu üşeniyom ütülemeyeee:)

sen mi ben mi valla ....bir sürü ütü...hem bana hem eşimin çantasını hazırlanacak.:95:.

hele eşiminki of ki off 3 üniforma 20 den fazla çamaşır bir sürü çorap günlük kıafet ayakkabı .......bir hafta önceden başlıyo gemiye taşınması

kızlar hepinize umut olsun diye yazıyorum 3yıllık evliyim 15 ay korunmadık en sonunda doktora gittik testler yapıldı eşime ve bana herşey normal çıktı doktor rahim filmine yolladı adetimden sonra gideyim diye bekliyorduk derken beklenen olmadı bu sefer :) Ve bize acayip bir sürpriz oldu. Yarın bebişim 9 haftalık oluyor. Allahım tüm isteyenlere yaşatsın bu güzelliği inşallah. Bize de hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin inşallah. Yani asla umutsuzluğa kapılmayın. Yalnız olaya odaklandıkça gerçekten olmuyor biz tatile gittik geldik kafam dağıldı gerçekten o düşünceden uzaklaştığım an böyle güzel bir sürprizle karşılaştık. Darısı başınıza...

gözün aydın cnmmm bnde yenii öğrendim darısı tüm isteyenlerin başınaaa

anaaamm kolay gelsin cnmm walla kadının işi bitmezz:))

:)) hayırlı olsun canım allahım tamamına da erdirir inşallah ..yakında 4 olcam bende 10 ay dır korunmuyoz inşallah bana da süpriz olur

ben birazdan yemeğe çıkacağım bacılar, keyifli sohbetler size, dönünce görüşürüz. edayı çok merak ediyorum :26: handan'ı ve banu'yu da çok özledim

KARATS tüm dualarım sizlerle inan bana bu forumu 1 yıldır üye olmadan takip ediyordum ama hamile olduğumu öğrenir öğrenmez üye oldum dualarımın sizlerle olduğunu belirtmek için inan çok iyi anlıyorum seni. Yüksek tut moralini ve lütfen çok odaklanma vakti zamanı gelince olcak buna inan canım

tşk.ederim canım çok sağol dualarını eksik etme lütfen ..bu arada ismimde sultan :)hoşgeldin
benimde son 5 gün kaldı :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…