demi ama şimdi ne kadar ayıp ettin kıza hep edayı sordun durdun bana bişey demedi bile demiştir.....
yerim :78:seniiiiiii
şaka şaka denizim biliyon sandık bize gece öğrendik zaten hatta hamile olduğunuda biz ona söyledik
hadi yaaaa. bende girdim gireli pek öle bi muhabbet olmayınca, geçmişe de bakamamıştım tabi. demin bi baktım şok oldum. neyse bende yarın tebrik ederim artık. kan testi de yaptırdı kesin di mi bebiş?
çok sağol. bende öyle düşünmüştüm. daha yeni girdim çünkü bi problem de yokken ne gerek var. hem bebişime zarar. kimyon çayını duymamıştım hiç. peki arada sırada bitki çayı içmenin bi sakıncası var mı acaba? elma, kuşburnu felan...
evt canım dün kan testi yaptırmışdı..kan değerinden anlammış akşam yazınca biz söyledik..:))cts de keseye bakacaklar inşallah
tatlım bitki çaylarını dktr sor çünki bi kaç tanesini içme kasılma yapar demişti bana ama unuttum
ama bi çoğunu içebiliyordun ama şimdi sana yanlış bilgi vermiyim cnm sen dktr sor istersen ...ama elma kuş burnu felan zannetmiyorum bi sakıncası olduğunu...
neyse kızlar bana azıcık müsade sofrayı hazırlıyayım akşama grş işlerim biitnce bye...
inşş eda da gelir o zamana kadar....
aaaa ben bundan aldım kaç ay önce markette alış veriş yaparken
gördüm fiyatıda uygun die aldık duruyo belki bebişimiz olur die
ama nıveann ki
ayrıca bu sitede süper şeyler var deniz ya bayıldım keşke daha önce denk gelseydi de linkini verseydin
ama ciden beğendim ....
Nivea atta çantası 015
bendekide bu canım..
onu bilmiyorum canım hiç çantası hoşuma gitti o yüzden almışdım..
evet o da çok güzel. iyi ki almışsın. mart annelerinin çoğu da ondan almış. bazıları da benim söylediğimi almış. zaten bu 2 marka dışında hiç tavsiye etmiyorlar. onun çantası da çok şirin. arabayı kırmızı alırsak takım olur diye ben kırmızı istiyorum. araba kırmızı olursa ikinci bebek kız olsa da kullanırız erkek olsa da. tabi allah kısmet ederse.
amin canım...al tabi kırmızı çok şirin durur:)) allahım kullanmayı nasip etsinde tek hayırlısıyla..........
kızlar ağır bel fıtığı olmuşum.doktor fizik tedavi verdi.ilaç verdi.gebe kalmamam gerektini sölediiii
bana kısmet olmuo anne olmakkkkksabahtan beri ağlıyrmm başım ağrıdııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?