Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Eki Görüntüle 110101

kızlar ama biz sadece beşiği aldık oda yapmadım..

çoook güzelmiş, güle güle kullanın, iyi günlerde :)

Belis Denizci Bebek Odası

buda benim denizci bebek odam. bunun yatağı ve uyku seti bu fiyata dahil değil. birde bu küçük beşikle verilen fiyat biz büyüyen beşikli olanını aldık.

yakışır efeciğe güle güle kullanın annesi :) iyi günlerde...

merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim acaba

aramıza hoşgeldin mutlukız :)

kıslar ben gidiyorum. yemek yapayım. hepinize iyi akşamlar.

kolay gelsin canım, iyi akşamlar.

kızlar ağır bel fıtığı olmuşum.doktor fizik tedavi verdi.ilaç verdi.gebe kalmamam gerektini sölediiii
bana kısmet olmuo anne olmakkkkk sabahtan beri ağlıyrmm başım ağrıdııı

süresini de vermiştir, sıkma canını. gebe kalmadan önce sağlık problemlerini çözmenden daha doğru ne var ki :) öyle değil mi :)

akşam markete gideceğiz kızlar. bi çikotop mu ne yapmıştı biriniz bi ara? tarifi nasıldı acep hatırlayan var mı :) gitmişken malzemesini alsam dedim :)

kızlar ağır bel fıtığı olmuşum.doktor fizik tedavi verdi.ilaç verdi.gebe kalmamam gerektini sölediiii
bana kısmet olmuo anne olmakkkkk sabahtan beri ağlıyrmm başım ağrıdııı

tuğbacım cnm çok geçmiş olsun ne diyceğimi şaşırdım cnm çok üzüldüm ama cnm tedaviden sonra sonuçta anne olucaksın öncelik şimdi senin kendi sağlığın bitanem nolur üzme kendini toparlanmaya çalış öncelikle güzel bi moral le tedavine başla bk nasıl herşey kısa zman da yoluna giricek sonrada bebişe sıra gelicek nolur üzülme çok şükür çaresiz dert değil cnm zor ama Allah daha büyük dert keder vermesin tuğbacım elbet bundada vardır bi hayır demekten başka çaremiz yok ama kendini üzersen işi yokuşa sürmekten başka işine yaramaz.....

hoşgeldin çiğdemcin .
sultanım sen naptın bensiz özledin mi benii
kızlar saat kaç oldu ben endişelenmeye başladım eda nerdeeeeeeeeeee yavvv :18:

hoşgeldin çiğdemcin .
sultanım sen naptın bensiz özledin mi benii
kızlar saat kaç oldu ben endişelenmeye başladım eda nerdeeeeeeeeeee yavvv :18:

hoşbuldum gülcüm, kitap okuyordum elektirk yoktu, uyuyakalmışım, sonra sersem gibi oldum :/
öğlen yine bebek krizim depreşmişti, eşim de istiyorsan ocağa bırakma git aralıkta türkiyeye doktoruna dedi, ama arada yılbaşı var.
git gel yapmak istemiyorum, o yüzden ocaka bıraktım.

edoşu ben de merak ediyorum artık, inşallah haberler iyidir.

telefonlarımızı mı versek birbirimize :26:

allahım tez zamanda bebişimi göndersin artık nolurrrr

tuğbacımmm kendini üzme ne olursun, sen kendini üzdükçe kendine zarar veriyorsun.

bencede cnm nolur üzülme herşey yoluna giricek inşallahh....buna inanmaktan ve umut etmekten başka çaremiz yok tuğbacım....

daha yaşım 22 ve ilerlemiş bel fıtığım varrr
yapma cnm ya nolur ii düşün birazcık rahatlamaya çalış daha kötü olma...

özlemem mi gülüüm....ama senn geleceğini bildiğim için sabırla bekledimm:87::87:

sağol cnm benim bende özledim işim biter bitmez buraya size geldim
bu arada fato nun suçu ne var sultancım bu arada....

duruma göre bakacak.inşş fizik tedavi işe yarada öbür aya çalışmalara başlarızzz.okulum çok stresli her gün sınavımmm var.kaynım bizdee hiç bişeyden memnun olmuo.20lik dişim çıkıo yrn onu çektiricem.belimde fıtık var.tüpleimden yeni ameliyat oldum.küçük bi hastane gibiyimmm.

slmmm kızlarrr...
bugün erken gelemedim kusura bakmayın testi yaptıramadımm..
hastaneye giderken kaza yaptık...
eşim arabayla ugrastı beni de arkadasa bıraktı..
şimdi eve girdik hemen haber vereyim dedim...
sabah test yaptırıcam artıkk...

ama olumsuz düşünürsek ben de kendimde bi sürü şey bulurum şimdi 5 dakikada.
bak allah beterinden saklasın, en azndan sağlık problemlerini biliyorsun ve bunların hepsinin tedavisi var. allah korusun ya bilmediğin bi derdin olsaydı?
o yüzden bu kadar üzme kendini, sabır biraz. daha sakin ol tuğbacım

oyy canım çok geçmiş olsun,i iyi misiniz? var mı bi zarar sizde? arabanız ne durumda?
hay allah, çok geçmiş olsun. tüm gün aklımız sendeydi. sağlık olsun da gerisi önemli değil.
şükür burdasın :)

canım bizde birşey yok çok şükür yanlız ben kafamı vurdum yan cama biraz başım agrıdı geçti çok şükür..
araba da baya hasar var yol bizimdi sokaktan çıkan bir araba vurdu şöför koltugunun arkasındaki kapı içeri girdi...
suç karşı tarafta yaptırıyor ama sonucta arabanın orjinalliği bozuldu...
çok şükür bizde birşey yok cana geleceğine mala gelsinn...
eşimde yarın göreve gidecek sabah 6.30 da ekip gönderecek beni hastaneye götürmesi için..

tuğbacımmm kendini üzme ne olursun, sen kendini üzdükçe kendine zarar veriyorsun.

daha yaşım 22 ve ilerlemiş bel fıtığım varrr

of çiğdem ya bu günlerde dökülüyoruz sankiii
cnm sende bi sorun varmıydı dktr ne için gidiceksin ?
inşş cnm gerek kalmadan meleğine kavuşursun inşalahhhhhhhh ama sakın stres yapma .
aminnnn inşallahhh cnm göndericek meleğin gelicek annesi oda seni özledi kavuşmayı bekliyo
evet cnm ya böyle olmıycak hep aklımız kalıcak birbirimizde :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…