- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
eda bu gün bizi çatlatıcak cnm
yarın da nete giremiycem of bu gün öğrenemezsem ancak cumartesi öğrenicem yaaa......
eda ya ne oldu kızlar
evli tabi canım bebek için tedaviye bile başladı bizim kız çok acelecidir biraz
gülüm nie yoksun yarın...kız gelir birazdan akşam oldu...ben ilkinden tecrubeliyim..:))
kızlar bana müsade hepinize iyi akşamlar kendinize cici bakın görüşmek üzere
kızlar bn çıkıyorum edayı bklemekten ağaç oldum walla eşim gelir sofra hazırlıcam öp hepinizi
ben geldim kıslar aniden çıktım yine. giden arkadaşlara iyi akşamlar. gülcüm sana da bişi sorucam oradaysan.
güle güle cnm yarın grş desene bizim mesai saati geldi
sultan eda kaçtığına göre görevi ikimiz teslim alıcaz
hayırlı işler sultancım kolay gelsin ikimizede...
hoşgeldin denizcim burdayım tatlım yardımcı olabileceğim bişey se zevkle tabiki sorabilirsin...
merak etme gülüm gelir birazdan....gidenlere güle güle..iyi akşamlar..
gülüm senn eş yokmu benimki nöbtçi bugünn
normalde ben ayda bir kontrole gidiyordum. ay sonlarına denk geliyordu. bu ay dr. değiştirdim. o da bebeğin duruşu biraz değişik net görüntü alamadım 15 gün sonra tekrar gel dedi. gittim bu kez daha net gördüm. yine ay sonu geldi ve benim asıl kontrol zamanım şimdi. ama daha 15 gün önce girdim ultrasona. sık sık girmekte iyi değil diyorlar. napsam normal kontrol zamanı olduğu için gitsem mi yeni girdim diye biraz daha beklesem mi?
haaa bide bu arada kimse bana yoncanın hamile olduğunu söylemedi. bende geçmişe bakamamıştım yeni gördüm. tebrik edemedim. kızda diyecek ki ne ilgisiz şey
canlarım çıkıyorum inşallah yarın görüşürüz iyi akşamlar öptüm hepinizi
cnm nasıl olsa 15 gün önce kontrol oldun ve herşey yolunda bence sen ayda bir gitmeye devam et evet ultrasona girmek te iyi değl cnm saçtığı radyasyon ışınları bebeğe zararlı fazlası tabii ha bu arada cnm kimyon çayı iç istersen muayeneden sonra vücudundaki zararlı ışınları atıyomuş...boşuna gitme bence tabi bi sorun yoksa ki çok şükür yok zaten cnm 9 zuncu ayda sık sık gidiceksin dktr haftada 1 bari şimdi rahat edin bebeğinle sen .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?