Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

handancım bu kadar yorma kendini :) bu yorgunluğüun ardından herşeyin çok güzel olduğunu görmek insanı çok iyi rahatlatıyor ama değil mi :) çok özletme kendini, gündüz de gel. gece yazdıklarınızı okudum, kaynatmışsınız ne güzel :)

evetbide anlasam altıma yapardım heralde

kızlar bu gece doğurursam şaşırmayın sancım var ama sadece belimden vuruyo 40 dk bir offff tırnaklarımdan çıkıyo acıı...bakalım nolucak...

yakında buraya doğuma gittiğini yazacaksın bize zaten :))

günaydın kızlarr.......

günaydın gülcümm :)

günaydın kızlarrr.ben bugün evde yokumm haber verim dedimmm.öğleden sonra gelirimmmm:82:

günaydın tubiş, görüşürüz öğleden sonra :)

günaydıın çiğdem ve gül...

günaydın sultan kuşum :)

kızlar siz geçmişe bakıysunuz galiba neyse ben buzdolabımı temizliyip geliyorum grş ...

ben geçmişe bakıyordum evet :78: kolay gelsin gül'cüm.

inşallah cnm ay cidden doğuma az aldı :18:
sağol cnm az kaldı işim korkuyorum iş yaparken doğurucam diyetabi eşimde beni
sğol

yok gülüm dün bütün gün burdaydım
geçmişde de hep biz varız :))
yeni kalkıyom ya salona taşınıyom pc yi tlflarımı :))

hmm anladım cnm kolay gelsin ....hadi tüm hazırlıklarını işşlerini yap sonra hep bizlerle ol gene iyiki varsın sultancım ya iyiki handan bu topiği açmış iyiki sizleri tanıdım :))))

sevgi ve banu neden yok halaaa :26:

evet gelmediler bu sabah :26:

:13:

edoşum haberini bekliyoruz canım

babu doktora mı girmişti?

ben birazdan yemeğe çıkacağım bacılar, keyifli sohbetler size, dönünce görüşürüz. edayı çok merak ediyorum :26: handan'ı ve banu'yu da çok özledim

kızlar selam ben geldim yemekten :)

gül'cüm, denizcim hoşgeldiniz.

eda, babu ve handan'dan hala haber yok değil mi :26:

banu nerde yav:97:

işi çok demekki yada neti yok hiç gelmedi çünkü
bu arada denizcim sağlık ocağında hemşire olan kuzenime sordum sağlık ocaklarında şeker yüklemesi yapılabiliyormuş
merhaba kızlarrr kusura bakmayın merakta bıraktım sizi ama aniden gelişen bir durum oldu işten ayrıldım carsamba aksam dün de esyalarımı ve işlerimi toparladım giremedim hiç siteye bugun de evdeyim artık...pazartesinden itibaren eşimle birlikte çalışcam kendi büromuzda hayırlısı artık bakalım...sizler iyisiniz umarımmm?? kuzucukkk ben de seni coook özledimmm
edacım geçmiş olsunn aman dikkat edin tatlımm neyse ki kimseye bir şey olmamışş

ayyyyyyyyy canımm bizde merak ettik seni hayırlısı olsunn...

çok sağol canım ucuz atlattık verilmiş sadakamız varmışş...

günaydın banu...

evt merak ettik seni..
hayırlısı olsun...yeni işinizde başırılar size...eşinde mi avukattı senn :))

ben bi de sevginin eşinn ne iş yaptığını merak ediyodum sakıncası yoksa tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…