- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
günaydıın çiğdem ve gül...
bizde tadilat vardı yaa unuttunuzmu dün bütün gün ustalar vardı doğramalar değişti balkonu içeri kattık duvarlar kırıldı falan bugünde bütün gün temizlik vardı kadınla ikimiz hiç oturmadan çalıştık..belin bacaklarım kollarım heryerim ağrıyor ellerim yara oldu deterjandan,çok yorgunum çoooooook..bi iki iş daha kaldı ama onlar haftaya artık..çoğu bitti çok şükür ama bende bittim
evetbide anlasam altıma yapardım heralde
kızlar bu gece doğurursam şaşırmayın sancım var ama sadece belimden vuruyo 40 dk bir offff tırnaklarımdan çıkıyo acıı...bakalım nolucak...
günaydın kızlarr.......
günaydın kızlarrr.ben bugün evde yokumm haber verim dedimmm.öğleden sonra gelirimmmm:82:
günaydıın çiğdem ve gül...
kızlar siz geçmişe bakıysunuz galiba neyse ben buzdolabımı temizliyip geliyorum grş ...
kızlar siz geçmişe bakıysunuz galiba neyse ben buzdolabımı temizliyip geliyorum grş ...
handancım bu kadar yorma kendini :) bu yorgunluğüun ardından herşeyin çok güzel olduğunu görmek insanı çok iyi rahatlatıyor ama değil mi :) çok özletme kendini, gündüz de gel. gece yazdıklarınızı okudum, kaynatmışsınız ne güzel :)
yakında buraya doğuma gittiğini yazacaksın bize zaten :))
günaydın gülcümm :)
günaydın tubiş, görüşürüz öğleden sonra :)
günaydın sultan kuşum :)
ben geçmişe bakıyordum evet :78: kolay gelsin gül'cüm.
yok gülüm dün bütün gün burdaydım
geçmişde de hep biz varız :))
yeni kalkıyom ya salona taşınıyom pc yi tlflarımı :))
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
sevgi ve banu neden yok halaaa :26:
evet gelmediler bu sabah :26:
:13:
edoşum haberini bekliyoruz canım
babu doktora mı girmişti?
ben birazdan yemeğe çıkacağım bacılar, keyifli sohbetler size, dönünce görüşürüz. edayı çok merak ediyorum :26: handan'ı ve banu'yu da çok özledim
kızlar selam ben geldim yemekten :)
gül'cüm, denizcim hoşgeldiniz.
eda, babu ve handan'dan hala haber yok değil mi :26:
banu nerde yav:97:
merhaba kızlarrr kusura bakmayın merakta bıraktım sizi ama aniden gelişen bir durum oldu işten ayrıldım carsamba aksam dün de esyalarımı ve işlerimi toparladım giremedim hiç siteye bugun de evdeyim artık...pazartesinden itibaren eşimle birlikte çalışcam kendi büromuzda hayırlısı artık bakalım...sizler iyisiniz umarımmm?? kuzucukkk ben de seni coook özledimmmişi çok demekki yada neti yok hiç gelmedi çünkü
bu arada denizcim sağlık ocağında hemşire olan kuzenime sordum sağlık ocaklarında şeker yüklemesi yapılabiliyormuş
edacım geçmiş olsunn aman dikkat edin tatlımm neyse ki kimseye bir şey olmamışşslmmm kızlarrr...
bugün erken gelemedim kusura bakmayın testi yaptıramadımm..
hastaneye giderken kaza yaptık...
eşim arabayla ugrastı beni de arkadasa bıraktı..
şimdi eve girdik hemen haber vereyim dedim...
sabah test yaptırıcam artıkk...
günaydınn kızlarr ben geldimmmmm
saol canım iyiyim sen nasılsıngünaydın sevgi, hayırlı cumalarnasılsın bugün?
günaydın canım hoşgeldin.Bu arada geçmiş olsun kaza yapmışsınız allah birdaha yaşatmasıngünaydınn kızlarr ben geldimmmmm
hoşbulduk canımgünaydın canım hoşgeldiin...
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
günaydınn kızlarr ben geldimmmmm
merhaba kızlarrr kusura bakmayın merakta bıraktım sizi ama aniden gelişen bir durum oldu işten ayrıldım carsamba aksam dün de esyalarımı ve işlerimi toparladım giremedim hiç siteye bugun de evdeyim artık...pazartesinden itibaren eşimle birlikte çalışcam kendi büromuzda hayırlısı artık bakalım...sizler iyisiniz umarımmm?? kuzucukkk ben de seni coook özledimmm
edacım geçmiş olsunn aman dikkat edin tatlımm neyse ki kimseye bir şey olmamışş
günaydın canım....geri sayım başladı öğrenmemize sonunda demi...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?