Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

eşim aradııı tahlili almaya gidiyormuş 10-15 dk yaa evde olurrr :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:

evet canım cok sinir bi şey cidden nasıl da heveslenmiştim kalkarken bi güzel temizlik yaparım sonra da yemek yaparım büroya giderim diye ama bütün hayallerim suya düştü:)) dus da almam lazım
neyse ben bari süpürme ve toz alma işini yapayım sonra belim agrır uzanırım kesin..kendime gelince aranıza katılırım tekrar sekerler mujkkkkkkkkkkkkkkkkk

sonuç çıktı şuan da ama eşimi arıyorum meşgule veriyor sanırım atış işi bitmediii...
ara ara bakcam canım güzel haberlerini bekliyorummm

kendini fazla yorma,kolay gelsin babuşum görüşürüz..

gülüm sende mi izmirdesin:) hatayda diilim cnm bn bucadayım ama ii bi drsa hatayada giderim

yok yoncacım ben istanbuldayım ama bak hatayın iskenderun ilçesinde palmiye hastanesi var cnm özel orda özkan beydi galiba arkadaşım çok memnun ve gelişim hastanesinde de esin hanım da galiba ama istersen tam olarak öğrenirim isimlerini ....arkadaşım hatay da da....hamile.

:)) cnmmm benim izmir hatay dedi busecan bn izmirdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…