naz cnm sen hatayda mısın neresinde özelden yaz istersen sana dktr tavsiye edicem de....
evet canım cok sinir bi şey cidden nasıl da heveslenmiştim kalkarken bi güzel temizlik yaparım sonra da yemek yaparım büroya giderim diye ama bütün hayallerim suya düştü:)) dus da almam lazıminşallah canım hepimiz inşallah..
hoşbuldum canım evet çoğu bitti neyseki :))
Süper bir transfer olmuş :)
Bak gördünmü iyiki kesilmiş yoksa yorulacaktın şimdi hafif hafif yaparsın ama çok sinir yaa su kesilmesi tuvalete bile giremez insan yaa
ara ara bakcam canım güzel haberlerini bekliyorummmsonuç çıktı şuan da ama eşimi arıyorum meşgule veriyor sanırım atış işi bitmediii...
bndee diyom bu kız nie bni kutlamıyo:) şaka cnmm saol tatlım darısı isteyen herkesin başına
eşim aradııı tahlili almaya gidiyormuş 10-15 dk yaa evde olurrr :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
ara ara bakcam canım güzel haberlerini bekliyorummm
kendini fazla yorma,kolay gelsin babuşum görüşürüz..evet canım cok sinir bi şey cidden nasıl da heveslenmiştim kalkarken bi güzel temizlik yaparım sonra da yemek yaparım büroya giderim diye ama bütün hayallerim suya düştü:)) dus da almam lazım
neyse ben bari süpürme ve toz alma işini yapayım sonra belim agrır uzanırım kesin..kendime gelince aranıza katılırım tekrar sekerler mujkkkkkkkkkkkkkkkkk
ara ara bakcam canım güzel haberlerini bekliyorummm
eşim aradııı tahlili almaya gidiyormuş 10-15 dk yaa evde olurrr :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız?
tamam canımmm dinlen sennn............
kendini fazla yorma,kolay gelsin babuşum görüşürüz..
gülüm sende mi izmirdesin:) hatayda diilim cnm bn bucadayım ama ii bi drsa hatayada giderim
anaaam o zaman ben de 15 dakika sonra burdayımmm
Ayyyy bende heyecanlandım şimdi valla
:)) cnmmm benim izmir hatay dedi busecan bn izmirdeyimyok yoncacım ben istanbuldayım ama bak hatayın iskenderun ilçesinde palmiye hastanesi var cnm özel orda özkan beydi galiba arkadaşım çok memnun ve gelişim hastanesinde de esin hanım da galiba ama istersen tam olarak öğrenirim isimlerini ....arkadaşım hatay da da....hamile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?