Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

yok gıı şimdi iş yapamam kahvaltı yapayım çayımı içeyim kendime geleyim bi ondan sonra iş ...

iyiki sende varsın gülüm..iyki tanıdım hepinizi..

bu arada sen bugün olmuyacakdın sanırım.:))

yaa saat 10 olmuş, ben de bi duşumu alayım. çayımı koyup geri geleyim sonra

canım eşim sonuçtan anlamazz
acaba diyorum pozitifse ben mi onu kandırayımm

slm kızlar handandan haber varmı ????

slm hoşgeldin

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar hayırlı cumalaarr...
edoşş hadi bakalım 45 dk fln klaldı çok heyecanlı ya hayırlı güne hayırlı hbrle başlarıs işlh...
maonyaa çok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun...

evde tadılatmı varmış aa ne zamandır konuşmuyoruz hım merak ettim de sağol cnm

dün başlamış ve bitmiş canımm..
evi temizlemiş çok yorulmuşşş..
birde ufak tefek işleri kalmıs onlarla ugrasıyordurr...

evet canım 40 dk kaldıı inş eşimin atışı uzamaz...
birazdan arayacam bakalımmm işi bitmiş mi??

slm cnm naber taze anne

ımjuli slm cnm iiyim sen nasılsın ?

çiğdemcim canım teşekkür ederim,çok yoruldum ama bitti neyseki artık ufak tefek şeyler kaldı,işin zevkli kısmı yani süsleme püsleme :)))

banucum yeni işiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.

edacım sonucunu heyecanla bekliyoruz,inşallah hayırlısıyla güzel haber vereceksin bize.

busecim yeni ismin hayırlı olsun :)) peki şimdi tuğba mı diyeceğiz sana anlamadımki :))))

sultan,sevgi,gül,yonca,öznur selam şekerleeeeer

hayırlı cumalar yoncacım, hoşgeldin

günaydın kızlar ben geldim

kuzummm hoşgeldin, nasılsın? pek ölzedim, dün göremedim seni diye kolaylamışsın galiba biraz?

evet canım 40 dk kaldıı inş eşimin atışı uzamaz...
birazdan arayacam bakalımmm işi bitmiş mi??

:Saruboceq:

ewt cnm tuğba diyebilrsin

ben bu aralar hiç öznurada raslamıyom
sabahlarıda giriyom kaç gündür...
bilmediğim bişey mi oldu ki kızlar...:26:

özge ve rafiyede yok zor geçiyo sanırım ilk ayları

hım tmm cnm sağol

bak geldi iyi insan lafın üstüne nbr cnm merak ettim seni nasılsın durumlar nasıl ?

:))) iyilik canım senden naber?
Durumlar iyi herşey yolunda,dün klomene başladım haftaya perşembe doktor randevum var ona göre bakacak işte aşılama gününe..

ayyyyyyyyy canımm bizde merak ettik seni hayırlısı olsunn...

çok sağol canım ucuz atlattık verilmiş sadakamız varmışş...
saol canımmm inşallahh hayırlısı böyledir..
günaydın canım evet eşim de avukat artık kendi büromda olcam umarım böylesi daha iyidir...
banucum hoşgeldin canım.Hakkında hayırlısı artık ne güzel kendi işyerinizde çalışacakmışsınız şimdiden hayırlı olsun
hoşbulduk tatlım bebiş için en iyisi böylesi sanırım artık izin hesabı yapmak derdinden kurtuldum annemin eviyle büromuzun arası yürüyerek 10 dakika, dogumdan sonra calısmaya basladıgımda gün içinde bir kaç sefer bebegimi görmeye gidip gelebileceğim (hayırlısıyla o günleri görürsek inşallah) süt sıkıntım olmazsa eger sagma derdinden de kurtuldum iş yerinde zaten cok zor olacaktı.. sabah 8de baslıyodu mesaim evden 7 de cıkıyodum süt iznimi ancak aksam kullanabilirdim o zaman da babası ccok zorlanacaktı sabah işe giderken bebeği de hazırlayıp anneme bırakacaktı falan zordu öylesi..hayırlısı olsun bakalım artık...
banucum nasılsın dün görüşemedik.....
iyiyim canım sen nasılsın??
canım biraz ani oldu ama sıkıntılı degilim cok sükür esim de bn de böylesinin daha iyi oldugunu düşünüyoruz bebegimle daha cok ilgilenebilecegim artık:)
günaydın canım tebrik ederim cok sevindim senin adınaaa...kesesini de gör bakalım bebişin ayyy cok heyecanlı günler bunlar:))

slm cnm naber taze anne

ımjuli slm cnm iiyim sen nasılsın ?

iyiyim tuğbacım teşekkür ederim

çiğdemcim canım teşekkür ederim,çok yoruldum ama bitti neyseki artık ufak tefek şeyler kaldı,işin zevkli kısmı yani süsleme püsleme :)))

ay aman ne güzel çok sevindim toparlamış olmana

ben az sonra geliyorum kızlar,öpüldünüz :92:

iyiym cnmm ya nolsun yrnı bekliyorum sabırsızlıklaa sen nasılsın cnm
hıı busecim alsancakta bi yer demiştin sen bana adı neydı kadın doğumcu

ben dr tanımıyorum kı hiç cnm irenbe var ama sen sssk veya neyin varsa ve kim iyise ve doğumunu da aynı hastanede yapabilceksen hayatım araştır ben tam bilmiyorum :26:
şifa da önerilen bi yer hatayda da bi yer vardı sizin orada özel bir yer

yoncacım günaydın...nasılsınız bakalım şoku atmaya başladınız mı :))
nasıl bi duygu acaba (

kuşum hoşgeldin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…