Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın canım hoşgeldin
günaydın kızlar ben geldim
Hoşgeldin canım bitirdinmi tadilatı temizliği

canım saol esimin yanına transfer oldum ani bir şekilde o zaten serbest calısıyodu yıllardır..bakalım hayırlısı..bugun ev hanımıyım ben de bi güzel temizlik yapacaktım ama sular kesildi:))) kısmet değilmiş:)) neyse süpürüp toz alırım en azından..

günaydın şekerr hoşgeldinnn...
hoşbuldum canımmm
kuzummm hoşgeldin, nasılsın? pek ölzedim, dün göremedim seni diye kolaylamışsın galiba biraz?
hoşbuldum canımmm bende çok özledim aklım sizdeydi hep..
evet kuzum yaa çoğu bitti en azından toz pislik işler bitti perde yer falan öyle ufak işler kaldı onlarda haftaya artık..Sen nasılsın?
ben bu aralar hiç öznurada raslamıyom
sabahlarıda giriyom kaç gündür...
bilmediğim bişey mi oldu ki kızlar...:26:

özge ve rafiyede yok zor geçiyo sanırım ilk ayları

kuşummmm

inş canım bu ay olumlu sonuç alırsın
inşallah canım hepimiz inşallah..
günaydın canım hoşgeldin

Hoşgeldin canım bitirdinmi tadilatı temizliği
hoşbuldum canım evet çoğu bitti neyseki :))
Süper bir transfer olmuş :)
Bak gördünmü iyiki kesilmiş yoksa yorulacaktın şimdi hafif hafif yaparsın ama çok sinir yaa su kesilmesi tuvalete bile giremez insan yaa

hoşgeldin cnmm

edammm karats+ AskMelegi+ ozpar+ n__a__z+ hperi+ darkangellove58+ imjuli+ babu

tmm cnm ...
dayanamadım bu günü kaçırmamak için erteledik işi

ii bi dr bulmam lazım cnmm yaa bnm dr pek ii deil yrn gidicem ama 9 ay ona gitmek istemiyorum irenbeyi bi araştırayımm

yoncacım günaydın...nasılsınız bakalım şoku atmaya başladınız mı :))
nasıl bi duygu acaba (

kuşum hoşgeldin ....

iyiym cnmm ya sen nasılsın wallaa halaa atlatamadım ki yrn olsun bakalım 12 de gidicem ozmn inanıcam herh...:90:

sonuç çıktı şuan da ama eşimi arıyorum meşgule veriyor sanırım atış işi bitmediii...

sewgicim sende hg cnmm...
saol banucumAllah razı olsun yrnı bkliyorum artık sabırsızlıklaaa:.)

hoşbuldum canımmmm,konuşamadık seninle hiç çok sevindim yoncacım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına al bebişini

bndee diyom bu kız nie bni kutlamıyo:) şaka cnmm saol tatlım darısı isteyen herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…