inş canım bu ay olumlu sonuç alırsın:))) iyilik canım senden naber?
Durumlar iyi herşey yolunda,dün klomene başladım haftaya perşembe doktor randevum var ona göre bakacak işte aşılama gününe..
günaydın canım hoşgeldingünaydın kızlaaaaaaaaaaaaar hayırlı cumalaarr...
edoşş hadi bakalım 45 dk fln klaldı çok heyecanlı ya hayırlı güne hayırlı hbrle başlarıs işlh...
maonyaa çok geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun...
Hoşgeldin canım bitirdinmi tadilatı temizliğigünaydın kızlar ben geldim
çiğdemcim canım teşekkür ederim,çok yoruldum ama bitti neyseki artık ufak tefek şeyler kaldı,işin zevkli kısmı yani süsleme püsleme :)))
banucum yeni işiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.
edacım sonucunu heyecanla bekliyoruz,inşallah hayırlısıyla güzel haber vereceksin bize.
busecim yeni ismin hayırlı olsun :)) peki şimdi tuğba mı diyeceğiz sana anlamadımki :))))
sultan,sevgi,gül,yonca,öznur selam şekerleeeeer
hoşbuldum canımmmgünaydın şekerr hoşgeldinnn...
hoşbuldum canımmm bende çok özledim aklım sizdeydi hep..kuzummm hoşgeldin, nasılsın? pek ölzedim, dün göremedim seni diyekolaylamışsın galiba biraz?
ben bu aralar hiç öznurada raslamıyom
sabahlarıda giriyom kaç gündür...
bilmediğim bişey mi oldu ki kızlar...:26:
özge ve rafiyede yok zor geçiyo sanırım ilk ayları
inşallah canım hepimiz inşallah..inş canım bu ay olumlu sonuç alırsın
hoşbuldum canım evet çoğu bitti neyseki :))günaydın canım hoşgeldin
Hoşgeldin canım bitirdinmi tadilatı temizliği
Süper bir transfer olmuş :)canım saol esimin yanına transfer oldum ani bir şekilde o zaten serbest calısıyodu yıllardır..bakalım hayırlısı..bugun ev hanımıyım ben de bi güzel temizlik yapacaktım ama sular kesildi:))) kısmet değilmiş:)) neyse süpürüp toz alırım en azından..
hoşgeldin cnmmçiğdemcim canım teşekkür ederim,çok yoruldum ama bitti neyseki artık ufak tefek şeyler kaldı,işin zevkli kısmı yani süsleme püsleme :)))
banucum yeni işiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah.
edacım sonucunu heyecanla bekliyoruz,inşallah hayırlısıyla güzel haber vereceksin bize.
busecim yeni ismin hayırlı olsun :)) peki şimdi tuğba mı diyeceğiz sana anlamadımki :))))
sultan,sevgi,gül,yonca,öznur selam şekerleeeeer
hayırlı cumalar yoncacım, hoşgeldin
kuzummm hoşgeldin, nasılsın? pek ölzedim, dün göremedim seni diyekolaylamışsın galiba biraz?
:Saruboceq:
yok gıı şimdi iş yapamam kahvaltı yapayım çayımı içeyim kendime geleyim bi ondan sonra iş ...
iyiki sende varsın gülüm..iyki tanıdım hepinizi..
bu arada sen bugün olmuyacakdın sanırım.:))
hoşgeldin cnmm
ben dr tanımıyorum kı hiç cnm irenbe var ama sen sssk veya neyin varsa ve kim iyise ve doğumunu da aynı hastanede yapabilceksen hayatım araştır ben tam bilmiyorum :26:
şifa da önerilen bi yer hatayda da bi yer vardı sizin orada özel bir yer
edammm karats+ AskMelegi+ ozpar+ n__a__z+ hperi+ darkangellove58+ imjuli+ babu
yoncacım günaydın...nasılsınız bakalım şoku atmaya başladınız mı :))
nasıl bi duygu acaba(
kuşum hoşgeldin ....
ii bi dr bulmam lazım cnmm yaa bnm dr pek ii deil yrn gidicem ama 9 ay ona gitmek istemiyorum irenbeyi bi araştırayımm
hoşbuldum canımmmm,konuşamadık seninle hiç çok sevindim yoncacım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına al bebişini
sonuç çıktı şuan da ama eşimi arıyorum meşgule veriyor sanırım atış işi bitmediii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?