bu aradaa çocuğuu olmayanlarr çocuk ne zamann dediklerinde eve gidince yapıcam diyinn susup kalıyorlarr bidahada söylemiyorlar bayadır böyle takılıyorumm resti çekeceksin Tuğbacım boşver içinde yaşa tatlımm...gizli gizli ağlaa ama hayatın tadını çıkart ben reglden önce bakıyorum negatif bir karalara bağlıyorum kendimi sonraa hiç bişey umrumda değilmiş gibi hayata devam ediyorum...:87::87::87: bizden iyisi yokk Çocuğu olmayanın tek bir derdi var oda olmaması ama olanınnn ne kadar derdi vardır kimbilirrr:26::26::26:
edoşum, öznur, gül, tuğba merhaba :) nasılsınız?
yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler bu arada
en çokta eşimi baba yapamıyrm die üzülüyrm.hastayım die bütün işlerimi ben demeden yapıooo.şimdi geldi nie ağlıosun die dişim ağrıo dedim.
1. imjuli
2. maonyaaa
3. AskMelegi+
4. tgba87
5. ozpar+
6. edammm+
7. nurtam
8. karats+
iyiyim kuzucum sen nasılsınn??
ben hala adet olamadım yaa ve hiç adet belirtim yok kafayı yicemm...
ama devamlı baş dönmem mide bulantım ve akıntım var...
kafam iyice karıştıı :26:
iyiyim canım ne olsun :)
ya aklıma da geldi dün, söyledim mi hatırlamıyorum :26:
ya geç döllenmeyse, bence sırf bu sebeple sökülsün diye bişey yapma, bi hafta falan daha bekle, doktora git sonra, olmaz mı?
edoşum, öznur, gül, tuğba merhaba :) nasılsınız?
yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler bu arada
sorma canım ya,benimki bugün doktora beraber gitmek için vardiyayı değiştirdi,normalde bugün öğleden sonra evdeydi..yarında akşam çalışacak..gidecek hiç kimsemde yok,kendi kendime takılıyorum evde
sorma canım ya,benimki bugün doktora beraber gitmek için vardiyayı değiştirdi,normalde bugün öğleden sonra evdeydi..yarında akşam çalışacak..gidecek hiç kimsemde yok,kendi kendime takılıyorum evde
slm kızlar nasılsınız fıstıklar......
slm kızlar nasılsınız fıstıklar......
söylemedin şekerr...
ben şöyle düşünüyorum yumurtlamadan sonra kalmış olabilir miyim??
hani daha çok yeniyse değerim 2.60 çıkabilir...
acaba olabilir mi??bilmiyorum kii...
kafam çok karıştıı...
hoşgeldin canım,iyiyiz..sen nasılsın?
en çokta eşimi baba yapamıyrm die üzülüyrm.hastayım die bütün işlerimi ben demeden yapıooo.şimdi geldi nie ağlıosun die dişim ağrıo dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?