Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

en çokta eşimi baba yapamıyrm die üzülüyrm.hastayım die bütün işlerimi ben demeden yapıooo.şimdi geldi nie ağlıosun die dişim ağrıo dedim.

edoşum, öznur, gül, tuğba merhaba :) nasılsınız?

yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler bu arada

iyiyim kuzucum sen nasılsınn??

ben hala adet olamadım yaa ve hiç adet belirtim yok kafayı yicemm...
ama devamlı baş dönmem mide bulantım ve akıntım var...

kafam iyice karıştıı :26:

en çokta eşimi baba yapamıyrm die üzülüyrm.hastayım die bütün işlerimi ben demeden yapıooo.şimdi geldi nie ağlıosun die dişim ağrıo dedim.

tuğbacım, sen çok fazla üzüyorsun kendini. eşim her zaman teflon gibi olacaksın der, öyle herşeyi içine dert edersen yarın birgün başına dert hastalıkların olur, yapma böyle. duyma, görme herşeyi. biraz rahat ol, geniş ol.

iyiyim kuzucum sen nasılsınn??

ben hala adet olamadım yaa ve hiç adet belirtim yok kafayı yicemm...
ama devamlı baş dönmem mide bulantım ve akıntım var...

kafam iyice karıştıı :26:

iyiyim canım ne olsun :)

ya aklıma da geldi dün, söyledim mi hatırlamıyorum :26:
ya geç döllenmeyse, bence sırf bu sebeple sökülsün diye bişey yapma, bi hafta falan daha bekle, doktora git sonra, olmaz mı?

Son düzenleme:
sorma canım ya,benimki bugün doktora beraber gitmek için vardiyayı değiştirdi,normalde bugün öğleden sonra evdeydi..yarında akşam çalışacak..gidecek hiç kimsemde yok,kendi kendime takılıyorum evde

söylemedin şekerr...

ben şöyle düşünüyorum yumurtlamadan sonra kalmış olabilir miyim??
hani daha çok yeniyse değerim 2.60 çıkabilir...

acaba olabilir mi??bilmiyorum kii...
kafam çok karıştıı...

sorma canım ya,benimki bugün doktora beraber gitmek için vardiyayı değiştirdi,normalde bugün öğleden sonra evdeydi..yarında akşam çalışacak..gidecek hiç kimsemde yok,kendi kendime takılıyorum evde

uğur böcüğümle başbaşa
nasılsın canım, görüşemedik ne zamandır sanki

ayyy canımm yaaa...
yanlız kalmak çok zor allahtan akşam gelicekk..
sende bol bol dinlen eşin gelene kadarr...

slm kızlar nasılsınız fıstıklar......

hoşgeldin gülcüm :) nasılsın? kızın nasıl :) geldi mi anneciğin?

yaa işte o yüzden sökmek için bişey alma, allah korusun, bekle biras daha :26: ne bileyim ki, oluyo bazılarına, olmaz diye bişey diyemiyorum ki :26:
1 hafta daha bişey olmazsa bi kan testi daha yaptırırsın, sonuca göre doğru doktora? ne dersin

hoşgeldin canım,iyiyiz..sen nasılsın?

iyiyim ben de teşekkür ederim

ooooo maşallah tüm hatunlar burda kaynatın bakalım bizde burda temizlik yapalım

neyse bitti allahtan gelinde bi çay yapın çay içelim barii kımıldıycak halim kalmadı benim sabaha kadar yerimden kımıldıyamam artık

evet denk gelmedik uzun zamndır..iyiyim,işle,ev arasında geçiyor günler..bugün bizimkini görmeye gittik..yüzünü göstermedi bize,nazlı çıktı senin uğur böceği yani...
sen nasılsın,alıştınmı oralara?

İMJULİ merhabaa canımmm :))

Bende hatta çoğumuz böyleyiz amaa aşırısı daha değişik durumlara yol açabilir...Örneğinn bayadır böyle ağlamıyordum negatif çıkınca üzülürüm amaa aşırı değil.Dün çok kötüydümm ilk testim pozitif çıktı sonraa kan testi verdim ve negatif oturdum ağladım ağladım ama elime ne geçtii hiç bişey davul gibi gözlerr bir sürüde ıslanmış peçeteler ne olduu eşim baba olabildimi ağladım diyee ben gebe kalabildimmi hayırr.Dün kararımı verdimm tedavime d evamm amaa olmazsada olmazz yoksa bu şekilde gebe kalamayacağımı kendimde biliyorum stresle hiç bişey olmaz...Amaaannn eşim beni tek aldıı çocuksuzdumm napalım olmuyorsa olmuyorr herşeyin hayırlısıı çocuk yerine beni sevsinn...Lütfen kendine gell ve rahatla yoksa sen böle yaparsann gerçekten çocuk mocuk olmaz...Yaa gel sende bana katıl akışına bırakk gerçekten karar verr amaa bak görr ben tamamen vazgeçtim stresten önümüzdeki 3 ay içerisinde gebe kalırsam demişti dersinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…