ooooo maşallah tüm hatunlar burda kaynatın bakalım bizde burda temizlik yapalım
neyse bitti allahtan gelinde bi çay yapın çay içelim barii kımıldıycak halim kalmadı benim sabaha kadar yerimden kımıldıyamam artık
yaa işte o yüzden sökmek için bişey alma, allah korusun, bekle biras daha :26: ne bileyim ki, oluyo bazılarına, olmaz diye bişey diyemiyorum ki :26:
1 hafta daha bişey olmazsa bi kan testi daha yaptırırsın, sonuca göre doğru doktora? ne dersin
eşimde öyle diyorr...
hazirandaki değerin 0.08 di bu niye 2.60 diyorr..
dün üst komsumda öyle dedi..geç döllenme olabilir sadece yumurtlama günlerinde hamile kalınmaz dedi..
kafam çok karıştı..
aspirin içicektim söker diye eşim içme bekleyelim dedi..
neyse bitti allahtan gelinde bi çay yapın çay içelim barii kımıldıycak halim kalmadı benim sabaha kadar yerimden kımıldıyamam artık
evet denk gelmedik uzun zamndır..iyiyim,işle,ev arasında geçiyor günler..bugün bizimkini görmeye gittik..yüzünü göstermedi bize,nazlı çıktı senin uğur böceği yani...
sen nasılsın,alıştınmı oralara?
İMJULİ merhabaa canımmm :))
Bende hatta çoğumuz böyleyiz amaa aşırısı daha değişik durumlara yol açabilir...Örneğinn bayadır böyle ağlamıyordum negatif çıkınca üzülürüm amaa aşırı değil.Dün çok kötüydümm ilk testim pozitif çıktı sonraa kan testi verdim ve negatif oturdum ağladım ağladım ama elime ne geçtii hiç bişey davul gibi gözlerr bir sürüde ıslanmış peçeteler ne olduu eşim baba olabildimi ağladım diyee ben gebe kalabildimmi hayırr.Dün kararımı verdimm tedavime d evamm amaa olmazsada olmazz yoksa bu şekilde gebe kalamayacağımı kendimde biliyorum stresle hiç bişey olmaz...Amaaannn eşim beni tek aldıı çocuksuzdumm napalım olmuyorsa olmuyorr herşeyin hayırlısıı çocuk yerine beni sevsinn...Lütfen kendine gell ve rahatla yoksa sen böle yaparsann gerçekten çocuk mocuk olmaz...Yaa gel sende bana katıl akışına bırakk gerçekten karar verr amaa bak görr ben tamamen vazgeçtim stresten önümüzdeki 3 ay içerisinde gebe kalırsam demişti dersinn...
aynen öyle yatıyorum,oturuyorum,sonra tekrar yatıyorum...
yaa işte o yüzden sökmek için bişey alma, allah korusun, bekle biras daha :26: ne bileyim ki, oluyo bazılarına, olmaz diye bişey diyemiyorum ki :26:
1 hafta daha bişey olmazsa bi kan testi daha yaptırırsın, sonuca göre doğru doktora? ne dersin
eşimde öyle diyorr...
dün üst komsumda öyle dedi..geç döllenme olabilir sadece yumurtlama günlerinde hamile kalınmaz dedi..
kafam çok karıştı..
sen ne olur ne olmaz canım,bekle biraz daha,içme ilaç falan..yanılmıyorsam senin geçen ayda böyle geç olmuştu,bebek yoksa bile tuhaf değilmi böyle düzensizleşmesi??
hoşbulduk cnm ...ya artık cnm sürekli sancı var doğum yaklaştığı için artık ne gecem var ne gündüzüm...selam canım hoşgeldin..ağrıların ne alemde??
hoşgeldinnn canımmmmmmm...
hoşgeldin gülcüm :) nasılsın? kızın nasıl :) geldi mi anneciğin?
iyiyim ben de teşekkür ederim
İMJULİ merhabaa canımmm :))
Bende hatta çoğumuz böyleyiz amaa aşırısı daha değişik durumlara yol açabilir...Örneğinn bayadır böyle ağlamıyordum negatif çıkınca üzülürüm amaa aşırı değil.Dün çok kötüydümm ilk testim pozitif çıktı sonraa kan testi verdim ve negatif oturdum ağladım ağladım ama elime ne geçtii hiç bişey davul gibi gözlerr bir sürüde ıslanmış peçeteler ne olduu eşim baba olabildimi ağladım diyee ben gebe kalabildimmi hayırr.Dün kararımı verdimm tedavime d evamm amaa olmazsada olmazz yoksa bu şekilde gebe kalamayacağımı kendimde biliyorum stresle hiç bişey olmaz...Amaaannn eşim beni tek aldıı çocuksuzdumm napalım olmuyorsa olmuyorr herşeyin hayırlısıı çocuk yerine beni sevsinn...Lütfen kendine gell ve rahatla yoksa sen böle yaparsann gerçekten çocuk mocuk olmaz...Yaa gel sende bana katıl akışına bırakk gerçekten karar verr amaa bak görr ben tamamen vazgeçtim stresten önümüzdeki 3 ay içerisinde gebe kalırsam demişti dersinn...
eşimde öyle diyorr...
kafam çok karıştı..
sen ne olur ne olmaz canım,bekle biraz daha,içme ilaç falan..yanılmıyorsam senin geçen ayda böyle geç olmuştu,bebek yoksa bile tuhaf değilmi böyle düzensizleşmesi??
yanlıs hatırlıyorsun canım ben geçen ay geçikmedimm :))
bu sene boyunca 2. gecikmem bir de haziranda geçikmiştim ama bir sorun çıkmadı...
her kadının yılda 2 yada 3 kere geçikme yaşaması normalmiş..
benim bütün yıl boyunca 2. geçikmem şeker...
hoşbulduk edammmm nasılsın cnmmm....?
çok iyiyim gülcümmm...
bu gece ben yanlızım malesefff...
cnm siz bana kızıosunuz ama elde değilki.ilk gün böle şeylerde çok kötü olunuyor.ama o kızı allaha havale ettim.
Senin sorunun neydiii??
gecikme uzar da ve gebelik çıkmazsa en azından düzensilik hakkında doktora gidersin edoşum, öznurun da söylediği gibi düzensizlik te normal değil :/
düzeltiyorum, karışıklık için kusura bakma, doğru senin 2. gecikmendi bu. pardon.
hoşbulduk çiğdem yok güzelim annemler yarın öğle vakti burda olurlar kısmet olursa ...kızımda ii teyzesi tekme atıp durdu ben iş yaparken kolum karnıma denk geliyo nasıl vuruyo kolumla bile hissediyorum
hadi bişey kalmamış annene kavuşmana
kızın da sana yorulma demek istiyor galiba
bekle bakalım o zaman alma aspirin falan. yumurtlama olduktan sonra döllenme geç olmuş olabilir. ben burdan biriyle yazışmıştım zamanında ilk 10 gün idrar testi sonuç vermemiş, 15. gün kanda kanda çok düşük bi değerle çıkmış. çok geç döllenme imiş.
yani umutlanmayalım ama tedbiri de elden bırakmayalım bence. beklemenin bi zararı olmaz herhalde, baktın 1 hafta sonra hala tık yok, gene yaptırırsın?
hoşbulduk cnm ...ya artık cnm sürekli sancı var doğum yaklaştığı için artık ne gecem var ne gündüzüm...
sen nasılsın bebiş nasıl..yerim ben 0nu yaaa minicik şimdi elleri ayakları
bebeişim iyi canım..bugün ayrıntılı ultrason randevumuz vardı..yarım saat baktı doktor,herşey normal görünüyor dedi.ama bizimki bağdaş kurmuş,elleri yüzünde durmakta direnince,cinsiyeti göremedik,fotoda çekemedik,doktor meyvesuyu falan iç,biraz yürü bi daha bakalım dedi..meyve suyu,çikolata ve soğukta uzun bi yürüyüşten sonra bizimki bağdaşı çözdü,kesin erkek olduğunu tescilledik..ama yüzünü göremedik,alnı ve gözlerinin olduğu bi fotoyu 15 dk uğraşarak zor çekti doktor...bizim oğlan utangaç çıktı,yüzünü göstermedi bize..
eda doktora gitsen eğer evinize yakın bi yerde varsa.
geç döllenme çok mantıklı bencede olabilir.adetine yakın hiç maç yaptınızmı??benim ablam adetinden birgün önce gebe kaldı.onu nerden bilio çünkü sadece o gün korunmamışlar ilk denemede tuttu hemen.bende bugün kan tahlili verdim ya şüpheli bi durum olursada gitme fizik tedaviye dedi.sonra sonucumu söelemek için aradı hemşire sonuç kesin negatif şüpheli bi değer değil dedi.zaten bende bu ay olmazda nolur nolmaz die yaptırdım.adetimede 10gün var.ama gebelik olunca kan değerleri yavaş yavaş yükselio.tüp bebek yaptıranlarda 10gün sonra öğreniolaryya ondan biliyrm
hoşbulduk tuğbacım nasılsın cnm ?hoş geldin cnmm.istediğin çay olsunnnn
ben çay yaptım hadi gelinde içelimm ne kadar iyi olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
kolay gelsin gülcüm, aman dikkat et kendine, temizlik yaparken doğuracaksın artık vallaçaylar benden olsun o zaman
hımm, hay allahbi dahaki sefere uzun uzun gösterir kendini inşallah.
iyiyim öznurcum, ne olsun, alıştım valla, ne diyeyim. türkiyede gibi olmuyor ama insan sevdiğiyle birlikte olunca çölde bile olsa cennet oluyor, buna da şükür
hoşbulduk cnm ...ya artık cnm sürekli sancı var doğum yaklaştığı için artık ne gecem var ne gündüzüm...
sen nasılsın bebiş nasıl..yerim ben 0nu yaaa minicik şimdi elleri ayakları
bebeişim iyi canım..bugün ayrıntılı ultrason randevumuz vardı..yarım saat baktı doktor,herşey normal görünüyor dedi.ama bizimki bağdaş kurmuş,elleri yüzünde durmakta direnince,cinsiyeti göremedik,fotoda çekemedik,doktor meyvesuyu falan iç,biraz yürü bi daha bakalım dedi..meyve suyu,çikolata ve soğukta uzun bi yürüyüşten sonra bizimki bağdaşı çözdü,kesin erkek olduğunu tescilledik..ama yüzünü göremedik,alnı ve gözlerinin olduğu bi fotoyu 15 dk uğraşarak zor çekti doktor...bizim oğlan utangaç çıktı,yüzünü göstermedi bize..
senin oğlanda benim gibi çikolata sevioo ozmnnn cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?