Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hoş geldin cnmm.istediğin çay olsunnnn

ben çay yaptım hadi gelinde içelimm ne kadar iyi olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

kolay gelsin gülcüm, aman dikkat et kendine, temizlik yaparken doğuracaksın artık valla çaylar benden olsun o zaman

hımm, hay allah bi dahaki sefere uzun uzun gösterir kendini inşallah.

iyiyim öznurcum, ne olsun, alıştım valla, ne diyeyim. türkiyede gibi olmuyor ama insan sevdiğiyle birlikte olunca çölde bile olsa cennet oluyor, buna da şükür

cnm siz bana kızıosunuz ama elde değilki.ilk gün böle şeylerde çok kötü olunuyor.ama o kızı allaha havale ettim.

Senin sorunun neydiii??

selam canım hoşgeldin..ağrıların ne alemde??
hoşbulduk cnm ...ya artık cnm sürekli sancı var doğum yaklaştığı için artık ne gecem var ne gündüzüm...
sen nasılsın bebiş nasıl..yerim ben 0nu yaaa minicik şimdi elleri ayakları

hoşgeldinnn canımmmmmmm...

hoşbulduk edammmm nasılsın cnmmm....?

hoşbulduk çiğdem yok güzelim annemler yarın öğle vakti burda olurlar kısmet olursa ...kızımda ii teyzesi tekme atıp durdu ben iş yaparken kolum karnıma denk geliyo nasıl vuruyo kolumla bile hissediyorum

bravo valla, tam bizim topiğe yakışır bir bakış açısı :)

bekle bakalım o zaman alma aspirin falan. yumurtlama olduktan sonra döllenme geç olmuş olabilir. ben burdan biriyle yazışmıştım zamanında ilk 10 gün idrar testi sonuç vermemiş, 15. gün kanda kanda çok düşük bi değerle çıkmış. çok geç döllenme imiş.
yani umutlanmayalım ama tedbiri de elden bırakmayalım bence. beklemenin bi zararı olmaz herhalde, baktın 1 hafta sonra hala tık yok, gene yaptırırsın?

eda doktora gitsen eğer evinize yakın bi yerde varsa.
geç döllenme çok mantıklı bencede olabilir.adetine yakın hiç maç yaptınızmı??benim ablam adetinden birgün önce gebe kaldı.onu nerden bilio çünkü sadece o gün korunmamışlar ilk denemede tuttu hemen.bende bugün kan tahlili verdim ya şüpheli bi durum olursada gitme fizik tedaviye dedi.sonra sonucumu söelemek için aradı hemşire sonuç kesin negatif şüpheli bi değer değil dedi.zaten bende bu ay olmazda nolur nolmaz die yaptırdım.adetimede 10gün var.ama gebelik olunca kan değerleri yavaş yavaş yükselio.tüp bebek yaptıranlarda 10gün sonra öğreniolaryya ondan biliyrm

özparcım geçikme yaşayan nimett...
sen beni onla karıstırdın sanırım :))

cnm siz bana kızıosunuz ama elde değilki.ilk gün böle şeylerde çok kötü olunuyor.ama o kızı allaha havale ettim.

Senin sorunun neydiii??

beterin beteri var tuğbacım, halimize şükretmeliyiz. sana kızmıyoruz, çok üzülüyoruz o da seni sevdiğimizden.

Son düzenleme:

canım bekliyorum zaten aspirin almamaya karar verdimm...
çünkü belirtilerimin devam etmesi çok garipp..
psikolojik olsa negatifi gördükten sonra devam etmezdi değil mi??
en iyisi beklemek ve görmek...
zaten dün dr a girişim yapıldıı..eğer 1 hafta daha olmazsam gider görünürüm canımm...

canım yumurtlama günümde çalışma olmadı bizdee...
ama 17. günden sonra sık sık çalışma olduu...
adetten bir kaç gün öncede adet günümden bir gün öncede oldu...
adet olmam gereken zamanda adet olmadığım içinde çalışmalar olduu...
ama anlamadım gitti değerim niye 2.60 çıktıı...

çiğdemm handan yokken size isyan çıkartım dedim o olunca beniii dövüooo.gerçi o gülen yüzzz kalkmış hanii oklava olannn:86:
tmm kendime geldimm handanı aratmadınız haaa.bu arada handanı çok özledim hiç görüşemiyoruzzzz:87:gelsede beni dövseee:83:

Son düzenleme:
hoş geldin cnmm.istediğin çay olsunnnn
hoşbulduk tuğbacım nasılsın cnm ?
ama sana çok kızıyorum yaşın daha kaç güzelim ya canına yazık giden senin ömründen gidiyo baksana hemde değmiyek insanları takıyosun kendini üzüyosun sonrada hastalıktan kurtulamıyosun bu yaşta azıcık kendini önemse takmamaya çalış cnm ya inan üzülüyorum kıyamıyorum sana sen hele bu ay bi fizik tedavini ol daha sonrada bebişin olucak annesi bebiş için artık bi engel kalmadı ki şurda 1 ay bekliyceksin cnm nolur biraz takma kendini mutlu ol stresten uzak dur olur mu?...

ben çay yaptım hadi gelinde içelimm ne kadar iyi olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

valla süper olurduuu

sağol cnm ellerine sağlık içmiş kadar oldum böyle gönlü gözü bol arkadaşlarım var ken ....
evet eşimde kızıyo doğurucan artık bırak işi diyo iş yaparken doğurucan görücem seni diyo olsun kızım annem ne kadar temizmiş der en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…