slm kızlarrrr
slm tubiş. nasılsın?
dün gece çok kötüydüm bugün biraz daha iyiyim.
yüzüm hala şiş ama 6dikiş attılar dişimee
abimin eşi gebe yaa.hani daha öncede anlatmıştım bana herzaman gıcıklık verirdi gebelikten sonrada daha beter yaptı.6aylık.bugün bebeğin mobilyası gelmiş eve.annesi bebeğin elbiselerini getirmiş.bizde adet ilk çoçuğa kızın annesi elbise hazırlarr.onları getirmişler.normalde 8aydan sonra getirilir ama bunlar görgüsüz oldukları için 6ayda getirdiler.abimlerde bugün kutlama gibi bişi yapılacak kebab falan.bende bugün annemlere dinlenmeye gittim.ben ordayım die bana sende gel dediler.ben yok dişimden duramıyrm dedim.orda olmasam o teklif yapılmıcaktı bileeeçok zoruma gidio. kız beni aramadı bile çağırmadı bile. şımarmasını hareketlerini görseniz bana hak verirsiniz.benim suçum neeeeeeee anlamıyrm.annem oraya gidicek die bende eve geldim.annem halime çok üzüldü.gözleri dolduu annemin o haline ben daha çok üzüldümm.bugün kanda gebeliğe baktırdım fizik tedavi olmadan önce umut işte negatif çıktııı
iyiyim sen nasılsınnnnnn
abimin eşi gebe yaa.hani daha öncede anlatmıştım bana herzaman gıcıklık verirdi gebelikten sonrada daha beter yaptı.6aylık.bugün bebeğin mobilyası gelmiş eve.annesi bebeğin elbiselerini getirmiş.bizde adet ilk çoçuğa kızın annesi elbise hazırlarr.onları getirmişler.normalde 8aydan sonra getirilir ama bunlar görgüsüz oldukları için 6ayda getirdiler.abimlerde bugün kutlama gibi bişi yapılacak kebab falan.bende bugün annemlere dinlenmeye gittim.ben ordayım die bana sende gel dediler.ben yok dişimden duramıyrm dedim.orda olmasam o teklif yapılmıcaktı bileeeçok zoruma gidio. kız beni aramadı bile çağırmadı bile. şımarmasını hareketlerini görseniz bana hak verirsiniz.benim suçum neeeeeeee anlamıyrm.annem oraya gidicek die bende eve geldim.annem halime çok üzüldü.gözleri dolduu annemin o haline ben daha çok üzüldümm.bugün kanda gebeliğe baktırdım fizik tedavi olmadan önce umut işte negatif çıktııı
iyiyim de tubişin yazdıklarını okuyunca moralim bozuldu biraz.
bende çok üzülüyorummm...
ve bu nispet yapanlara çok kızıyorumm..
ama allah büyük bilir böyle insana ne yapacagınıı...
tubişimmm allaha havale et kuşum daha çok üzme kendini...
ya ben böyle birilerinin nispet yapmasından o kadar rahatsız oluyorum ki resmen kendimi suçlu hissediyorum hamile olduğum için. sanki bana da o gözle bakılacak gibi geliyor.
canım hamile olman kadar doğal birşey yokk..
sen niye üstüne alınacaksınn...
önemli olan davranışlar, kaş göz işareti, bir takım sözlerr insanları bunlar üzüyorr...
ben öyle bir durumda olsam aksine onu kırmamak için elimden geleni yaparımm...
bu insanları anlamıyorum yapıyorlarda ne oluyorr..ellerine ne geçiyorr...
of yaaaa. üzülme sen üzüldükçe ben daha çok üzülüyorum. kendimi suçlu hissediyorum. keşke yapabileceğim bişiler olsa diyorum. hem sen tedavini oldun sonuçta dr. da bi sorun gözükmüyor dedi. hemen ne acele ediyon? seninde olacak inşallah. birazcık sabret ve de üzülme yapan yaptığıyla kalır. seninde bebişin olduğunda utanacak elbet yaptıklarından.
evet evet bencede. ellerine bişey geçtiğinden değil de egolarını tatmin ediyolar sadece. kompleksli insanlar.
ya ben böyle birilerinin nispet yapmasından o kadar rahatsız oluyorum ki resmen kendimi suçlu hissediyorum hamile olduğum için. sanki bana da o gözle bakılacak gibi geliyor.
merhabaa kızlar suçlu hissetmene hiç gerek yokk eğerr sende onlardan olsan bunu burda yazma gereği bile duymazdın buna eminim.banadaa çok şey söylendi 4 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor...Ortama girdiğimde çocuk mızmızlanıyor yada ne bilim düşüyor nazar değdi diyebiliyorlar sözde laf vurduruyorlar halbuki maşallahı dilimden hiç düşürmem ve sevgiyle bakarım çocuklara..Doğumu olan birine kaç kg doğdu deyincee söylemeyenler vs vs okadar çok şey varki kadının biriide niye çocuğun olmuyor yumurtalıklarınımı bağlattınn bak karşı komşunun gelinin çcuğu olduu sende daha yok demişti hemde kadınların yanında...:2::2::2:neler neler ben bıktım bunlardan ve bunun gibilerden...Çok yardımseverimdir herşeye herkese koşarım ama böyle şeyler insanı yıkıyor resmen benim suçummu halbuki onu verecek olan Rabbim bunda benim ne günahım var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?