- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
kıs bekle. sen ne zaman test yapsan kırmızılar geliyo. bu kez de bi değişiklik olsun.
demii hep öyle oluyo ...bende bu sefer günüm geçene kadar yapmıcam die inat ettim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıs bekle. sen ne zaman test yapsan kırmızılar geliyo. bu kez de bi değişiklik olsun.
iyiyim cnmmm.bugün kocişle temizlik yaptık.o bezi yıkadı ebn sildimmmev kadınlığı ne kadar zormuş diooo.boşunamı bel fıtığı oldum
cnm sen martta doğum yapacan dimi
hoş geldin cnm nasılsın???selam kıslar......
ne güzel gı kocan yardım ediyo. benimki hayatta yapmaz. mart başında doğum evet. allah kısmet ettiyse.
hoş geldin cnm nasılsın???
yok allaha şükür yapar.daha yaptını ben beğenmem kavga çıkartırım kötü yaptın dieeeama yüzümü görseniz şiş sanki mandalina var,belimdende eğilemiyrmm.biraz mecburi oldu yardımı
kızlarr evinizi neyle siliosunuz yerleri.ellemi alet kullanıomsnuz
şu genelde işyerlerinde falan kullanılan dikdörtgen paspaslar var ya. onun bikaç boy miniği var. ben onu kullanıyorum. koltukların altına felan her yere rahat giriyor minik olduğu için. bide paspas kısmını lavaboda sıkmak kolay oluyo kovayla su taşımıyorum yanımda. kirlenince hemen kavaboda bi sıkıp tekrar takıyorum ucuna.
benim evim çok büyük elle silmem imkansız.eskiden paspasa takıodum.şimdi yeşil renk o senin dediğin pas pas gibi olan aletten aldım.adını vermim belki yasaktır ama rengi yeşil.ben çok memnunum çok güzel silio.dediğin gibi çok kıvrak heryere girio.duvarlarımada o bezden aldım tertemiz yapıo.şu hani saçaklı olanlar varya tel tel ayrı ayrı süpürge gibi onlar hiç güzel değil tozları heryere dağıtıo.buysa üzerinde topluo bırakmıo.seninkidemi yeşil renkşu genelde işyerlerinde falan kullanılan dikdörtgen paspaslar var ya. onun bikaç boy miniği var. ben onu kullanıyorum. koltukların altına felan her yere rahat giriyor minik olduğu için. bide paspas kısmını lavaboda sıkmak kolay oluyo kovayla su taşımıyorum yanımda. kirlenince hemen kavaboda bi sıkıp tekrar takıyorum ucuna.
ben o aletle beceremedim bi türlü temizlik yapmayı şimdiye kadar,temiz olmuyormuş gibi geliyor..elle siliyordum ama artık eğilmektezorlanıyorum biraz,eşimde kızıyor eğilme diye..az önce bezi ayağımla sürerek sildim,artık olduğu kadar napıyım,gelen giden yok zaten bize..
benim evim çok büyük elle silmem imkansız.eskiden paspasa takıodum.şimdi yeşil renk o senin dediğin pas pas gibi olan aletten aldım.adını vermim belki yasaktır ama rengi yeşil.ben çok memnunum çok güzel silio.dediğin gibi çok kıvrak heryere girio.duvarlarımada o bezden aldım tertemiz yapıo.şu hani saçaklı olanlar varya tel tel ayrı ayrı süpürge gibi onlar hiç güzel değil tozları heryere dağıtıo.buysa üzerinde topluo bırakmıo.seninkidemi yeşil renk
cnm sana tavsiye ederim hem gebesinn hemde bu bez çok güzel silio.benim koca evi 260metre kare evi 1saatte siliom belkide daha kısa sürüodurr.elimle silsemm akşama kadar sürer
ben kayın ağacı çıktım tubiş.
bende öyle bişey alıyım bari canım,iyi oldu söylediğin..
alsanda dikkat et. bundan sonra bende pek silmicem zaten. süpürcem sadece belki ayda bir kere silerim. eğilince karnım sıkışıyo acıyo zaten artık. sende dikkat et.
kıslar biz bi gezmeye gidip geliyoruz eşimle. görüşürüz. öptüm hepinizi çok.