ayy inşallah bebiştendir cicim,acaba beklemesenmi çarşambayı nasıl olsa değer yükselmiştir elbet oradan anlaşılır..
cnmm bnmde çok akıntım olmuştuu halaadaa oluyoo bide bnm sanki adet olcakmışım gibi karnım ağrıyodu
akıntı olurmuymuş acep gebelik belirtisi?
evet bence de değer yükseldiyse anlaşılır zaten ne dersin:26:
canım benim su gibi akıntım var çamaşırım ıslanıyor resmen...
bir de arada top top geliyor...
zaten karın kasık bel agrım öldürecek beni gece yatamadımm...
valla ne yapıcamı şaşırdımm bendee...
ilaçta içemiyorumm bekliyorum öylee..
anladım kuzum,sana evde keyifli bir 2 gün dilerim :))) oradaki diğer kızlarla kaynaştınız mı bari??3. Afrika - AB Zirvesi için 90 ülkenin başkanları burada toplanıyor. ondan yasak ama işte belli başlı güzergahlar yasak, onlar da genelde merkezi yerler.
off düşündükçe tabi insanın kafası karışıyor canım ama bunu çözmenin 2 you var ya düşünmiceksin sanki adet zamanın değilmiş gibi,yada test yaptırıp emin olacaksın duruma görede doktora gideceksin..belim kasıklarım çok agrıyor yaa her an adet olmayı bekliyorum ama hala olmadımm...
olmadıgıma göre yükselmişte olabilir bilemiyorumm...
ama nedense adet olmayı istiyorum çünkü bu değerle bebeğin sağlıksız olmasından korkuyorummm..
aklım çok karışık vallahi kızlarrr...
mrb kızlar.fizik tedaviden geldimmm.inşş şifasını görürüm.
sabahleyn vakit çok çabbuk geçio ama öğleden snr okulda sanki zaman duruoo
hoşgeldin canım,amin inşallah hemen faydasını görürsün..mrb kızlar.fizik tedaviden geldimmm.inşş şifasını görürüm.
tabi hemen yükselir hergün değer yükseliyor zaten benim bildiğim..hemen yükselir mi ki??
bilmem ki ne yapcam acaba??
içme ztn cnm normalde adet olurken ölee ağrın olurmuydu bu arada göğüslerin hassaslaştımı hiçç tan olarak kaç gn geçti cnm adetin
off düşündükçe tabi insanın kafası karışıyor canım ama bunu çözmenin 2 you var ya düşünmiceksin sanki adet zamanın değilmiş gibi,yada test yaptırıp emin olacaksın duruma görede doktora gideceksin..
canım gögüslerim adetten 4-5 gün önce başladı şişmeye davul gibi oldular resmen 1 beden büyüdü yani patlayacak gibi eşim bile farketti...
evet agrılı adet oluyorum canımmm...
bugün adetim 10 gün oldu geçelii...
benim ilk gebeliğimde vardı ama her gebelikte olacak diye birşey yok sanırımm..
ama hangi hamileye sorsan akıntısı oldugunu söylüyor kuzucummm...
evet cnm yarım saat snr giderim okulahoşgeldin canımmm...
fizik tedavinin iyi geldiğini söylüyorlar geneldee tabi çok ilerlememişsee...
dikkat et canım bu dönemlerdee...
okula mı gideceksin öğleden sonraa??
hoşgeldin canım,amin inşallah hemen faydasını görürsün..
zaman artık su gibi geçiyor vallahi,okulda sıkılıyorsun demekki vakit geçmediğine göre.
tabi hemen yükselir hergün değer yükseliyor zaten benim bildiğim..
tabi hemen yükselir hergün değer yükseliyor zaten benim bildiğim..
hemen yükselir mi ki??
bilmem ki ne yapcam acaba??
anladım kuzum,sana evde keyifli bir 2 gün dilerim :))) oradaki diğer kızlarla kaynaştınız mı bari??
çok geçmiş cnm yaaa yaptır cnm gene hergün değer çifte katlanıyormuş için rahat eder...bnmde göğüslerim çok şiştii
içme ztn cnm normalde adet olurken ölee ağrın olurmuydu bu arada göğüslerin hassaslaştımı hiçç tan olarak kaç gn geçti cnm adetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?