Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ok banada uyar,ama benim ofise gelmem bilgisayarı açıp yerime kurulmam 09.10 falan oluyor,geç kalmış olurummm iştimayaa

9-9:30 arası olsa anca kalkar kendime gelirim

günaydın kızlar.yarın mersine gidiyorum.bi süre buralarda yokum.haberiniz olsun

hayırdırr canımm doktramı gıtcen yoksamm eger oyleyse hayırlı haberlerle gelırsın topiğimize ınşlh gule gule ozlıcez senııopuyorumnanaktan

ok banada uyar,ama benim ofise gelmem bilgisayarı açıp yerime kurulmam 09.10 falan oluyor,geç kalmış olurummm iştimayaa

9:30 yapalım sunu ozaman cunkı yerı gelıyo bende gecıkıyorum iş yuzunden:sm_confused:

9-9:30 arası olsa anca kalkar kendime gelirim

ok canım 9:30 olcak suankı durum kabul edılmıs gıbı dıger kızlarda gelsınler onlarıda dınleyelım sonra yuruluge sunalımmhihoyyyt

nalancım hg nıye sesın cıkmıyo senın bakıyımmm...ıyısın demıı:uhm:

evet 9:30 uygundur komutanım kaydirigubbakcemile3

evet buraya yazmadı

Dün ovulasyon testini yapıcaktım ama yapamadım dışarıdaydık,bu akşam yapacağım ilkini bakalım,gerçi daha 8.günüm..Ama belki erken yumurtluyorumdur belli mi olur.Çalışma yapsammı diye düşünüyorum ama sanırım ovulasyon testinde pozitif çıkana kadar yapmayacağım...Bir de böyle deneyelim..

kızlar nasıl yazdım oraya bir bilsenizz zor patronum sabahın 8 inde işteydi bende erken geleiyim dedim tepemden ayrılmıyo yetişcek iş vardı küsmeyin ne olur

eklenmeyen var mı acababilmiyorumkismile

şimdi de bir yere gitti fırsat bu fırsat hemen size koştum valla diğer tarafa açıkladım diye lütfen ya üzmeyin beni şimdiii senağlama

evet buraya yazmadı

dıger topikte gordumde uzuldum sahsenn..belkı bızede yazacaktı işimi cıktı acaba gelınce kendıne soralımm

tamam 9,30 da herkes burda olacak bundan sonra

ok suan kabul deılmıs gıbı dıger kızlarında dusuncelerı onemlııı ınşlh onlarda evet derler iştimyı baslatırız:lepi:

hhaa kızlar su hamıs takıp olayı vardıya onun lıstesını ben yapıyım dedım ama hperının yaptıgı cızelgeyı ben yapamadım bılen varsa bana tarıf etsede yapsam yada bı baskası ustlensınn onuu :uhm:

şimdi de bir yere gitti fırsat bu fırsat hemen size koştum valla diğer tarafa açıkladım diye lütfen ya üzmeyin beni şimdiii senağlama

yok canım kusrumuz yok sana keske oraya derken burayada deseydınn dıye dusundum ben cunkıı burdaklkılerde meraktan catlıyo senın halıniçinn..yoksa nıye kuselım sana yada uzelım canım benımm..

eklenmeyen var mı acababilmiyorumkismile

ben varım amaa:dilcikar::çok üzgünüm:
20 hazıran
ozparda 20 hazıran aynıyız

ınankı canım bu testı bılmıyorum ben kullanmadımm..oyuzden ne desem olmaz sımdıııkafamçokkarıştı

Bismillahirrahmanirrahim
[

[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT | Deneme Sayısı

busecan |14.06.2010| 4.deneme
pretty9217 |15.06.2010| 3.deneme
Nimett07 |15.06.2010| 1.deneme
ua27 20.6.2010
özpar 20.6.2010
karats |02.07.2010| 2.deneme
impaladeniz |02.07.2010| 1.deneme
hperi |05.07.2010| 16.deneme
darkangellove58 7.7.2010
N_a_l_a_n |08.07.2010| ?[/COLOR]
[/table][/QUOTE]

ben bu kadar yaptım ama daha iiy anlayan arkadaşlar düzeltisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…