saat 9 da sayım yapıcaz eger kabul edersenızz tabıkı tek benle olmaz cunkı burda herkezın dusuncesı onemlı kabul edersenız iştima sayımını baslatalımm ne dersınızz..fıkrınız benım için onemlııı
saat 9 da sayım yapıcaz eger kabul edersenızz tabıkı tek benle olmaz cunkı burda herkezın dusuncesı onemlı kabul edersenız iştima sayımını baslatalımm ne dersınızz..fıkrınız benım için onemlııı
günaydın kızlar.yarın mersine gidiyorum.bi süre buralarda yokum.haberiniz olsun
ok banada uyar,ama benim ofise gelmem bilgisayarı açıp yerime kurulmam 09.10 falan oluyor,geç kalmış olurummm iştimayaa
9-9:30 arası olsa anca kalkar kendime gelirim
9:30 yapalım sunu ozaman cunkı yerı gelıyo bende gecıkıyorum iş yuzunden:sm_confused:
ok canım 9:30 olcak suankı durum kabul edılmıs gıbı dıger kızlarda gelsınler onlarıda dınleyelım sonra yuruluge sunalımmhihoyyyt
busecann dıger topiçte yazını okudummm..canımm keske bızede aynısını yazsaydın da merakta bırakmasaydın bızı..yalnıs anlama herkez ıstedıgı yere gırer eder ama ben burda senı merak ettımm sabah ama orda yazını okuyuncada uzuldum:çok üzgünüm: acıkcasıı reg olmamısın ınşlh olmazsın canımm
Bismillahirrahmanirrahim
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT | Deneme Sayısı
busecan |14.06.2010| 4.deneme
pretty9217 |15.06.2010| 3.deneme
Nimett07 |15.06.2010| 1.deneme
karats |02.07.2010| 2.deneme
impaladeniz |02.07.2010| 1.deneme
hperi |05.07.2010| 16.deneme
N_a_l_a_n |08.07.2010| ?[/COLOR]
[/table]
evet buraya yazmadı
tamam 9,30 da herkes burda olacak bundan sonra
kızlar nasıl yazdım oraya bir bilsenizz zor patronum sabahın 8 inde işteydi bende erken geleiyim dedim tepemden ayrılmıyo yetişcek iş vardı küsmeyin ne olur
eklenmeyen var mı acababilmiyorumkismile
şimdi de bir yere gitti fırsat bu fırsat hemen size koştum valla diğer tarafa açıkladım diye lütfen ya üzmeyin beni şimdiii senağlama
eklenmeyen var mı acababilmiyorumkismile
Dün ovulasyon testini yapıcaktım ama yapamadım dışarıdaydık,bu akşam yapacağım ilkini bakalım,gerçi daha 8.günüm..Ama belki erken yumurtluyorumdur belli mi olur.Çalışma yapsammı diye düşünüyorum ama sanırım ovulasyon testinde pozitif çıkana kadar yapmayacağım...Bir de böyle deneyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?