Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

gunaydın kızlarrr...:dance:
iştimaya basladıkkk ama kımsecıkler yok dahaaklava:

hg canım gunaydın nasılsınopuyorumnanaktan mşlh gecmısı okumaya calısıyım dedım bı turlu bıtıremedımm ..ınşlh hepımıze ugur getırır topik bu heycanla devam eder ınşlhhihoyyyt

ayyy kızlarr hadı ama gelın artık yaa ozledım sızı cumartesıde yoktum ben zatenkafamçokkarıştı

ya çok yoğunlar yada uyanamadılar daha

genelı calıstıgı ıcın yogunlardır kızlarınn..pazartesı yogunlugu vardırr..bende de var ama kacamak yapıyom benkaydirigubbakcemile3

inşalllah canım hepimize hayırlı olur adetime 1 hafta kaldı heycanlıyımeyvahedigeldismile

hayırlısı olur ınşlh canımm stres yapmaa olurmuu..6 gunum var benımdeakannehir

günaydınlar topik ahalisi.Nasılsınız bakalım bu sabah herkese güzel bir hafta diliyorum şöyle enerji dolu bir başlangıç yapalım haydaaa tey tey :teytey::teytey::teytey:

günaydınlar topik ahalisi.Nasılsınız bakalım bu sabah herkese güzel bir hafta diliyorum şöyle enerji dolu bir başlangıç yapalım haydaaa tey tey :teytey::teytey::teytey:

gunaydın canım hgopuyorumnanaktan
halay bası geldıgıne gore bende yerımı alabılırım:teytey::teytey:

evet heycan yapmamaya çalışıyorum ama elimden geldiğince. bizim yoğunluk kalmadı okul kapanıyor bu hafta öğrenciler pek gelmiyor.

kızlar günaydın
patron burda yazcam sonra

canımm hg nasılsın kaydirigubbakcemile5 ozledım senıııopuyorumnanaktan konusamadık cumartesıde dılım sıstı kızz laf edemedık yaadelikafadulden ok canım beklıyoz senıı

Kıııızzzzzzzzzzzllllllllllaaaaaaarrr Canlaaaaaaaaaarrrrr Günaydıınnnn!!!!
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…