Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar bugün pazartesi ya bizim patron coştu,bütün haftasonu yememiş içmemiş bana yaptıracak iş düşünmüş heralde klava:

saol canım iyiyim bende işte olduğumdan he zaman yazamıyorum yoğun oluyorum çünkü hep :hulya: o yüzden yani cnm başka bişey yok
sen nasılsın neler yapıyosun canım

nolsun canım yaa bende gerı sayıma basladımm..ne olsa gebelıge yorar haldeyımm yyaa strestenmıdır nedır..ara ara bulantım var sancım varr kasıklarımdaa regl olcam korkusuda var tabııı eyvahedigeldismile 6 gunum kaldıı

yoo buraya da geldi ya kız bunadınmıkineee kaydirigubbakcemile3

gormedım kızz gecmısıde okudum ama neyse ok o yapsın sorun degılhihoyyyt
gunum yaklasıyor yaa strestden bunadım belkı kızz ıdare et benıııdelikafadulden

canlar diğer topğe baktım epey aradım nerde die...oraya sadece bizler mi giriyomuşuz halaa aynı yerde sayıyo..
bide şu soğan kürünü okudum başka topikde arkadaşın biri şöyle yazmıış::
kışın hep içitim.. 21 gun sonra ara verdım 1 hafta tekrar içtim.. ve bundan sonra oldu bebek.. 3. denemede.. ama ilk ay olmayınca ben hemen kure başladım.. ve hıç kışın grıp olmadan geçirdim.. karnım falan dumduz oldu.. temızlendi resmen hıssettım..
başlamak için beklemeyın.. hemen başlayın.. ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi.. hafıf sıcak içince sogan kokmuyor bile..

ve adetın duzene girdigini, anlayayıp varsa kıstlerın düştügünü göreceksnız...
hemen başlayın.. bence

kız sen devam et sonrada ben baslıyımm..he kız kımseler gırmemıs bende yarım saat once baktım acaba kızlar ordalarmı dıyede meger canlarım burdalarmıs bız senlendırıyomusuz orayı demekkıııbayanssulusmile:teytey:

herzamanki mesele mafoldumben
boşverin siz beni

bak oyle dıyıpte bızıde uzme ne meselesı bu herzamankı alalal soylekı rahatlaa..burda bırbırımızın dertlerıyle mutluluklarıyla hep beraber bas etmeye calısyoruz degılmı boyle dıyıp cekılme kenaraklava:

Rahat ol bebişim,kafanı rahatlat..ne olumlu ne olumsuz düşünme,hayırlısı için dua et,stres yapmaa olur muu a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…