- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
kızlar bu arada,biz oğluşumuzun adını Çağan koymaya karar verdik..ilk isim düşündüğümüzde ben eşime öneri olarak söylemiştim(kabul etmez kesin diye düşündüm ama),o günden beri kafaya taktı,başka bi isme ikna edemiyordum..dün dedim çekiliş yapalım senin adın çıkarsa sen koy,benim adım çıkarsa ben koyayım adını diye...neyse kura çektik,eşimin adı çıktı,bişey diyemedim..5 dk sonra gülmeye başladı,noldu dedim...uyanık iki kağıdada kendi adını yazmış,benimde saflığıma denk geldi herhalde hiç uyanmadım..sonra vicdanı el vermeyince itiraf etti..neyse tekrar kura çektik yine onun adı çıktı...Bundada vardır bi hayır dedim artık,oğlumuzun adını babası koyacak..o da Çağan istiyor..şimdiden alışsın seninde kulağın diye her gün soruyor Çağan napıyor diye
aminnnnn..
bende aslında başta beğendim sonra biraz söylemesi zor,bide noktalı harflerden oluşuyor diye vazgeçmiştim..aklımda da öyle sabit bir isim yoktu..çınar,doruk,rüzgar gibi isimler olabilir dedim ama eşimde onları beğenmedi işte..artık direnmiyorum zaten..
demekki kısmeti çağanmış cnm çok güzel adıyla yaşasın.sen hangi ismi istiodun cnm
güzel bir isim bence canım,anlamı ne peki?
ayy nasıl kandırmış seni çok güldüm :)) ama içide rahat etmemiş kıyamamış karısına :)))
ayy böyle oluncada ali'ye üzülüyorum yaaaa
kızlar ben çıkıyrmm yarın yine sınavım varrr:84::84:
onu çalışayımmmmm edadan haber gelsinde çıkıcammm
edaooşşşş yrnn inşş güzel haberlerle gelirisnn kii ben buna inanıyrmmmmm.
yrn grşrzz kızlarr çıkmak zorundayımmm:88:
kıyamaz tabi..bende ona kıyamıyorum..hiç bişey gizleyemem,hemen itiraf ederim...
anlamı bayram,şenlik demek canım..oğlumuz evimize şenlik getirecek inşş
görüşürüz iyi akşamlar canım allah zihin açıklığı versin..kızlar ben çıkıyrmm yarın yine sınavım varrr:84::84:
kıyamaz tabi..bende ona kıyamıyorum..hiç bişey gizleyemem,hemen itiraf ederim...
anlamı bayram,şenlik demek canım..oğlumuz evimize şenlik getirecek inşş
evet hakketti ama işte bende sonradan üzülüyorum,en azından herkese 1 şans verilmesinden yanayım herkes hata yapabilir hayatta..gerçi çzür falanda dilemedi ya neyse düşününcede müstahak diyosun amaan ..bendeeeeeeeeeeeee
ama fazlasını bile haketti..
hoşçakal canım,öptüm...kızlar ben çıkıyrmm yarın yine sınavım varrr:84::84:
bencede çook güzel isim
ismiyle yaşasın:93::93:
eşim dün bana oğlum olursa doruk olsun istiyorum dedi..
ben de biz isimlere bekarken karar vermiştik değiştirmek yok dedimm..
o da tamam bende 2. oğluma koyarım dedi...
bende yaparsam koyarsın dedimm
ama 4 isimde çok güzelmişş...
evet hakketti ama işte bende sonradan üzülüyorum,en azından herkese 1 şans verilmesinden yanayım herkes hata yapabilir hayatta..gerçi çzür falanda dilemedi ya neyse düşününcede müstahak diyosun amaan ..
bizimkide aynı...normalde ikimizde kız istiyorduk,doktor erkek dedi ya..ben üzülmeyim diye,(üzülmedik tabi önemli olan sağlıklı,sıhhatli olması) ,ikincisi kız olur nolacak diyo..bende ilkini doğurmadan ikincisini hiç düşünme bence dedim..sanki kendi doğuruyo beyimm..
anlamıda çok güzelmişşş,evinize bayram şenliği gelecek desenizee
maşallah canım.
anlamıda çok güzelmiş,evinizin neşesi geliyor hayırlısıyla....
aynı bizim muhabbet yaaa..
onlara göre hava hoş nede olsa onlar dogurmuyorr..
benimkinin canı o kadar azdır ki sen nasıl polis oldun diyorum
iyi ki sen doğurmayacaksın hiç çocugumuz olmazdı diyorumm
oturdukları yerden doğuruyor canım onlar..ne varki onlara doğurmaya...
yaa gerçekte bu ahmet evli miymiş...
kız karınım dedi yaaa...
ayy nasıl bir uykum geldi anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?