edaaa lütfen negatif düşünüpp negatifliği üstüne çağırmaaaaaaa.nie sağlıksız bi gebelik olsunkii aklına bile getirmeee.kız handan devreye girrrrrrr negatif düşünen birini yakaladımm
çok haklısın canım..ama dediğin gibi yükselmezse değer adet olacaksın..ama yükselirsede sağlıklı,normal olacak...şimdiden olumsuz düşünüp kendini üzme demek istedim..tabi gönül sağlıklı olmasından yana..biraz daha sabret,içine ferah tutmaya çalış ki,herşey yoluna girsin
canımmm hiç aklıma getirmemeye çalısıyorum sırf bunun için örgü örmeye başladım aklıma gelmesin diyee..
kaç gündür çay hastası olmama ragmen eşim içirmiyor çok kızıyorumm...
sonucu bilip ona göre davranmak istiyorumm...
belirtilerim beni çok rahatsız ediyor canım yaa en kötüsü buu...
selam millet
beceri eksikliğinden :)))
ben bilmemki öyle şeyler sadece metrelerce atkı örebilirim dümdüz :))))
heh sivil polis yakaladı :))) teşekkür ederim kendisi hakkında gerekli işlemler yapılacaktıredaaa lütfen negatif düşünüpp negatifliği üstüne çağırmaaaaaaa.nie sağlıksız bi gebelik olsunkii aklına bile getirmeee.kız handan devreye girrrrrrr negatif düşünen birini yakaladımm
selam millet
anlıyrmm cnmm.inşş yrn güzel haberler duyarsınnnnn.
kızlar bu arada,biz oğluşumuzun adını Çağan koymaya karar verdik..ilk isim düşündüğümüzde ben eşime öneri olarak söylemiştim(kabul etmez kesin diye düşündüm ama),o günden beri kafaya taktı,başka bi isme ikna edemiyordum..dün dedim çekiliş yapalım senin adın çıkarsa sen koy,benim adım çıkarsa ben koyayım adını diye...neyse kura çektik,eşimin adı çıktı,bişey diyemedim..5 dk sonra gülmeye başladı,noldu dedim...uyanık iki kağıdada kendi adını yazmış,benimde saflığıma denk geldi herhalde hiç uyanmadım..sonra vicdanı el vermeyince itiraf etti..neyse tekrar kura çektik yine onun adı çıktı...Bundada vardır bi hayır dedim artık,oğlumuzun adını babası koyacak..o da Çağan istiyor..şimdiden alışsın seninde kulağın diye her gün soruyor Çağan napıyor diye
heh sivil polis yakaladı :))) teşekkür ederim kendisi hakkında gerekli işlemler yapılacaktır
ayyyyyyyy
bende o yüzden geldim edoşa gelirim dedim..ayıp olcak :86:
eadcık yarın doktra gidiyon demii
kızlar bu arada,biz oğluşumuzun adını Çağan koymaya karar verdik..ilk isim düşündüğümüzde ben eşime öneri olarak söylemiştim(kabul etmez kesin diye düşündüm ama),o günden beri kafaya taktı,başka bi isme ikna edemiyordum..dün dedim çekiliş yapalım senin adın çıkarsa sen koy,benim adım çıkarsa ben koyayım adını diye...neyse kura çektik,eşimin adı çıktı,bişey diyemedim..5 dk sonra gülmeye başladı,noldu dedim...uyanık iki kağıdada kendi adını yazmış,benimde saflığıma denk geldi herhalde hiç uyanmadım..sonra vicdanı el vermeyince itiraf etti..neyse tekrar kura çektik yine onun adı çıktı...Bundada vardır bi hayır dedim artık,oğlumuzun adını babası koyacak..o da Çağan istiyor..şimdiden alışsın seninde kulağın diye her gün soruyor Çağan napıyor diye
tamam canım mersi hemen bakimmcanım çok kolay yapacagına eminimmm...
internetten bak marul atkı yapımı yaz çıkar kuşş...
güzel bir isim bence canım,anlamı ne peki?kızlar bu arada,biz oğluşumuzun adını Çağan koymaya karar verdik..ilk isim düşündüğümüzde ben eşime öneri olarak söylemiştim(kabul etmez kesin diye düşündüm ama),o günden beri kafaya taktı,başka bi isme ikna edemiyordum..dün dedim çekiliş yapalım senin adın çıkarsa sen koy,benim adım çıkarsa ben koyayım adını diye...neyse kura çektik,eşimin adı çıktı,bişey diyemedim..5 dk sonra gülmeye başladı,noldu dedim...uyanık iki kağıdada kendi adını yazmış,benimde saflığıma denk geldi herhalde hiç uyanmadım..sonra vicdanı el vermeyince itiraf etti..neyse tekrar kura çektik yine onun adı çıktı...Bundada vardır bi hayır dedim artık,oğlumuzun adını babası koyacak..o da Çağan istiyor..şimdiden alışsın seninde kulağın diye her gün soruyor Çağan napıyor diye
canım ismiyle yaşasınnn...
ben çok beğendimmm...
peki senin aklından gecen isim neydi??
bende o yüzden geldim edoşa gelirim dedim..ayıp olcak :86:
eadcık yarın doktra gidiyon demii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?