Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

edaaa lütfen negatif düşünüpp negatifliği üstüne çağırmaaaaaaa.nie sağlıksız bi gebelik olsunkii aklına bile getirmeee.kız handan devreye girrrrrrr negatif düşünen birini yakaladımm

kız allah seni açığımımı arıyorsun

ayy ne yapayım canım yaa bütün belirtilerim var ama adet olamadımm...
hem adet olamayan kadın nasıl zor durumda olur bilirsin heraldee...
karnım davul gibi oldu zonkluyor devamlı..
sanki kasıklarımın içinde birşey var pıt pıt edip duruyorr...gıdıklanıyorumm
ayyy artık sonucu bilip ona göre davranmak istiyorumm...

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|BAT
karats|30.11.2010
imjuli|12.12.2010
hperi|20.12.2010
ua27|22.12.2010
Nimett07|?
maonyaaa|?
tben|?
makca|?
KUBI|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER

[table="head"]İsim|BAT
edammm|?
[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet
AskMelegi|37 hafta|Kız
impaladeniz|26 hafta|Erkek
babu|26 hafta|Kız
darkangellove58|24 hafta|Kız
CNNYSR|23 hafta|Erkek
ozpar|23 hafta|Erkek
betus19|18 hafta|Erkek
banu77|18 hafta|?
guzel83|11 hafta|?
rafiyee|10 hafta|?
_dreamlike_|9 hafta|?
n_a_z|5 hafta|?
[/table]

Son düzenleme:

kızlar bu arada,biz oğluşumuzun adını Çağan koymaya karar verdik..ilk isim düşündüğümüzde ben eşime öneri olarak söylemiştim(kabul etmez kesin diye düşündüm ama),o günden beri kafaya taktı,başka bi isme ikna edemiyordum..dün dedim çekiliş yapalım senin adın çıkarsa sen koy,benim adım çıkarsa ben koyayım adını diye...neyse kura çektik,eşimin adı çıktı,bişey diyemedim..5 dk sonra gülmeye başladı,noldu dedim...uyanık iki kağıdada kendi adını yazmış,benimde saflığıma denk geldi herhalde hiç uyanmadım..sonra vicdanı el vermeyince itiraf etti..neyse tekrar kura çektik yine onun adı çıktı...Bundada vardır bi hayır dedim artık,oğlumuzun adını babası koyacak..o da Çağan istiyor..şimdiden alışsın seninde kulağın diye her gün soruyor Çağan napıyor diye

edaaa lütfen negatif düşünüpp negatifliği üstüne çağırmaaaaaaa.nie sağlıksız bi gebelik olsunkii aklına bile getirmeee.kız handan devreye girrrrrrr negatif düşünen birini yakaladımm
heh sivil polis yakaladı :))) teşekkür ederim kendisi hakkında gerekli işlemler yapılacaktır
selam kuşşşşş

canım ismiyle yaşasınnn...
ben çok beğendimmm...
peki senin aklından gecen isim neydi??

demekki kısmeti çağanmış cnm çok güzel adıyla yaşasın.sen hangi ismi istiodun cnm

canım çok kolay yapacagına eminimmm...

internetten bak marul atkı yapımı yaz çıkar kuşş...
tamam canım mersi hemen bakimm
güzel bir isim bence canım,anlamı ne peki?
ayy nasıl kandırmış seni çok güldüm :)) ama içide rahat etmemiş kıyamamış karısına :)))

canım ismiyle yaşasınnn...
ben çok beğendimmm...
peki senin aklından gecen isim neydi??

aminnnnn..
bende aslında başta beğendim sonra biraz söylemesi zor,bide noktalı harflerden oluşuyor diye vazgeçmiştim..aklımda da öyle sabit bir isim yoktu..çınar,doruk,rüzgar gibi isimler olabilir dedim ama eşimde onları beğenmedi işte..artık direnmiyorum zaten..

kızlar ben çıkıyrmm yarın yine sınavım varrr:84::84:
onu çalışayımmmmm edadan haber gelsinde çıkıcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…