Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aaa kmsecikler hayret nere kaçmış bu kızlar?edooş tahlilemi gitti acep işlh gitmiştir ii hbrlerle gelir:) sultan kursta çiğdem nerdee??

aaa kmsecikler hayret nere kaçmış bu kızlar?edooş tahlilemi gitti acep işlh gitmiştir ii hbrlerle gelir:) sultan kursta çiğdem nerdee??

yaa kimseler yok anlamadım,evet edanın tahlile gittiğini umuyorum,çiğdemi bende merak ettim
sevgi uzun tatilinden dönmedi herhalde,babu sabah uğramış ama işi var sanırım..
neredesiniz kızlar huuuuuuuuuu :84:

Günaydın hoşgeldin :) pko için soğan kürü uyguladınmı canım?

evet 15gün uyguladım canım 3kez uygulamak gerekiyormus deniyecem ama bi yandanda korkuyorum hamıle kalıpda düşürmemeyim diyee ama bu ay adet olursam hemen başlayacam adetliykende başlanıyordu dimi

geldimm kuslarrr bu is değisikliği biraz adaptasyon sorunu yasattı bana büroya alısmaya calısıyorum sürekli bi seyler cıkıyo yapmam gereken...handancım senin asılama gelismeleri nasıl canım gecmisi de cok okuyamıorum kusura bakma canım geride kaldım biraz sanırım

hg banucumm

tmm cnm kolay gelsin
saol cicimm
evet 15gün uyguladım canım 3kez uygulamak gerekiyormus deniyecem ama bi yandanda korkuyorum hamıle kalıpda düşürmemeyim diyee ama bu ay adet olursam hemen başlayacam adetliykende başlanıyordu dimi
prof.ibrahim saraçoğlundan alıntıdır....
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.
canım kolay gelsin,yarın doktora gidicem henüz bir gelişme yok yani :)) bakalım eğer yumoşlar büyümüşse yarın akşam çatlatma iğnesi olacak cumarteside aşılama..

hb canımm..
ayy hadi hayırlısı olsun canımmm insallahhh büyümüslerdirrr...

hperi teşekkürler canım bu ay yapacam inş.soğan suyunuı tabı bebiş falan yoksa adeti bekliyorum şimdi2gün geçti

hperi canım inş.yummoşlar büyürde aşılaman olurr bu arada nerdee otryorsun aşıla fiyatları ne kadar

ayy hadi hayırlısı olsun canımmm insallahhh büyümüslerdirrr...
saol canım inşallah
hperi teşekkürler canım bu ay yapacam inş.soğan suyunuı tabı bebiş falan yoksa adeti bekliyorum şimdi2gün geçti
imşallah bebiş vardır ama hastalanırsan yap mutlaka bence çok faydasını görürsün canım..
hperi canım inş.yummoşlar büyürde aşılaman olurr bu arada nerdee otryorsun aşıla fiyatları ne kadar
inşallah saol canım,istanbuldayım aşılama fiyatı 1000 tl
şekerler ben dısarı cıkıyorum sonra da yemek yerim gelince görüsürürz mujkkkkkkkkkkkkkkkk
afiyet olsun şekercim görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…