Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
1. hperi
:122:
kuzucum tiramisu tarifini yazıyorum hemennn :))
....
afiyet olsunnn :))
sultan nerede kaldı yahuu,bide çiğdem nerede??
kızlar bu arada,biz oğluşumuzun adını Çağan koymaya karar verdik..ilk isim düşündüğümüzde ben eşime öneri olarak söylemiştim(kabul etmez kesin diye düşündüm ama),o günden beri kafaya taktı,başka bi isme ikna edemiyordum..dün dedim çekiliş yapalım senin adın çıkarsa sen koy,benim adım çıkarsa ben koyayım adını diye...neyse kura çektik,eşimin adı çıktı,bişey diyemedim..5 dk sonra gülmeye başladı,noldu dedim...uyanık iki kağıdada kendi adını yazmış,benimde saflığıma denk geldi herhalde hiç uyanmadım..sonra vicdanı el vermeyince itiraf etti..neyse tekrar kura çektik yine onun adı çıktı...Bundada vardır bi hayır dedim artık,oğlumuzun adını babası koyacak..o da Çağan istiyor..şimdiden alışsın seninde kulağın diye her gün soruyor Çağan napıyor diye
kızlar herkese günaydınnnn....
haber vermek için geldim eşim daha gelmedi işi uzayacakmış...
bugün tahlile gitmeye bilirim...
gidersem geldiğim gibi haber veririmm..
öpüyorum hepinizzz
günaydın kızlar şimdiden.....
benide merak etmeyin die hemen geldim şimdi test yaptım yine negatif...
akşama görüşürüz ben şimdi kursa gidiyom byyyy
günaydın canlarım ben geldim çok yoğunum bugün ama ara ara uğrarım
çiğdemcim nerelerdesin kaç gündür???
tmm cnm bzde sni özledik...
merhaba kızlar umarım iyisinizdir. çiğdemcim teşekkürler. benim moralim bozuk. sebebi geçenlerde size anlattığım olay. dedikodu yapmasını da sevmiyorum ama içim sıkıldı. düşündükçe uyuz oluyorum. eşimin ailesiyle ilgili. doğum zamanı gelip bikaç ay kalacaklarmış. kayınvalidenin bacağı da kırık anlatmıştım. eşimle bugün tartıştık bundan dolayı. eşim beni yanlış anlıyor. demek ki annemler sana muhtaç olsa bakmayacaksın diyor. ama ben bunun normal zaman olmadığını, doğum sırasında kendimle mi bebekle mi onlarla mı uğraşacağımı anlatamıyorum. senin annen yardımcı olur diyor. gencecik kız olsa neyse bu yaştaki kadına ben nasıl gel de kayınvalideme hizmet et derim hiç kusura bakma böyle bişeyi teklif dahi etmem dedim. normal doğum olursa hemen ayaklanırsın dedi. normal de olsa ne olursa olsun lohusa bi kadının dinlenmeye ihtiyacı var benim buna hakkım yok mu hiç kusura bakma ben yatıcam ve birileri bana hizmet edecek benimde her kadın gibi buna hakkım var dedim. artık sen mi hizmet edersin özel kadın mı tutarsın beni ilgilendirmez dedim. bu kadar bencillik olur mu yaaa.
ya denizcim yanlış anlama ama eşinin tawrına üzüldüm senin adına yapmaması gerken bişey ama bnce değişir yanii seni doğumdan snr görünce kıyamaz üzülme sıkma canını cnm
o saatten sonra durumumu görse de zaten millet buraya gelmiş olur canım, apar topar geri dönecek halleri yok ya. bunu onların düşünmesi lazım. bir de biz ayakbağı olmayalım deniz kendini bi toparlasın biz ondan sonra gelelim demeleri lazım. olsun allaha bırakıyorum. allah bebeğime ve bana yardım eder diyorum elimden başka da bişey gelmiyor.
o saatten sonra durumumu görse de zaten millet buraya gelmiş olur canım, apar topar geri dönecek halleri yok ya. bunu onların düşünmesi lazım. bir de biz ayakbağı olmayalım deniz kendini bi toparlasın biz ondan sonra gelelim demeleri lazım. olsun allaha bırakıyorum. allah bebeğime ve bana yardım eder diyorum elimden başka da bişey gelmiyor.
hoşgeldin sultan dayanamamışın yapmışsın test bn sana yapma dimedimmiiinese cnmm dayanamadın herh....
konuşmuyorum sizle
ay bari o zamana internet alıverse de sizlerle muhabbet etsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?