Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hepinize teşekkür ederim kızlar. eşim yanımdaydı kapatmak zorunda kaldım. ondan alıntı da yapamadım tek tek. sultanım sen niye küstün bize? benim kusuruma bakma moralim bozuk biraz. kurs nasıl geçti canım?

hoşgeldin canım nasılsın bakalım..
varmı bi değişilik.:))

hoşbulduk canım yok bişey yaa belim agrıyorr bide karnımın sag tarafında hafıf bı agrı oluyor bazen gögsümün altında anlamadım gıttı kırmızlarda gelmedı daha p.tesi akşam test yapmuıstım bişey yoktu beklıyorum bakalım

acaba bu akşamdamı yapsam hee:26:

sende benim gibisin :))
benim elimdden gelse her saat başı yapcam :))

akşam yapma canım. sabah kalkar kalkmaz ilk idrarınla yap. o daha kesin bi sonuç bildirir. ben öyle yapmıştım.

mrb canım...kurs güzeldi bugün boncuk işine başladım :))
biraz çıksın meydanada göstercem sizede

bu da havlu işine dönmesin ha göstercem deyip deyip ay ben boncuk işini çok severim. sen kendi çantalarına bluzlarına bile işleyip çok değişik şeyler yapabilirsin

akşam yapma canım. sabah kalkar kalkmaz ilk idrarınla yap. o daha kesin bi sonuç bildirir. ben öyle yapmıştım.

tamam canım sagol bakalım nolcak bişeyler varmı

edam naptı yaa merak ettım valla onun deger kaçtıda yükselmesını beklıyordu

sende benim gibisin :))
benim elimdden gelse her saat başı yapcam :))

evet yaa cok sabırsızım ben eczaneye gidiyorum gebelık testı istiyorum kız 1tane verıyor ben6tane falan olsun diyorum alıyorum kız suratıma bakıyorr ay utanıyorumda artık eczaneye gitmeye hee

sıkıcı bir gün geçirdim, günün yarısında elektrik yoktu, diğer yarısında internetim (
ee sizde havalar nasıl?

denizcim eşin anlamadığı için ona kolay geliyor, kadınlar birbirine yardımcı olurlar diye düşünüyor sanırım ama birisi rahatsız olunca diğerinden hizmet etmesini beklemek olmaz :/ çok haklısın sen canım, biraz daha zaman geçsin tekrar konuşursunuz bakalım.

kızlar ben eve yemek yapmaya gidiyorum. hepinize iyi akşamlar. görüşürüz inşallah yarın.

bu da havlu işine dönmesin ha göstercem deyip deyip ay ben boncuk işini çok severim. sen kendi çantalarına bluzlarına bile işleyip çok değişik şeyler yapabilirsin

gıcık havluyu kaç kere gösterdim...sonra yatak odası yaptım onuda gösterdim
şimdi salon takımı nankör...

evet yaa cok sabırsızım ben eczaneye gidiyorum gebelık testı istiyorum kız 1tane verıyor ben6tane falan olsun diyorum alıyorum kız suratıma bakıyorr ay utanıyorumda artık eczaneye gitmeye hee

1. imjuli
2. impaladeniz+
3. ecrin87
4. karats+
herkese merhabaaaa
merhaba canm hoşgeldinn

sultan kuşum, kıdemli kuşum, nasılsın :)) özledim çok!

bende seni özledim kuzuu ..iyiyim canım bi değişiklik yokk :))

hoşgeldin imjuli evet benım içinde sıkıcı bigündü çok halsızım eve gidip hemen yatmat istiyorum yaa

bende seni özledim kuzuu ..iyiyim canım bi değişiklik yokk :))

aman ne güzel sultancım, iyi haberlerle bitsin bu bekleyişin sonu inşallahhhh

hoşgeldin imjuli evet benım içinde sıkıcı bigündü çok halsızım eve gidip hemen yatmat istiyorum yaa

hımm, az kaldı o zaman, gidince dinlenirsin bi güzel :97:

aman ne güzel sultancım, iyi haberlerle bitsin bu bekleyişin sonu inşallahhhh

hımm, az kaldı o zaman, gidince dinlenirsin bi güzel :97:

aslında bugun cok yogun degıldım ama acayıp bı uyku bastırdı hamılemıyım dıye kafaya takmaktanmı ne analadım valla sabhda çok zor kalktım paso uykum gelıyor yaa anlamadım gitti psikolojik galıba

sen neler yaptın kuzucuk..elektriklerin kesikmiş sabah ...topikdede pek kimse yokmuş bugun hemencecik bitti
geçmiş..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…