Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

daha iyiyim canım sağol...
öğlen kimse olmayınca bende yatağıma gömüldüm kitap okudum..

iyi yapmışsın çok, ben de elimde kitabımla uzandım, uyuyakalmışım

aman ne güzel, çok faydası olur bu yürüyüşlerin sana, çok sevindim koray var mı sizin oralarda, onun pijamaları güzel oluyor.

senin başka heyecanların var da ondan galiba darısı başımıza olsun. sultan da, eda da bize yarın iyi haberlerle gelsin inşallah

evet katılıyorum. inşallah eda sultan handan sen hepinizden güzel haberler almak istiyorum. gülünde bebişine kavuştuğu günü görmek istiyorum allah kısmet ederse.

inşallah canım ..yarın eşim evden çıkınca bende çıkcam hemen ona demicem
olumsuzsa hevesle beklemesin..

bencede. benimde öyle bi şansım olsa bende yapardım ama her an dipdibe olduğumuzdan yapamadım. ama çokta içimde kalmadı sabahın köründe yüzündeki o şaşkın ifadeyi gözlerini börtletmesini asla unutamam

evet katılıyorum. inşallah eda sultan handan sen hepinizden güzel haberler almak istiyorum. gülünde bebişine kavuştuğu günü görmek istiyorum allah kısmet ederse.

inşallah denizcim inşallah, hepimiz için hayırlısı
hem artık hamile listemiz bekleyen listemizden uzun, hepimizin sırası geldi bence

benim de burda olursa test almaya da kan vermeye de beraber gideceğiz süpriz yapabilmeyi ben de çok isterdim :78:

inşallah denizcim inşallah, hepimiz için hayırlısı
hem artık hamile listemiz bekleyen listemizden uzun, hepimizin sırası geldi bence

evet geçmişe bir göz attım da hakikaten aynı şeyi düşündüm. umarım o liste gün geçtikçe daha da azalır ve sadece hamileler başlığı olur listede

Son düzenleme:
benim içinde pozitif çıkmayacak gibi
o yüzden onuda umutlandırmayım zaten bu ay çok hevesliydi
en azından testen sonra bu ayda olmadı gözüyle bakıyo...

benim içinde pozitif çıkmayacak gibi
o yüzden onuda umutlandırmayım zaten bu ay çok hevesliydi
en azından testen sonra bu ayda olmadı gözüyle bakıyo...

kaç gün geçti gelmesi gerekenden? bide en son ne zaman test yapmıştın 2 gün önce mi?

dün sabah yaptım canım....
bugün 2.gün..
ama geçen ay 30 da oldum o ay 31 çekiyodu..
bu ay
30 çekti o zaman :26:3 gün geçti..

evet geçmişe bir göz attım da hakikaten aynı şeyi düşündüm. umarım o liste gün geçtikçe daha da azalır ve sadece hamileler başlığı olur listede

hast.dışarda olsaydı bende yalnız gidemezdim
ama hastane lojman içinde yürüyerek gitcem 15dk :18:

dikkatli git de gel, bişeycik olmaz kuşum

kaç gün geçti gelmesi gerekenden? bide en son ne zaman test yapmıştın 2 gün önce mi?

erkenden yaptı testini, hemen idrarda çıkmaz ki, belki 15 güne kadar çıkmadığı oluyor idrarda öyle değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…