Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canıım deniyom olmuyo boyutu büyük geliyoo..daha önce koymuştum o resmide silmişim pc den

yaaaa o kdr sohbet ediyoz bide yüzlerinizi görmek istedim edoşu görmüştüm ama szi görmedim handanıda mrk ediyorum çiğdem bn resim koymam dedi nese artık başka zmn

selam kızlarr.. sizi bir yoklayayım dedim..kpss sınavım pek iç açıcı geçmedi ,galiba deprosyandayım hepinizi öpüyorum..

anaaaaa yapışmamsı lazım bnde hep yapıyom fırın torbası lullanmadınmı yenmez artık o çiğdem

aaa nie öyle oldukiii

hiç bilmiyorum ama galiba handan 'ın dediği oldu, daha önce kullandığım, bildiğim bişey halbuki, fırın poşeti eksik olmaz ki hiç mutfağımdan :/ attım zaten tavukları, eşim bişey olmaz dedi ama plastikle temas ettiler yüksek ısıda bu öğlen yemekhaneye talim ettik yine

sanırım senin tesbit doğru, fırın dandik zaten, evdeki fırınım değil ki tabii ya, gelmedi hiç aklıma ama 200 dereceye ayarlamıştım. gerçi evdekinde olmuyor ama dediğim gibi bu dandik ya termostatı da dandiktir herhalde :)) neyse geçmiş oldu zaten artık.

canım iyi haberlerini bekliyorum 4 gözle :) öptüm.

selam kızlarr.. sizi bir yoklayayım dedim..kpss sınavım pek iç açıcı geçmedi ,galiba deprosyandayım hepinizi öpüyorum..

depresyonda mısın :) yapma öyle, öpüyorum çok, uğra arada

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

1. imjuli

:97: :97: :97:

kızlar madem kimse yok, ben kitap okuyacağım biraz.

yemeğim de boşa gitti zaten :/ görüşürüz gene gelirim ben akşama doğru.

kan tetsi yaptırsana bugün, yarın? eğer varsa kanda çıkar zaten kuşum?
o zaman eşin gitmeden iyi haberi paylaşmış olursun

ohhh kebap ben de birgün kendi işimi yapacağım kısmetse
insallah canımmm benimmm...
günaydın kızlar
sabah giremedim eşimle dışarıda işlerimiz vardı yeni geldim,banyoya girmem lazım 12 buçukta doktora gidicem..
sizler nasılsınız??
handancımm allah yardımcın olsun iyi haberlerle gelirsin insallah canımmmm...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

karats,imjuli+,

evet canım sen gözükmüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…