çok şükür canım..
iyiyim bende yarın aşılamam var bakalım yeni bir dönem başlıyor :))
Teşekkür ederim kuzum benim hayırlısı olsun inşallah,bakalım tutturacakmıyız bu ay :))handancım gelişmeler sevindirici anlaşılanhayırlısı olsun güzelim, inşallah bu kez miniğin gelecek sana ve hiç bırakmayacak seni çok sevindim güzel haberlerine.
aşılamadan 36 saat önce olunması gerekiyor kuşum ondan,aşılama zamanına göre ayarlıyor,yarın saat 1 de müsaitmiş o yüzden dün gece 1 de oldum..inşallah hayırlısı olur kuşum ...
kuş bide şeyi merak ettim bu iğneler neden gece olunuyoo
inşallah sevgicim hayırlısı olsun.ayyy hadi hayırlısı canım inşallah bu sefer tutacak aşılaman ve hamiş haberini vereceksin bize
kızlar bugün benim eşim evde, burda haftasonu tatili cuma günü :)
bugün aranıza katılmam biraz zor, öğleden sonra ofise giderim diyor, belki o zaman gelebilirim.
öpüldünüz :)
bugün aranıza katılmam biraz zor, öğleden sonra ofise giderim diyor, belki o zaman gelebilirim.
tamam canım görüşürüz byeeeben çıktım kızlar öptüm hepinizi eda daha gelmedi sanırım neyse görüşmek üzere allaha emanet olun
ay kızlar bişey kaçırdım galiba hamilemi yoksa eda geçmişi okumadığım için
hastalığı gecikince idrarda da çift çizgi olunca kan tahlili yaptırdı.
bhcg si 2.6 çıkmıştı doktor geç döllenme olabilir bekleyelim biraz haftaya tekrar yaptır demişti bugün 1 hafta oldu sabah kan vermeye gidecekti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?