cnmmm çok geçmiş olsunnn.hepimiz çok umutluydul bundada vardır bi hayırrrr.
çıkmak için seni bekledimmm.ben çıkıyrmm kızlarr alaha emanet olun kaynanama gidiyrmmminşşş güzel geçer kimse bana bişi sormazzzzz
romantik bir aşk filmi seyredin :)) benimki hiç sevmez izlemezde ben hep tek başıma seyrederim :))edoşum canım benim :)
söktürücü alsaydın da kolaylıkla atsaydın içindekileri :) tertemiz başlasaydın yeni aya :)
sultancım sen bu ay bal, tarçın. çörekotu kullan bence, düzene sok eşin eglene kadar adetini :)
arada kaçamak yaptım kızlar, bilgisayardan film seçeceğim şimdi eşimle izlemek için.
hoşbulduk canımmm...
eşim göreve gidecek o yüzden 1 saat bekleyemedim şekerr...
ama yardımcısı normal böyle çıkabilir sorun değil bu dedi...
isterseniz muayne olun söktürücü yazar dr dedi..
bende söktürücü istemiyorum dedimm...
evet canım uğraştım ama sonucu güzel çıktıya o sevindirdi tabi.Seninde dediğin gibi sağlıksız olacağına geç olsun daha iyi rabbim zamanı gelince verecek nasıl olsa
cnmmm çok geçmiş olsunnn.hepimiz çok umutluydul bundada vardır bi hayırrrr.
çıkmak için seni bekledimmm.ben çıkıyrmm kızlarr alaha emanet olun kaynanama gidiyrmmminşşş güzel geçer kimse bana bişi sormazzzzz
mrb edacık hayırlısı olsun ne yapalım olmadı bu ayda(başlarım bçt :))çiğdemciim öyle yapıyım artık
anladım canım o zaman kendin bekleyeceksin gelmesini,asprin falan iç bari bugün kanın sulansın.
kızlar benim çıkmam lazım eşim geldi,hepinizi öpüyorum görüşürüz
güle güle kuş...
o kadar ağrım varki kafayı yiycem 2. ağrı kesiciyi içtim şimdi.ölcem yaaa
canım bir arkadaşım var dr ona söktürücü yazmıs kullanmış daha öncee...
şimdi söktürücü kullanmadan adet olamıyorr...
o yüzden korktugum için istemedimmm...
ama adet olmak için aspirin falan içicem :))
yeni aya umutla başlıcammm :))
ben de bu ay btç yapmayı düşünüyorum bakalımm...
mrb edacık hayırlısı olsun ne yapalım olmadı bu ayda(başlarım bçt :))çiğdemciim öyle yapıyım artık
romantik bir aşk filmi seyredin :)) benimki hiç sevmez izlemezde ben hep tek başıma seyrederim :))
anladım canım o zaman kendin bekleyeceksin gelmesini,asprin falan iç bari bugün kanın sulansın.
kızlar benim çıkmam lazım eşim geldi,hepinizi öpüyorum görüşürüz
güle güle kuş...
o kadar ağrım varki kafayı yiycem 2. ağrı kesiciyi içtim şimdi.ölcem yaaa
neyse kızlar cevap alamıyom ben kaçtım byyy
tamam canım, geçmiş olsun çok :) aspirin al madem.
kuşummm :)
al birini vur ötekinebenimki de sevmez
görüşürüz kuzum.
geçen ay çok ağrım olmuştu, burda biri kekik kaynat iç demişti, işe yarıyor
şimdi ben kaçıyorum kızlar yeniden, bu arada çörekotunu hazır çektirip almıştım ben, öyle de satılıyor haberiniz olsun :)
görüşürüzzzzz
sevgicik ben şimdi adetimden 12 geçti bal çörek otu tarçını nasıl uygulucam geçmi kaldım bana anlatırmısın canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?