Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet canım bunda da bir hayır vardırr...

güle güle canımm..
birşey deselerde üzülme sonucta yeni ameliyat oldun onlar bilmedikleri için sorabilirler...
sen içinden hee de geç boşverr...

mrb edacık hayırlısı olsun ne yapalım olmadı bu ayda (başlarım bçt :))çiğdemciim öyle yapıyım artık

romantik bir aşk filmi seyredin :)) benimki hiç sevmez izlemezde ben hep tek başıma seyrederim :))

anladım canım o zaman kendin bekleyeceksin gelmesini,asprin falan iç bari bugün kanın sulansın.

sevgicik ben şimdi adetimden 12 geçti bal çörek otu tarçını nasıl uygulucam geçmi kaldım bana anlatırmısın canm

evet canım uğraştım ama sonucu güzel çıktıya o sevindirdi tabi.Seninde dediğin gibi sağlıksız olacağına geç olsun daha iyi rabbim zamanı gelince verecek nasıl olsa

canım inanır mısın sonucu alana kadar öyle dua ettimm...

sorunlu olacagına 1-2 ay gec olsun razıyımm...
yeter ki aynı şeyleri yaşamayayım...
hem bana hem bebişe yazıkk oluyorr..

Allah yardımcın olsun,sorarlarsa sorsunlar hiç kendini üzüp sıkma boşver..Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak de,demekki daha zamanı değil de.

mrb edacık hayırlısı olsun ne yapalım olmadı bu ayda (başlarım bçt :))çiğdemciim öyle yapıyım artık

evet canım hayırlısı buymuss...
en azından çok gecikmeden adet oldunn...
inş bende çok fazla beklemeden adet olurum başlarım btç yee...

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

KUBI,imjuli+,edammm+,maonyaaa+,hperi+,darkangellove58+,karats+,n__a__z,

güle güle kuş...

o kadar ağrım varki kafayı yiycem 2. ağrı kesiciyi içtim şimdi.ölcem yaaa

neyse kızlar cevap alamıyom ben kaçtım byyy

tamam canım, geçmiş olsun çok :) aspirin al madem.

kuşummm :)

romantik bir aşk filmi seyredin :)) benimki hiç sevmez izlemezde ben hep tek başıma seyrederim :))

anladım canım o zaman kendin bekleyeceksin gelmesini,asprin falan iç bari bugün kanın sulansın.

al birini vur ötekine benimki de sevmez

kızlar benim çıkmam lazım eşim geldi,hepinizi öpüyorum görüşürüz

görüşürüz kuzum.

güle güle kuş...

o kadar ağrım varki kafayı yiycem 2. ağrı kesiciyi içtim şimdi.ölcem yaaa

geçen ay çok ağrım olmuştu, burda biri kekik kaynat iç demişti, işe yarıyor

şimdi ben kaçıyorum kızlar yeniden, bu arada çörekotunu hazır çektirip almıştım ben, öyle de satılıyor haberiniz olsun :)

görüşürüzzzzz

kızlarrr bende kaçıyorummm...

eşimi göreve yollayacammm...

sonrada üst komşumun mevlüdüne gidicemm..

akşam gelirimm eşim görevde olucakkk...

öpüyorum hepiniziiii...

neyse kızlar cevap alamıyom ben kaçtım byyy

sevginin işi yoğun olabilir tatlım.

2 çorba kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tarçın
1 tatlıkaşığı çörekotu

bunu sabah ve akşam ikiye bölüp yiyeceksin. adetin 2. günü başlayıp 12. günü bırakacaksın.

çörekotu çekilmiş olacak
hergün yeniden hazırlayıp taze kullanacaksın.

bi de ben kendi adıma dozu azaltıp kullanmıştım ve ovulasyonum 16. gün olduğu için ben 14. güne kadar kullandım, bakalım ne olacak :)

onu hiç dumamıştım kuzum ..biraz hafifilerse kalkarım onuda yaparım
yeterkii bitsin şu ağrıı

sevgicik ben şimdi adetimden 12 geçti bal çörek otu tarçını nasıl uygulucam geçmi kaldım bana anlatırmısın canm

Canım iki yemek kaşığı bala bir tatlı kaşığı tarçın ve bir tatlı kaşığı çörekotu karıştırılıyor. adetin ikinci günü başlanıyor ve 12. güne kadar devam ediliyor sabah aç karnına bir kaşık akşam yatarken bir kaşık olarak yeniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…