sevginin işi yoğun olabilir tatlım.
2 çorba kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tarçın
1 tatlıkaşığı çörekotu
bunu sabah ve akşam ikiye bölüp yiyeceksin. adetin 2. günü başlayıp 12. günü bırakacaksın.
çörekotu çekilmiş olacak
hergün yeniden hazırlayıp taze kullanacaksın.
bi de ben kendi adıma dozu azaltıp kullanmıştım ve ovulasyonum 16. gün olduğu için ben 14. güne kadar kullandım, bakalım ne olacak :)
kızlar ben birde bugün sağlık ocağına gidip 2.doz tetanoz aşımıda vurundum onu söylemeyi unuttum bak
bu karısım yumurtlamayı saglıyor dımı canım bende asısutu bal polen yiyorum her sabah 1 tatlı kaşıgı aç epeydir 15gündür yapıyorum ama yanlıs yapıyorum demek neyse adetim gelsin o zaman bende yaaprım
hoşgeldin demiştim ama beni görmemişsin galba :)
geçmiş olsun Sevgi :) ağrın sızın oluyor mu aşıdan sonra?
slm kızlar dün prgynl iğnemi vuruldum inş hayırlı sonyuçlar alırım inş isteyen herkesden :)
aaa görmedim canım hoşbulduk.Öncekinde evet olmuştu ağrım kolum kızarmıştı şişmişti bu sefer söyledim ağrın olursa kolonyayla sil bolca dedi hemşire
haydi hayırlısı canım
Canım iki yemek kaşığı bala bir tatlı kaşığı tarçın ve bir tatlı kaşığı çörekotu karıştırılıyor. adetin ikinci günü başlanıyor ve 12. güne kadar devam ediliyor sabah aç karnına bir kaşık akşam yatarken bir kaşık olarak yeniliyor
Canım bendede işe yaradı bu kür.Benim adet düzensizliği vardı. Normalde 45 günde bir oluyorum 32.gün adet oldum bu karışımdan sonra yani demekki yumurtlama oluyor ki adet olabiliyorum.Eşimde alıştı oda yiyor bal sperm sayısını artırır fazla mal göz çıkarmaz şansımız daha yüksek olur belki :) Bu arada kolestrol ve tansiyona ayrıyetten diş ağrısına bile iyi geliyor bu karışım...Rabbim herkese şifa versin inşallah.Kis yapıyor falan diyorlar yumurtlamayı sağlayan ilaçlarda örnek klomen falanda kis yapıyor.Sonuçta işe yarıyor ben onu bunu bilmem :))
canım tabiki faydası oluyor ben bir ay yaptım bu kürü diğer ay hamileydim bence hiçbir yan etkisi olmuyor eşin sperm sayısını artırmak istiyorsa keçiboynuzu kürü uygulasın canım sonuç kesinlikle yüzde yüz artış
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
1. darkangellove58
keçi boynuzu kürüeşimin midesini bulandırcak bişey olmasaa kesin yerdi pekmezini aldırttım tatlıdır diye eşim ben yemem önce sen dene güzelse yerim dedi bende denerim bak hiç bişey yok dedimm belli etmemeye çalıştım ama lavaboya inan zor yetiştim çok kötüydü tadı eziyet resmen
allah allah tadi kötü değildir onun ya bizim evdede var hem kürünü uyguladık eşime hemde sevdiği için pekmezini aldık sadece tadı çok şekerli ama güzel
merhaba kızlar nasılsınız? ben iyiyim allaha şükür. burada tam bir bahar havası var. annemle hem yürüyüş yaptım hem gecelik baktım geldim. ama yine bulamadım istediğim gibi bişey. yarın da bakıp karar vercem artık. haftasonu hava soğuyacak diyorlar. hava soğursa bi daha böyle dükkan dükkan gezecek fırsat bulamam. bu arada benim dünür gelmiş. hoşgeldin dünürüm. tatil nasıl geçti, iyice dinlendin mi? benim gelin nasılmış?
hoşbulduk dünür valla tatilde yaşadıklarımı sabah uzun uzun anlattım canım doktorla uğraştım ama sonucunda iyi şeyler çıktı senin gelin 666 gr olmuş herşeyide yolunda hatta 4 boyutlu resim alacaktık ama poposu dönüktü birtürlü yüzünü dönmediğinden resim alamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?