Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm kızlar dün prgynl iğnemi vuruldum inş hayırlı sonyuçlar alırım inş isteyen herkesden :)

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın :)

hı analdım canım adetin 2,günü başlıyoruz 14,güne kadar sabah akşam aç yiyoruz iyimiş dur bene deniyeyim

14 değil 12 :)) ben 14 gün kullandım ama benim ovulasyonum 16 ya da 17. gün oluyor, ondan. bi de ben dozu azalttım, günde sadece 1 tatlı kaşığı yedim sadece. sebebi ise, ben yumurta ölçtürmüştüm daha evvel, 22mm ye kadar büyüyor yumurtam, zaten yeteri kadar büyüdüğü için kiste dönüşmesin diye ben kendim azalttım yani.

normali 2 - 12. gün arası sabah akşam 1'er tatlı kaşığı yemek. sen ona göre yap bence :)

aaa görmedim canım hoşbulduk.Öncekinde evet olmuştu ağrım kolum kızarmıştı şişmişti bu sefer söyledim ağrın olursa kolonyayla sil bolca dedi hemşire

geçmiş olsun canım çok :)

selam denizcim

selam banucum

kızlar bugün yetişemedim hiçbirinize, öptüm hepinizi, yarın görüşürüz

kızllar merhaba isyerinde giremiyorum evdede eşimden fırastım olmadı bende bugün doktora gittim tüp bebek için başladık hayırlsıı bakalım yarından itibaren gonal f adlı iğneyi kullanacağım çarşamba tekrar gideceğim bakalım edamm snei gördüm canım günün geçmiş ama hamiş değilmişsin kızmet böyleymiş handan canım sen ikinci kezmi aşılama yaptırıyorsun hadi hayırlısı sevgicim seninde şekerin düzelmiş çok iiyi olmuş tatilde yatmış ama bebeğine ciciler almısın iyi olmuş hepinizi çok özledim inşallah ara aras gireceğim hoşçaçakalın.....

canım hoşgeldinnn...
uzun zamandır görüşemiyorduk seninlee...
tüp bebek tedavisine başlamışsın umarım hayırlı ve güzel sonuclar alırsın inş..

evet canım adetim geçti ama hala adet olamadım...
hamilelikte yokkk..
bakalım hayırlısı artıkk...

hayırlısı olsun canım, inşallah herşey yolunda gider :) ben de ocakta başlayacağım tüp bebek tedavisine, ara ara gelip başından geçenleri yazabilsen süper olur aslında :) kolaylıklar diliyorum sana

edoşum bende gecikme olunca genç kızken dipro diye bi iğne olurdum ben, progesteron hormonu kendisi. hemen gelirdi reglim, ama öyle her ay olmak zorunda kalmazdım :26:
regl olunca bu ay hormonlarını düzenleyecek karışımlar kullan bari kuzum

herkese günaydın

handancım aşılaman bugündü değil mi? herşey yolunda gitsin, tutsun seni bırakmasın miniğin
güzel olur inşallah herşey.

günaydın arkadaşlarr

handan kuş bugün ççok güzel geçerde hayırlısıyla bebeğin sennle olmaya başlar inşa...
her zamanki gibi dualarımız seninle..

günaydın cnmmm
nasılsın canım dün neler yaptın kayınvalidenle?
günaydın arkadaşlarr

handan kuş bugün ççok güzel geçerde hayırlısıyla bebeğin sennle olmaya başlar inşa...
her zamanki gibi dualarımız seninle..
günaydın hoşgeldin canım
evet dualarımız bugün handanla beraber inşallah güzel sonuçlanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…