Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ama ben sana yazmıştım günaydın dieee
gördüm kusummm ama yazdıktan sonraaa kusura bakmaa
iyim cnmm seni sormalı ? bak bnde bi fikir weriim sana cnm bi arkadaşım bulmuş kız ismi Esila kuranda geçiyomuş değişik we gzl bi isim:) bnm hazır olmasaydı bn koyardım
iyiyim canım saoll..bizim de artık hazır sayılır ismimiz teyzesi "nehir" koymaya karar verdik bakalımmm esila da değişik bir isimmis anlamı ne acaba

merhaba cnm nasılsınn 26 yaşındayım işyerindeyim çalşıorum çıkma durumum yok şuan o yüzden beklemekten başka çaremz yok cnm merk etmeyn ya kıyamam size..dün arkdşlarla konuştuk dedm böle böle oldu onlarda çok merklandılar azz kaldııı:)))

arkadaşlar acaba bizdemi bi problem varkiii son günler de 9 doğuruyoz..:18:
özlem arkadaşdaki rahatlığa bak ...
hakkında hayırlısı olsun canm:26:

ben de yaptım canım şuan hamur dinleniyorr...

ben de yapacağım ama yumurtam yok :26:

arkadaşlar acaba bizdemi bi problem varkiii son günler de 9 doğuruyoz..:18:
özlem arkadaşdaki rahatlığa bak ...
hakkında hayırlısı olsun canm:26:

hayırlısı neyse o olsun, ben de anlamadım pek bişey, herkesin vardır bi bildiği

pııfffttt bende çalışıyor aslında yazdığım mesajlar sende niye çalışmıyor ki?
sende çalışır ama o alıntı üzerine cevap yazdığın için olmuyor,direk o mesajı hiçbirşey yazmadan quota hperi yerlerini silerek post edersen düzenleyebilirim,bilmem anlatabildimmii ben bile anlamadım
günaydın kızlaaar
günaydın canım hoşgeldin
iyiyim tatlişkomm ben de ikisini de cook severim dün ikisinin üzerinde durduk bizde esim sonra ikisi de güzel ama nehir daha cok içime sindi dedi
naptın dün cok yormadın kendini di mi??
evet ikiside güzel nehir daha kibar,ırmak kalın sesliler olduğu için daha sert gibi :))
ayy birazcıkk azcık yoruldum yaaa bide arkadaşıma gittim 1 yaşında oğlu var onun peşinde dolanıp çok oynadım :)) neyse canım bişey olmaz herhalde,sakin bir yaşam benim için çok sıkıcı :))
benide listenize eklermisiniz kızlar 17 aralık adet günüm
listeyi bulunca ekleriz tabi cicim
vallahi biz 2 günde merak ettik sen 2 aydır iyi dayanmışsın..bence öğle tatilinde çıkıp al 2 dakika :)

iyiyim canım saoll..bizim de artık hazır sayılır ismimiz teyzesi "nehir" koymaya karar verdik bakalımmm esila da değişik bir isimmis anlamı ne acaba

ESİLA : sabah akşam Rabbini zikret ayetindeki zeval vakti anlamına geliyor canım

wallaa kuranda geçiyomuş cnm bi surede
naz hanım slm sabah yok hiççç
cnmm altta yoktu ismin toptan günaydın dedim :) nasılsın cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…