günaydınnn herkese
geçmişi okuyup, kendime bi çay alıp geliyorum hemen
günaydın kızlar yazmıstım o cıkmamıs :))
günaydın kıslaaar:)nasılsınız özlem gözün aydın inan çok sewindim cnm:)
günaydınnn herkese
geçmişi okuyup, kendime bi çay alıp geliyorum hemen
günaydın arkadaşlar bende hastahaneden yeni çıktım kan testi yaptım 4.10 çıktı negatif diyor doktorum yoktu ben sonuçları aldım işime deldim şimdi öğlen bidaha uğruycam yanına sekreteri gel dedi belki reçete yazar ilaç verir die..beklediğim gibi oldu şu sonuçlara göre hamile deilim...
günaydın arkadaşlar bende hastahaneden yeni çıktım kan testi yaptım 4.10 çıktı negatif diyor doktorum yoktu ben sonuçları aldım işime deldim şimdi öğlen bidaha uğruycam yanına sekreteri gel dedi belki reçete yazar ilaç verir die..beklediğim gibi oldu şu sonuçlara göre hamile deilim...
ben bi gecmisi okuyup geleyim...
özlemcim hakkında hayırlısı buymus demek ki...doktor isini de ihmal etme bakalım o ne diyecek...
günaydın kıslaaar:)nasılsınız özlem gözün aydın inan çok sewindim cnm:)
ben bi gecmisi okuyup geleyim...
özlemcim hakkında hayırlısı buymus demek ki...doktor isini de ihmal etme bakalım o ne diyecek...
iyiym bnde çok şükür cnmm:)hoşgeldin canım günaydın ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın canım
özlemcim sende benim gibi ortalarda çıkmışsınnn...
hala neden adet olamadık bilemiyorumm...
sen bir güt bakalım dr un ne diyecekk...
edoşum ya hala hastalanmadınmııbnce sende git dr a cnm yaa
ilginç canım yaa psikolojnden de etkilenmis olabilir ama en iyisi doktora gitmek tabi..malesef hastalanmadım canımmm...
eşimde dr a gidelim diyorr...
3-4 güne gitmeyi düşünüyorum cnm eşimin boş oldugu bir gündee...
iyiym bnde çok şükür cnmm:)
ilginç canım yaa psikolojnden de etkilenmis olabilir ama en iyisi doktora gitmek tabi..
aynen edacım ya bende bilmiyorum dr ultrasona da baktı dün akşm bi sıkıntı görnmyo dedi kist filan varmı die..hayırlısı olsun...insan kendini bi boşlukta hissedio böle durumlarda...
çok şükür iyiym cnm been:))hosbulduk kızlaaar umarım herkes iyidir...
bncede eşini dinle bi git görün cnmmyok tatlım yaa hala hastalanamadım...
eşimde dr a gidelim diyorr...
eşimin müsait bir gününde gidicem canım 4-5 güne kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?