Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

çok şükür sağlık problemim yok canım insan böle şeyleri düşnmeden edemio işte cnm ya ilerdede böle sorun olursa die ama bugun kendimi daha rahat hissediyorum gerekli muayenemi yaptım ya..

çok şükür sağlık problemim yok canım insan böle şeyleri düşnmeden edemio işte cnm ya ilerdede böle sorun olursa die ama bugun kendimi daha rahat hissediyorum gerekli muayenemi yaptım ya..

günaydın kıslaaar:)nasılsınız özlem gözün aydın inan çok sewindim cnm:)

günaydın yonca

hoşgeldin canım

hoşbulduk tatlım

hoşgeldinn canımmm...

tamam bekliyoruzz...

geldim cicim

aaa düzelmiş bi gelmiştim bakımda yazıyordu herkesler hoşgelmiş hepinize günaydınlar kızlar

sevgicim hoşgeldin yeniden

özlemcim, hakkında hayırlısı olsun. evlendiğinde çocuk yapmaya karar verdiğinizde doktora gidip eşin de sende gerekli tüm testlerinizi yaptırıp içiniz rahat bi şekilde başlarsınız bu heyecana.

günaydın kızlar

bu arada özlemcim hakkında hayırlısı olmuş bence,inşallah evlendiğin zaman rabbim sana nurtopu gibi bir bebiş nasip etsin..

günaydın handancım nasılsın bugün?

iyiyim tatlımmm sen nasılsın??

iyiyim banucumm

allahın izniyle olur inş canımmm..
şimdiden bunları düşünmee...
bu arada düğün yakın mı??
ne kadarlık nişanlısın??

sultancıkkk niye gelmedi ki :44:

yarın yolcu sultan kuş

günaydın kuzummmm iyiyim vallahi klasik hergünkü gibi :)) sen nasılsın?

iyiyim ne olsun hep aynı

hoşbulduk cnm.adet olmadım daha sinirlerim tepemde.adet dönemii çok sinirli oluyrm

al benden de o kadar, hoşgeldin

bendee öyleee...
genelde bayanlar bunu yaşıyor canımm...
adete yakın ve adet gecikince gergin oluyorsunn...

ya benimki tam adet olacağım günde pik yapıyor, o gün mutlaka hırslanıp ağlamış oluyorum bişeye, ardından da regl oluyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…