babuhoş geldin cnmm nasılsın
çiğdemtam anlamadım cnm türkiyeyemi geliosunuz tedavi içinmii
handan kız daha 10gün olmadımı sana ben çok heycanlanıyrmmm böyle durumlardaaa sizin adınıza:
tubısım yakaladım senııııııııııııııııııııı :)
nbr?
adet olmadınmı
ınşşşşşşşş yegenım gelıordurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Allah bağışlasın canım,sanada nasip etsin en kısa zamanda..gerçi oda senin çocuğun sayılır ne de olsa teyzesin anne yarısı :)ablamın 4.5aylık oğlu var.şehir dışındılar.bizi telefondan konuşturmuo.ablam kucağından indirdiği andaa öyle sesler çıkartıokii acındırıo kendinii bir bağrıo duymanız lazımmmm
evin tadı tuzu biberi çoçuk.15tatilde onu görmeye gidicem çok özledim.tam sevilecek zamanıı.
evet bugün aşılamanın 10.günü 14.gün kan tahlili yaptırıyosun işte belli oluyor..yani cumaaababuhoş geldin cnmm nasılsın
handan kız daha 10gün olmadımı sana ben çok heycanlanıyrmmm böyle durumlardaaa sizin adınıza:
günaydın hoşgeldin canım bugünlerimize binlerce şükür,imjuli,darkangellove58+,mutlukız+,hperi+,
günaydın kızlar.
bizi sabaha sağ selim çıkaran rabbimize şükürler olsun...
günaydın herkese
hayırlısı olsun kuzum inşallah,hayırlısıyla ilk denemenizde başarıya ulaşacaksınız..
bende bilemiyorum yaa hiç belirtim yok içimde korku başladı hem var hem yok gibi hissediyorum bir an önce cuma olsun diye bekliyorum.
sizden kurtuluş yokmu kızzz
5günüm geçiooo ama korunuodukk hem ben bu ay olsun istemiyrm emara girdim acaba antibiyotikmi geciktirdi.sen neler yapıosun hangi aşamadasınız
günaydın hoşgeldin canım bugünlerimize binlerce şükür
günaydın hoşgeldin canım
kovsanda gene gelırım
kız kornunca daha cabuk oluyor bak benımde gecıktı normalde olmam lazımdı :)))))))
ıgne yapılıyorum o asamadayım
korunuyoruz dıoruz yha bagıra bagıra gulmek ıstıyorum ,
sankı ıstemıoruz gıbı
(((
hoşbulduk sevgicim, nasılsın
ben orta şekerliyim bu ara :82:
hoşbulduk sevgicim, nasılsın
ben orta şekerliyim bu ara :82:
cnm sen istanbulamı gidiceksinn doktorun bellimi
bende iyiyim canıım bebişle ilgili bi problemimiz yok çok şükür o da çok iyi yani teyzesi..
sen adet oldun diyemi orta şekerlisin canım?
hakkımızda hayırlısı demekki zamanı gelmemiş birazcık daha bekletcek anneciğini senin ufaklık
aşk olsun ne kovması kızz
ben sana demedimmi hele bi ayda korunalım korunarak daha çabuk oluomuş diee bak gördünmü tuttu belkideee
inşallah kuzum benim, bakalım, göreceğiz artık doktorlara emanet edeceğiz kendimizi
sen de stres yapma bence, belirti olur olmaz, herkese göre değişiyor biliyorsun bu durum, hayırlısı neyse o olsun kuzum, inşallah bebeğin seninledir bu ay, sıkı sıkı tutunuyordur anneciğine
iyiyim canımm sne nasılsın??babuhoş geldin cnmm nasılsın
iyiyim tatlım aşı tatili yapıyorum:)) evdeyim kahvaltı yapcam şimdii bütün gün yatıp kitap okumayı planlıyorum:) sen de bir an önce bol şekerli ol lütfennnnnn sabah sekerlerine yakısıyo mu hiçsağol babucum, amin inşallah
sen nasılsın bugün?
allah bağışlasın
eveeeet tatil bugun:) yarın da kar tatili yaparım artıkkbende iyiyim canım
ay hadi bakalım ama korunmamışmıydın bu ay?bebiş olma ihtimali yok sanırım..
inşallah bir an önce hastalanda başla çalışmalara..
hayırlısı olsun kuzum inşallah,hayırlısıyla ilk denemenizde başarıya ulaşacaksınız..
bende bilemiyorum yaa hiç belirtim yok içimde korku başladı hem var hem yok gibi hissediyorum bir an önce cuma olsun diye bekliyorum.
günaydın babuşumiyiyim sen nasılsın?aşı iznimi kopardın torpilli seni
ınş yha kız tubiş test yapppppppppppppppppppppppppp ne olursun cok merak ettım
o kadar dene sabaha kadar kalkma ayaklarını kaldır yat tutmasındaaa,korunurken tutsunnnbakmışsınkiii
her şeyim komik yaaa benimm
2hafta önce fizik tedaviden öncee kan tahlili yaptırdım kızada dedimki şüpheli bi durum olsa bile söyle gitmiyeyim dedim o da hayır kesinlikle gebe değilsin demiştii.bencede gebe değilimmm.olursade mucizee olurrr:86::86:
evet kuzum biz beceremedik doktorlara bıraktık artık bu işi :)) eşim geçen gün diyoki hani bi laf vardır çocuğuna kızınca mı söylenirmiş ne tohumuna para mı saydık diye biz hakkaten tohumuna para veriyoruz diye
amin kuzum inşallah,inan sadece kendim için değil hepimiz için istiyorum minik kuzularımıza kavuşalım bir an önce..Hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allah..
iyiyim canımm sne nasılsın??
iyiyim tatlım aşı tatili yapıyorum:)) evdeyim kahvaltı yapcam şimdii bütün gün yatıp kitap okumayı planlıyorum:) sen de bir an önce bol şekerli ol lütfennnnnn sabah sekerlerine yakısıyo mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?