Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

babuhoş geldin cnmm nasılsın

çiğdemtam anlamadım cnm türkiyeyemi geliosunuz tedavi içinmii

handan kız daha 10gün olmadımı sana ben çok heycanlanıyrmmm böyle durumlardaaa sizin adınıza:

evet canım, ben artık tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah
hayırlısıyla ocak ayında orda olacağız.

sizden kurtuluş yokmu kızzz
5günüm geçiooo ama korunuodukk hem ben bu ay olsun istemiyrm emara girdim acaba antibiyotikmi geciktirdi.sen neler yapıosun hangi aşamadasınız

Allah bağışlasın canım,sanada nasip etsin en kısa zamanda..gerçi oda senin çocuğun sayılır ne de olsa teyzesin anne yarısı :)

handan kız daha 10gün olmadımı sana ben çok heycanlanıyrmmm böyle durumlardaaa sizin adınıza:
evet bugün aşılamanın 10.günü 14.gün kan tahlili yaptırıyosun işte belli oluyor..yani cumaaa

inşallah kuzum benim, bakalım, göreceğiz artık doktorlara emanet edeceğiz kendimizi

sen de stres yapma bence, belirti olur olmaz, herkese göre değişiyor biliyorsun bu durum, hayırlısı neyse o olsun kuzum, inşallah bebeğin seninledir bu ay, sıkı sıkı tutunuyordur anneciğine

sizden kurtuluş yokmu kızzz
5günüm geçiooo ama korunuodukk hem ben bu ay olsun istemiyrm emara girdim acaba antibiyotikmi geciktirdi.sen neler yapıosun hangi aşamadasınız

kovsanda gene gelırım
kız kornunca daha cabuk oluyor bak benımde gecıktı normalde olmam lazımdı :)))))))
ıgne yapılıyorum o asamadayım

korunuyoruz dıoruz yha bagıra bagıra gulmek ıstıyorum ,
sankı ıstemıoruz gıbı
(((

aşk olsun ne kovması kızz

ben sana demedimmi hele bi ayda korunalım korunarak daha çabuk oluomuş diee bak gördünmü tuttu belkideee

hoşbulduk sevgicim, nasılsın
ben orta şekerliyim bu ara :82:

bende iyiyim canıım bebişle ilgili bi problemimiz yok çok şükür o da çok iyi yani teyzesi..
sen adet oldun diyemi orta şekerlisin canım?
hakkımızda hayırlısı demekki zamanı gelmemiş birazcık daha bekletcek anneciğini senin ufaklık

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

1. darkangellove58
2. maonyaaa+
3. hperi+
4. babu+
5. imjuli+
6. mutlukız+

canım benim, sağolasın çok.
anneciğini çok bekletti bu keçi, bu kez ocakta yollara düşürüyor bizi bakalım, hakkımızda hayırlısı olsun

minik prensesin seni üzmüyor demek, annesi gibi cici bir kız aolacak o da belli

aşk olsun ne kovması kızz

ben sana demedimmi hele bi ayda korunalım korunarak daha çabuk oluomuş diee bak gördünmü tuttu belkideee

ınş yha kız tubiş test yapppppppppppppppppppppppppp ne olursun cok merak ettım

evet kuzum biz beceremedik doktorlara bıraktık artık bu işi :)) eşim geçen gün diyoki hani bi laf vardır çocuğuna kızınca mı söylenirmiş ne tohumuna para mı saydık diye biz hakkaten tohumuna para veriyoruz diye

amin kuzum inşallah,inan sadece kendim için değil hepimiz için istiyorum minik kuzularımıza kavuşalım bir an önce..Hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allah..

iyiyim canımm sne nasılsın??
sağol babucum, amin inşallah
sen nasılsın bugün?

allah bağışlasın
iyiyim tatlım aşı tatili yapıyorum:)) evdeyim kahvaltı yapcam şimdii bütün gün yatıp kitap okumayı planlıyorum:) sen de bir an önce bol şekerli ol lütfennnnnn sabah sekerlerine yakısıyo mu hiç
eveeeet tatil bugun:) yarın da kar tatili yaparım artıkk p gece hiç uyuyamadım canım midem cok kötüydü artık yediklerimi hazmedemiyorum azar azar sık sık ye dediler öle yapıyorum ama yine de midem ne yesem yanıyo şişkinlik oluyo bütün yedikleirm bogazımda tıkanıyo sanki bi de sol tarafıma yatamadım asıdan dolayı hep sag tarafa yatınca da o taraf agrımaya basladı, sırt üstü yatınca nehir tekme üstüne tekme attı kısacası uyuyamadım hiç. eşim de uyandı durdu gece, sabah da sen gelme bence bugun dedi ben de iyi fikir dedim:))

ınş yha kız tubiş test yapppppppppppppppppppppppppp ne olursun cok merak ettım

o kadar dene sabaha kadar kalkma ayaklarını kaldır yat tutmasındaaa,korunurken tutsunnnbakmışsınkiii
her şeyim komik yaaa benimm

2hafta önce fizik tedaviden öncee kan tahlili yaptırdım kızada dedimki şüpheli bi durum olsa bile söyle gitmiyeyim dedim o da hayır kesinlikle gebe değilsin demiştii.bencede gebe değilimmm.olursade mucizee olurrr:86::86:

hahahaaha kesıın uyuz o benım eyegenım gelmıstır belkıde
kız tubıs defneyede doktor gıt bu ay asla olmaz yumurtalrın cok kotu demıs yha
halbukı gıttıgınde hamıleymıs
ay ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hamılesındır
benım ıgnelr gecıktırıor yoksa ılıskıye gırmıoz bız yaw ...ıstırehatteyım:)))

hayır her halukarda zaten kıymetli olacaklardı ama bunca şeyden sonra artık kıymetleri konusunda yapacak tanımlama bulamıyorum ben

benim de tüm kalbimle dilediğim minik kuzularımıza bir an önce kavuşmamız.
inşallah en kısa en hayırlı zamanda handancım

ohh ne güzel, aman tadını çıkart güzelce, bak gece de uyumamışsın zaten
tamam ben kendime bir çay alayım geleyim, şekerleneceğim hemen, söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…