Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

1. darkangellove58
2. maonyaaa+
3. hperi+
4. babu+
5. imjuli+
6. mutlukız+

edoş nerde çok merak ettim :26:
misafiri vardı dün ama bugün bilmiyorum belki eşi evdedir..
kendi işinin olmasının avantajı işte,tabi yat dinlen canikom yorma kendini..
çok geçmiş olsun canım yaa soda içebiliyosundur,iç mutlaka hazmetmene yardımcı olur..tabi aşı olmamış olsan daha rahat ederdin.
nehiri yerim ben tekmelemiş durmuş annesini :)))

haa şöyleeee:)))

kızlar daha once gırıordum arada bır buraya
ben tup bebek tedavısındeyım suan
ama bnde bır belırıszlık var
olacak gıbı sevınc heyacn yok
ruh gıbıyım neden bılmıorum
duanıza ıhtıyacım var...

evet canım her işte bir hayır vardır sözü kesinlikle doğru işten ayrıldıgımda ilk basta hata mı yaptım acaba diye düşündüm ister istemez ama bu günlerde cok iyi yaptıgımı anladım su halde işe gitsem öğleden sonra gecmek bilmezdi kesin...her zaman hakkımızda hayırlısı olsun insallah..
ben biraz uzanayım kızlar eşim giderken kalktım yolcu ettim onu hala yatamadım bi kaç saat uyuyayım da kendime geleyim...hepinizi kocamannn öpüyorum

defnede gebeydi dimi???
allahım ol dedilkten sonraaaa doktor lar bahaneeee

ben de şimdi tubişe soracaktım arkadaşın bize neden selam vermiyor diye

hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin gelir ve seni bırakmaz. tedavinin hangi aşamasındasın? transfer oldun mu?

defnede gebeydi dimi???
allahım ol dedilkten sonraaaa doktor lar bahaneeee

evet canım oda hamıle
zor gecıormus mesajta söledı
bulantı falan fılan

ay bende bulantı ıstıyorummmmm
basım donsun dunya donsun ama o benmle olsun

hımm anladım, gül'ü arayıp haber verecekti dün bize, Gül'den bi haber yok değil mi aysenin verdiğinden sonra?

ayşe ne haber verdii???ben duymadımm
gül büyük ihtimalle doğum yapmıştırrrrr
topiğin ilk bebeği diimi??

ben de şimdi tubişe soracaktım arkadaşın bize neden selam vermiyor diye

hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin gelir ve seni bırakmaz. tedavinin hangi aşamasındasın? transfer oldun mu?

balıklama dalıverdım k. bakma selamsız sabahsız
yok canım suan ıgnelerımı kullanıorum yumurtalarım baskılanıor sonra yumurta toplama amelıyatı vede transefr

sızde sorunlar ney ?tedavı goruomusunuz

evet canım oda hamıle
zor gecıormus mesajta söledı
bulantı falan fılan

ay bende bulantı ıstıyorummmmm
basım donsun dunya donsun ama o benmle olsun

aynen bende öyle diyenlere imreniyrmmmm.yemeklerden tiksinmek istiyrm hatta bu sayade zayıflamak istiyorummmkuzenim ve ablam doğum yaparak zayıfladılarrrrbende ümitliyimm bu konuda

haa şöyleeee:)))

:118:

dinlen kuzum, görüşürüz sonra

evet yaa görmemişin çocuğu olmuş olacak inşallah kuzum amin

bizimm sorunumuz yok çok şükür, eşim de ben de iyi durumdayız ama olmuyor, bir kez oldu o da dış gebelikti, ilaçla sonlandırıldı.
onun dışında bebek istemeye başladığımız 15 ayı bulduğundan artık tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. benim durumum bu, allah sana da kolaylık versin.
sizde bi sorun mu var ki bu kadar umutsuzsun?

aynen bende öyle diyenlere imreniyrmmmm.yemeklerden tiksinmek istiyrm hatta bu sayade zayıflamak istiyorummmkuzenim ve ablam doğum yaparak zayıfladılarrrrbende ümitliyimm bu konuda
:))) kız sen varya alemsın cok guldurdun benııı

kaynanam aardaı soktayım :)

bızım sorunumuz var esımde sperm sayısı yok denecek kadar az.yenı evlendıgımızde hemen ogrendık.umutusz deılım bırsey hısedemıorum yalnızca neden bılmıorum..bnde asılama yaptır derım hemen tupe gecme.bnde 13 aydır ıstıyorum bebek.bakalım hayırlısı
rabbım herkese versın ınşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…