Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
1. darkangellove58
2. maonyaaa+
3. hperi+
4. babu+
5. imjuli+
6. mutlukız+
misafiri vardı dün ama bugün bilmiyorum belki eşi evdedir..edoş nerde çok merak ettim :26:
kendi işinin olmasının avantajı işte,tabi yat dinlen canikom yorma kendini..eveeeet tatil bugun:) yarın da kar tatili yaparım artıkkp gece hiç uyuyamadım canım midem cok kötüydü artık yediklerimi hazmedemiyorum azar azar sık sık ye dediler öle yapıyorum ama yine de midem ne yesem yanıyo şişkinlik oluyo bütün yedikleirm bogazımda tıkanıyo sanki bi de sol tarafıma yatamadım asıdan dolayı hep sag tarafa yatınca da o taraf agrımaya basladı, sırt üstü yatınca nehir tekme üstüne tekme attı kısacası uyuyamadım hiç. eşim de uyandı durdu gece, sabah da sen gelme bence bugun dedi ben de iyi fikir dedim:))
hayır her halukarda zaten kıymetli olacaklardı ama bunca şeyden sonra artık kıymetleri konusunda yapacak tanımlama bulamıyorum ben
benim de tüm kalbimle dilediğim minik kuzularımıza bir an önce kavuşmamız.
inşallah en kısa en hayırlı zamanda handancım
ohh ne güzel, aman tadını çıkart güzelce, bak gece de uyumamışsın zaten
tamam ben kendime bir çay alayım geleyim, şekerleneceğim hemen, söz
misafiri vardı dün ama bugün bilmiyorum belki eşi evdedir..
evet canım her işte bir hayır vardır sözü kesinlikle doğru işten ayrıldıgımda ilk basta hata mı yaptım acaba diye düşündüm ister istemez ama bu günlerde cok iyi yaptıgımı anladım su halde işe gitsem öğleden sonra gecmek bilmezdi kesin...her zaman hakkımızda hayırlısı olsun insallah..
misafiri vardı dün ama bugün bilmiyorum belki eşi evdedir..
kendi işinin olmasının avantajı işte,tabi yat dinlen canikom yorma kendini..
çok geçmiş olsun canım yaa soda içebiliyosundur,iç mutlaka hazmetmene yardımcı olur..tabi aşı olmamış olsan daha rahat ederdin.
nehiri yerim bentekmelemiş durmuş annesini :)))
kızlar daha once gırıordum arada bır buraya
ben tup bebek tedavısındeyım suan
ama bnde bır belırıszlık var
olacak gıbı sevınc heyacn yok
ruh gıbıyım neden bılmıorum
duanıza ıhtıyacım var...
defnede gebeydi dimi???
allahım ol dedilkten sonraaaa doktor lar bahaneeee
hımm anladım, gül'ü arayıp haber verecekti dün bize, Gül'den bi haber yok değil mi aysenin verdiğinden sonra?
ben de şimdi tubişe soracaktım arkadaşın bize neden selam vermiyor diye
hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin gelir ve seni bırakmaz. tedavinin hangi aşamasındasın? transfer oldun mu?
evet canım oda hamıle
zor gecıormus mesajta söledı
bulantı falan fılan
ay bende bulantı ıstıyorummmmm
basım donsun dunya donsun ama o benmle olsun
haa şöyleeee:)))
evet canım her işte bir hayır vardır sözü kesinlikle doğru işten ayrıldıgımda ilk basta hata mı yaptım acaba diye düşündüm ister istemez ama bu günlerde cok iyi yaptıgımı anladım su halde işe gitsem öğleden sonra gecmek bilmezdi kesin...her zaman hakkımızda hayırlısı olsun insallah..
ben biraz uzanayım kızlar eşim giderken kalktım yolcu ettim onu hala yatamadım bi kaç saat uyuyayım da kendime geleyim...hepinizi kocamannn öpüyorum
hayır her halukarda zaten kıymetli olacaklardı ama bunca şeyden sonra artık kıymetleri konusunda yapacak tanımlama bulamıyorum ben
benim de tüm kalbimle dilediğim minik kuzularımıza bir an önce kavuşmamız.
inşallah en kısa en hayırlı zamanda handancım[/COLOR]
balıklama dalıverdım k. bakma selamsız sabahsız
yok canım suan ıgnelerımı kullanıorum yumurtalarım baskılanıor sonra yumurta toplama amelıyatı vede transefr
sızde sorunlar ney ?tedavı goruomusunuz
herkese günaydın kızlaar
evet yaa görmemişin çocuğu olmuş olacakinşallah kuzum amin
:))) kız sen varya alemsın cok guldurdun benıııaynen bende öyle diyenlere imreniyrmmmm.yemeklerden tiksinmek istiyrm hatta bu sayade zayıflamak istiyorummmkuzenim ve ablam doğum yaparak zayıfladılarrrr bende ümitliyimm bu konuda
bizimm sorunumuz yok çok şükür, eşim de ben de iyi durumdayız ama olmuyor, bir kez oldu o da dış gebelikti, ilaçla sonlandırıldı.
onun dışında bebek istemeye başladığımız 15 ayı bulduğundan artık tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. benim durumum bu, allah sana da kolaylık versin.
sizde bi sorun mu var ki bu kadar umutsuzsun?
günaydın yoncacım hoşgeldin, nasılsın?
hoşbuldum cnm iyiym şükür sen brz üzgünmüşünallah hakkında hayırlısını wersin cnm işlh ankaraya gelirsin sanada ikisler gelir:)
hoşbuldum cnmmm:)nazzz hoş geldin cnm
hoşbuldum cnmm hee bn ikis annesiyim demi şimdiihoşgeldin ikiz bebiş annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?