Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

yok canım ben direkt tüp bebeğe başlayacağım, 33 yaşındayım ben, yurtdışında çalışıyoruz, öyle ha deyince doktora gidemiyorum ben, hazır fırsatımı bulup da geliyorken şansımı tüp bebekten yana deneyeceğim.

bence umutsuz olma, artık hiç sprem olmasa bile erkeğin yumurtalığından alınan bir parçadan sperm üretip tüp bebek yapabiliyorlar, bence olumlu düşünmeye çalış biraz.

hoşgeldin,hakkında hayırlısı olsun inşallah,rabbim gönlüne göre versin
hımm anladım, gül'ü arayıp haber verecekti dün bize, Gül'den bi haber yok değil mi aysenin verdiğinden sonra?
yok canım ama bence doğurmuştur..
tamam canım dikkat et kendine görüşürüz öptüm çok
herkese günaydın kızlaar
hoşgeldin canım nasılsınız

kızlar ben çıkıyrmmm hoşçakalın

kızlar ben çıkıyrmmm hoşçakalın
by by tatlımmmmmmmmmmmmm

yo umudum allh ondan umudumu kesemem 1 olmazsa 2yı deneyecegım kısmet artık bakalım benım yasım 22.banada bekle dıolar dısardan ama beklemem ıcın sebep yok yas genc olunca sans yuksek oluor

yo umudum allh ondan umudumu kesemem 1 olmazsa 2yı deneyecegım kısmet artık bakalım benım yasım 22.banada bekle dıolar dısardan ama beklemem ıcın sebep yok yas genc olunca sans yuksek oluor

doktorlar sağlıklı bireylerde bekleyin diye öneriyorlar, mesela bizim tüm testlerimiz başlangıçta yapıldı ve sorun çıkmadı o yüzden 1 sene deneyin dendi, ama sorun çıksaydı elbette beklemezdik. bence de en doğrusunu yapıyorsun, evet yaşınız genç ama bir sorun var ve siz bunun farkındayken beklememeniz en doğrusu :)
gerçi benim bütün yaşıt arkadaşlarım ya şimdilerde hamile ya da bebekleri henüz yaşına girmedi ama ben yine de kendimi yaşla ilgili sıkıntıya sokuyorum işte
aman neyse, hayırlısı allahtan, biz elimizden geleni yapalım da, sana da tedavinde başarı, bol şans diliyorum, herşey gönlünüzce olsun

kızlar ben yemeğe çıkıyorum, hepinize afiyet olsun

4500. sayfayı kutlayacaktım ama yetişemedim siz kutlamayı unutmayın ama

Son düzenleme:
kızlar ben yemeğe çıkıyorum, hepinize afiyet olsun

4500. sayfayı kutlayacaktım ama yetişemedim siz kutlamayı unutmayın ama

afiyet olsun kuzum görüşürüz..

eğer site düzelmezse 4500.sayfayı zor göreceğiz :)))

slm..hadi bakalım kızlar sizden barii güzel haber gelsin

çiğdemcikk.canını sıkma ne olur ne yapalım üzme kendini nasılsa olcak..

kardeşim izinli olduğu için bana pc düşmüyo...o yüzden pat die çıkıyoom yaaa

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

karats,

sevgicik sende beni yalnız bıraktın ama

ben geldimmmm yalnız değilsin :79: :79: :79:
site çok sinir bozucu ama kuş habire bakıma giriyor

ben geldimmmm yalnız değilsin :79: :79: :79:
site çok sinir bozucu ama kuş habire bakıma giriyor

hoşgeldin kuş nasılsın bakalım...sitenn bakıma girmesi işme geliyo..:)
konulardan çok geri kalmıyom ben geldiğimden beri site de sorun var 6 gündür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…