Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet canım yaa sırt üstü yatınca baya bi hareketleniyo geceleri bi kac dakika sırt üstü yatayım diyorum bu sefer de minik hanım uyutmuyo:) acaba cok mu rahatsız oluyolar anlamadım ki...gelecek hafta soracağım doktrora..uyku düzeni falan kalmadı artık bizde..doğumdan sonra zaten uyuyamayacağız hayırlısıyla o günleri görürsek...artık bize uyku haram galiba:)
hadi hayırlısı caınmmm insallah pozitifi göreceğizzz bu seferrr...
canım benim göbeğim öyle cok büyümedi görenler 4 aylık falan sanıyo ilginc bi sekilde...7 ay bitmek üzere dediğimde sok geciriyolar:) 7 kilo aldım toplamda bakalım son iki ay ne kadar alcamm..sen ne durumdasın?

beklediğim bi sonuç olmasına rağmen insan nie bukadar üzülür acaba.
kızlar şu sınavımızı hayırlısıyla veripp hepimiz bir an önce anne olsaydıkkk hayırlısıylaa.

canım ben bugün 27 haftalık oldum ve şimdiye kadar 6 kilo aldım göbüşümde var ama diğer insanların 3 veya 4 aylık göbüşleri gibi yani çok büyümedi
çok gzl gidiyosun cnm bn ilk aydan 3 kilo almışım drıum kızdı ölee giderse 80 kilo olcam

kızlar ben yapar yapmaz baktım negatifti.şimdi 2.çizgi silik çıkmış

kızlar şu sınavımızı hayırlısıyla veripp hepimiz bir an önce anne olsaydıkkk hayırlısıylaa.

canım hayırlısıyla göreceksiniz o günleri ben inanıyorum buna lütfen icini ferah tut ve her zaman hayırlısı böyleymis diye düsün...bu ay beklenen sonuç buydu önünmüzdeki ay calısmaları sıkı tut ve kafana takmamaya calıs kendini rahatlat biraz...

kızlar ben yapar yapmaz baktım negatifti.şimdi 2.çizgi silik çıkmış

anaaaaaa pozitif olabilir o zaman tubiss hep silik cıkıyo pozitiflerde ama yine de cok kaptırma kendini biliyosun testler yanıltabiliyor sen en iyisi kan testi yaptırrrr hemennn

üzülme canım benim hayırlısı olsun inşallah hayırlısıyla anne oluruz canım en yakın zamanda

ya bu arada bi kubi'miz vardı bizim nerde ki acep :26:
yok bir süredir evet :26:
amin canım hayırlısı inşallah,üzülmemek elde değil tabiki üzülüyoruz çünkü çok istiyoruz ama beklemekten ve denemekten başka çaresi yok..

kızlar kalbim duracakkkkk.heycandannnn

kızlar ben çıkıyorum bugün dışarıda işlerim var..
hepinizi öpüyorum,kendinize dikkat edin..

tuğbacım 5 dk kayı geçtise dikkate alma cnm ama daha önce çıktısa kan wer hmn

canım ben bugün 27 haftalık oldum ve şimdiye kadar 6 kilo aldım göbüşümde var ama diğer insanların 3 veya 4 aylık göbüşleri gibi yani çok büyümedi

benimde sadece göbüşüm çıktı.6 kilo aldım bende..artık sabırsızlanmaa başladım ama..bi an önce gelsin şu bebişler..

kızlar ben çıkıyorum bugün dışarıda işlerim var..
hepinizi öpüyorum,kendinize dikkat edin..

görüşürüz canım, ben de çıkıyorum.
önce yemeğe, öğleden sonra da dışarı çıkacağım inşallah

görüşmek üzere, herkes kendine cici baksın

kan tahlili vermeye gidiyrm okula geç kaldımm akşam yazarım bana dua edinn nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…