Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

burdayım canım bi yandan iş yapıyorum ama bilgisayar açık arada bakıyorum

çok yorma canım kendini

bende bi abdest alıp geleyim yemekten sonra da öğle namazımı kılarım rahatça öğleden sonra yazarım artık canım merak etme tamammı?

geldim ben, yarım saate kadar yemeğe çıkacağım

afiyet olsun canikom bende alışverişe çıkıyorum mercimek köftesi yapıcam,taze soğan yok evde bide limon onları alıcam,bide börek için yufka.Zaten kek yaptım yeter herhalde.yabancı değil nasılsa..
sonra giremem sanırım..
öpüyorum çok görüşürüz kuzum

slmmm şekerlerrr

tek ben mi varım yine kimseyi yakalayamadımmm....

tam yerine geldin o zaman canım sıfır moralle gelip hayata pozitif bakan çok arkadaşımız oldu
gerçi bugün arkadaşların işi var çoğu yokta sabahta gelirsen herkesler burda olur

bende adet olmamayı bekleyen kadınlardan biriyim..
yarın adet günüm bakalım...
kısmet..

kızlar merhaba nasılsınız? yeni haberler var mı? 2-3 gündür giremedim. sürekli fırtına yağmur evden çıkamadım. eşime evede almadın internet bak ben kaç gündür arkadaşlarımdan ayrıyım dedim tamam halletcez bakalım acele etme diyor deli ediyor beni:84::84::84:

canım hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma siz nasılsınız canım bebiş nasıl benim yarın adet günüm beklemedeyim şimdilik

canım hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma siz nasılsınız canım bebiş nasıl benim yarın adet günüm beklemedeyim şimdilik

bizde iyiyiz canım soğukları saymazsak. biraz üşüyoruz sadece. demek yarın adet günün hayırlısı olsun canım inşallah bebişin gelir bu ay. herhangi bi belirtin var mı herşey olağan mı gidiyor şimdilik?

aman iyi olun canım dikkat edin kendinize çok soğudu havalar çünkü inşallah hayırlısı olur canım hiç bişey hissetmiyorum yaaa ama içimden bi ses adet olacaksın diyor ama hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…