aman iyi olun canım dikkat edin kendinize çok soğudu havalar çünkü inşallah hayırlısı olur canım hiç bişey hissetmiyorum yaaa ama içimden bi ses adet olacaksın diyor ama hayırlısı artık
bende de hiç belirti yoktu sadece adet sancısı gibi sancı geliyordu neredeyse elimde pedle bekliyordum kesin gelecek diye ama gelmedi. umarım sende de böyle olur.
inşallah canım inşallah
ya aslında sormak istediklerim var ama soramıyorum yaaa
buraya yazamıyorum
canım hoşgeldin ben burdayım tek değilsin senin trimusu tarifini arıyorum ama bulamadım yaaa
açıkçası site biraz arışık geldi..
yeni öğreniyorum..
ama sevdim bu siteyi..
neden ki? bişey olmaz gııı sen forumun ilk başlarına bak ben kimlere neler sormuştum gülmekten ölürsün. biz herşeyi konuştuk ki burda gizli saklı kalmadı
kızlar merhaba nasılsınız? yeni haberler var mı? 2-3 gündür giremedim. sürekli fırtına yağmur evden çıkamadım. eşime evede almadın internet bak ben kaç gündür arkadaşlarımdan ayrıyım dedim tamam halletcez bakalım acele etme diyor deli ediyor beni:84::84::84:
canım bende bakayım belki bulurummm...
ya şimdi ben eşimle beraber olduktan sonra
eşim boşalınca spermlerin yarısı dışarı çıkıyo bu normal mi?
birde yatmam gerekiyor mu o şekilde?
ya çok özür dilerim ama öğrenmem gerekiyo bunları:26:
ya şimdi ben eşimle beraber olduktan sonra
eşim boşalınca spermlerin yarısı dışarı çıkıyo bu normal mi?
birde yatmam gerekiyor mu o şekilde?
ya çok özür dilerim ama öğrenmem gerekiyo bunları:26:
hoşgeldinnn canımmm...
evet yaaa halletmelisin bir an önce çok ayrı kalıyoruz böylee...
inşallah buluruz canım yapmayı çok istiyorum ama güvenilir bir tarifle
tabiki bir kısmı çıkacak. bende de hep çıkıyordu. yatma konusunda bazıları çalıştıktan sonra 1 saate yakın yatıyormuş ama ben o kadar yatamadım ne yalan söleyim. belimin altına bi yastık koydum bacaklarımı duvara dayadım yada yatağın başlığına doğru dayadım bi yirmi dakika yarım saat bekledim. beklemek gerekli evet. bide çok aşırı sıcak suyla duş almıcakmışım spermleri öldürüyomuş. bide sabahları çalışmayı tavsiye ediyolar spermler daha hareketli ve kalitesi yüksek oluyormuş canım. ben bunlara dikkat ettim sadece.
eveeeet. üstelik yarın birgün hava daha da soğuyabilir. bebek olunca ben o soğukta elimde minicik bebekle hiiiiç çıkamam. bu ayrılık o zaman haftalarca uzayabilir:78:
dışarı akmaması daha iyi canımmm...
belinin altına ince bir yastık koy dışarı akmasın daha kolay hamile kalırsın canımm...
ben hiç yatmamıştım ama yatarsan daha kolay olurmuşş...
ben 16 yaşından beri bu tarifle yapıyorum canımm...
eşim diyo ki yine dışarı çıktı bunlar kübra içine boşalmadım falan diyo bende ümidimi yitiriyorum o zaman
bide böyle deneyeyim yaaa
yok uzman birisi o konuda bişey söylemediktan sonra siz dışarı çıkana bakarak hiç girmedi falan gözüyle bakmayın sakın. o ihtimal de olabiliyormuş ama onu hemen akla getirmek doğru değil. çünkü dediğim gibi bi kısmı bizde de çıkıyordu kesinlikle. sen bide bizim dediğimiz gibi altına yastık koyup bekleyerek dene. eğer belli bi zaman daha olmazsa o zaman dr. a görünürsünüz o da size yol gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?