Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bayanın biri bunları yazmış bi topikte bende karşılık verdim
katı kuralcı oldum

2 yaşında bi oğlum var 4buçuk yıllık evliyim ve istemeden hamile kaldım 4 haftalık şu an düşmesi için ilaçiçtim içim rahat değil vicdanım beni sorguluyor eşimde bende hiç tartışmadan aynı anda aynı kararı aldık birden kullandım ilacı ama dünden beri bekliyorum düşmüyor sıkıntısı beni mahvetti düşmesi lazım içtiğim ilaç zarar veriyomuş bide doktordan öğrendim henüz gebelik sayılmıyormuş biraz içim rahatladı ama yine de huzursuzum yardım edin kuızlar bana kısa sürede dardan kurtulmak istiyorum allahım olmayan ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

Rahat ol bebişim,kafanı rahatlat..ne olumlu ne olumsuz düşünme,hayırlısı için dua et,stres yapmaa olur muu a.s

ya bıan gelıyor hayırlısı olsun dıyom bıan gelıyokı yaa regl olursam yınemı dktr gıtcem dıyede korkuyomm bu yasıma kadar hıc doktr gıtmedım bınde bır yanıı.ama bebek için hep hastanelerdeyımmm içli dıslı oldum oralarla ama cok sukur gene halıme

ama arkadaşım o kişinn de yaptığı yanlış ama içinde bulunduğu durumu bilmiyoruz ki inşallah çok üzmemişsindir kadını yerimseniben

Allahım ya biz olsun diye ne çabalar gösteriyoruz ağlıyoruz zırlıyoruz millette düşürüyüm diye uğraşıyor.İstersin olmaz istemezsin çifter çifter olur.Haksızlık değilmi ama bu kızlar

bide iaç içmiş düşsün diye bekliyormuş ne acı verici bir durum

merhaba günaydın kıslarr ben bugun adet oldum öle dolanırken sizi buldum offf artık hamile kalmak için yapmayacağım şey yok :çok üzgünüm:

Dünya böyle işte,kimi çok ister olmaz,kimi istemez olur.. Herkes hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Tabi biz bu kadar isterken elimizde olmadan kızıyoruz içteniçe,keşke korunsaydı doğru düzgün,belkide korunmasına rağmen hamile kaldı bilemeyizki,Karışık bir durum

bunu dün bende okudum ve çok üzüldüm biz istemekten helak olduk millet istemeden 2. yi hamile kalıyor

ay canım yaa ınankı sok oldum dedıgın seye ne desem kııı kıtlendım kaldımm..keske baska yollardan korunsaydınız canım ya..sonucta ne bılıyım benım sahsı fıkrım yalnıs anlama ama ıstemedende olsa keske dogurmayı dusunseydınn baska dıceklerım var ama senı kırmak ıstemıyorum onun için madem esınle bu bebegı ıstemıyosunuz..ilacıda içtin kurtaj olsaydın canım yaa sakın dedıklerımı yalnıs anlama hakkında hayırlısı canımm ınankı dıcek bısey bulamıyorum.akannehir

merhaba günaydın kıslarr ben bugun adet oldum öle dolanırken sizi buldum offf artık hamile kalmak için yapmayacağım şey yok :çok üzgünüm:

hoş geldinn..sende soğan suyuna başla o zaman sonra incire ..ben burda çoooooook şey öğrendim ama burda moral bozmak yok:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…