ne kadan güselll ne kadan mikenmel desene boshayallersmile
ben biraz kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 4 yıllık evliyim 2 kez aşılama yaptık olmadı :çok üzgünüm: eşimde ve bende hiçbir sorun yok ama olmuyorr mafoldumben
hoşgeldin canım
bende 22 yaşındayım 2 aşılama 1 tüp bebek denemesi bende hamile kalamadım daha
hakkında hayırlısı olsun
ama biliyormusun ben sebepsiz infertiliteye inanmıyorum eğer ikinizdede bişey yoksa neden olmuyor
bence tıp bunu hala çözemedi ve ismine sebepsiz dedi
sen hiç laparoskopi yaptırdınmı
benim arkadaşımda sebepsizdi o dediğimi yaptırdı rahminde perde varmış ve rahim duvarı inceymiş
yani sebebsiz dedikleri sebepli çıktı
günaydın kızlar....
umarım herkes ıyıdır....
ben pek ıyı degılım kızlar moralım bozuk aslında gelmıycektım bugun buraya pozıtıf dusunceyı bozmayım dıye ama dayanamadım konusmaya ıhtıyacım var galıba....
günaydın kızlar....
umarım herkes ıyıdır....
ben pek ıyı degılım kızlar moralım bozuk aslında gelmıycektım bugun buraya pozıtıf dusunceyı bozmayım dıye ama dayanamadım konusmaya ıhtıyacım var galıba....
Biz burda candostu olduk,kimseyle konuşamadığımız şeyleri paylaşıyoruz ve böylece hep pozitif kalıyoruz.Birimizin canı sıkılsa hemen mutlaka destek olup,kendini iyi hissetmesini sağlıyoruz.
Kızlar ne dersiniz sizce de bu ay hepimiz daha pozitif ve mutlu değil miyiz? Ben ilk defa bu ay böyle hissediyorum,regl olmama rağmen üzülmedim ilk defa,gerçekten umut doluyum,sayenizdee opuyorumnanaktan
ya canım benim eşimde varikosel vardı 2 yıl önce ameliyat oldu 15 milyondan 110 milyona çıktı sayı tabi bu arada ben sürekli keçiboynuzu falan yaptım
sonra benim adetlerim falan düzenli 28 günde bir olurum 3 ay sürekli dr kontrolundeydim 2 aşılama tutmadı sadece sol tarafımda endometriom kisti oluştu ama dr bunun pek önemi yok demişti rahim filmi çektirdim temiz çıktı hormonlar normal yapacak başka bişi varmı bilmiyorm
o dediğin laparoskopi nedirbilmiyorumkismile
benim eşimde ameliyat olmuştu şimdi morfolojisi %6
bendede pko var benim adetlerimde düzenlidir ama çıktı işte
prolaktin değerim üst sınırda
sol tüp kapalı
rahmim ters
o dediğimde rahme kamera girdiriyorlar göbekten ne var ne yok bakıyorlar
hımmm anladım offf ben bıraktım tedaviyi artık çünkü hep aynı şeyler yapılıyor yapcak bişi yok 2 yıl daha bekleyip tüp yaptırmayı düşünüyorum aşılamanın tutacağına inanmıyorum artık çok düşük şans belki tüple olur şansımı bide öle deneyim
sen yenimi yaptırdın tüp bebeği? bilmiyorumkismile
Bende tekrar anlatayım kızlar bilmeyenler için.
29 yaşındayım 3 yıllık evliyim 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz.
Eşimde bir problem yok
Benimde hormonlarım yumurtlamam normal,sadece rahmim hafif kalp şeklinde,doktrorumun dediğine göre hamilelik için engel oluşturacak düzeyde değil,çok hafif bir basık dedi.
Yani bir sorun görünmüyor.
Tek sorun benim kafadaydı sanırım,o da geçti nihayet kaydirigubbakcemile3
ayy canlarım benım ya cok tatlısınız..
2 senedır cocouk mevzusu 3 kere yasmıs oldugum dukler arada esımle olur olmaz seylerden yaptıgımz tarıtsmalar ve sonunda beım kendımı hep kotu hıssetmem bırde kan pıhtılasması ıcın ıgne oluyorum hergun cok acı verıyor kı aslında bunu hamıle kalınca vurunmam gerkıyodu bız onlem olsun dıye onden yapıyoruz 1 ay ara vermıstık karnımdakı morluklar gecsın dıye bu ay tekrar basladık bas agrısıd derken dun esımle yıne tartısırken kendımı sıktım sıktım bı patladım aglamaya hıckrmaya hatırlamıyorum bıle kendımı yerlerde buldum resmen.
neden oldu nıye oldu anlamıyorum ben bıraz herseyı kafaya takan ınce dusunen bı ınsanın dun en sonunda patladım ama dunu hatırladıkca cok uzuluyorum halıme
acaba bı psıkologamı gıtsem ne dersınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?