Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım benim pek hoş değilim ya(( önce yükseldi değer ama dün hafif düştü ve lekenelmeler başlaıd

canımmm bakalım ilerdeki günlerde kendini toplayabilir..
hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
seninki kimyasal gebeliğe benziyor sanırımm...

ayyy ne güzelll inşallah sağlıklı gebelik geçirir de kucağınıza da almak nasip olr..

Canım inşallahh bir şey olmaz..Sen moralini yüksek tutmaya çalış..ne olduki? sorun neydi ?

sağol cnaım benimmm ya 7 nisan satımdı hiç gecikmezdi gecikti belirtilerde vardı 3ünde adet olmam gerekliydi glemedi 4 ünde kanda 13.9 çıktı dr gebesin dedi 2 gün sonra tekrarladık 14.28 oldu ama bua rada bütün belirtiler devam ettin dün akşamüzeri hafif lekelenlemeler oldu acile gittik dr sanırım bebek tutunamadan düşüyor dedi:S kandada değer 12 ye düşmüş

Canım Edanın dediği gibi kimyasal gebeliğe benziyor..İnşallah öyle değildir tutunur ama eğer öyleyse ben biyerde okumuştum,ne kadar doğru bilmiyorum ama kimyasal gebelik geçirdikten sonraki ay gebelik şansı yükseliyormuş..Ama tabi inşallah tutunur..

canımmm bakalım ilerdeki günlerde kendini toplayabilir..
hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
seninki kimyasal gebeliğe benziyor sanırımm...

inşallahh canım 1yıldan sonra bekleyipte böyle başında kaybetme hissigerçekten çok kötü hele birde önceki bebeğinide kaybetmiş biri olarak

inşallah canım tutunur ama tarihe göre 4+3 teyiz ama değerlimiz düşük bundan sonrası Rabbimin takdiri

inşallahh canım 1yıldan sonra bekleyipte böyle başında kaybetme hissigerçekten çok kötü hele birde önceki bebeğinide kaybetmiş biri olarak

canım eğer ki kaybedersen içini ferah tut çünkü kimyasal gebelikten sonra çok kolay hamile kalınabiliyormuşş..okumuştum daha öncee...
inş şimdikine birşey olmazz..ama olursa da emin ol 1-2 ay içinde sağlıklı bir gebelik yaşayacaksın ben inanıyorum

sapol eda teyzesi inşallahhhhh Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını versinnnn hepimize

Önceki de mi aynı şekilde oldu canım?

hayır nimetciğim o bebeğim çok sağlıklıydı herşeyi çok güzel ilerledi hiç öğürmedim bile ama 3.ayına girdiği hafta kalbi durdu suni sancıla doğum yaptırdılar geçen yıl 8 martta kaybettim

Öyle bir yazi göremiyorum ? Anasayfa yaziyor yaninda forum takip kktube yeni mesajlar özel mesajlar ama yeni konu ac okuyamiyorum. hicde cözemedim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…