hayır nimetciğim o bebeğim çok sağlıklıydı herşeyi çok güzel ilerledi hiç öğürmedim bile ama 3.ayına girdiği hafta kalbi durdusuni sancıla doğum yaptırdılar geçen yıl 8 martta kaybettim
Canım benim..seninde dediğin gibi her şeyde vardır bir hayır..Hatırlattığım için üzgünüm..İnşallah her şey yoluna girecek merak etme..Sen,ben,eda,sultan,diğer arkadaşlar hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alıcaz inşallah...
Canım benim..seninde dediğin gibi her şeyde vardır bir hayır..Hatırlattığım için üzgünüm..İnşallah her şey yoluna girecek merak etme..Sen,ben,eda,sultan,diğer arkadaşlar hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alıcaz inşallah...
rica ederim canım problem değil inşallahh allah hepimize bu duyguyu hayırlısıyla nasip etsin evlatlarımıza sınamasın bizleri sen nasılsın kaç hafta oldu bebiş keseyi gördünüzmü canım
kızlar bu ya bu tickerı nasıl yapıyorduk bende biöğrenemedim gitti
Aminnnn..7+1 deyim canım..Keseyi perşembe günü gördüm ama yarın tekrar gideceğim doktora..
oyyy canımmm hadi hayırlısı inşallahhh kuzucuk büyüyor yavaş yavaş
amin canım hayırlısı..
Ben çıkıyorum kızlar..pek acıkmıyordum bugünlerde şimdi birden acıktım :) bişeyler yiyeyim..görüşürüz..öptüm hepinizi..
amin canım hayırlısı..
Ben çıkıyorum kızlar..pek acıkmıyordum bugünlerde şimdi birden acıktım :) bişeyler yiyeyim..görüşürüz..öptüm hepinizi..
kızlarr sultan teldeymiş birazdan gelecekkk..
tamam canım 3 müz varız zaten
bu arada çiğdem ve handan nasıl
geldiiim
bu arada evt canım biliyorum tickeri :))
geldiiim
bu arada evt canım biliyorum tickeri :))
hoşgeldin canım ben siteye giryorum adım adım yapıyorum son aşamada kalıyorum:)
orda link vatya htt başlayıp p ....aklıma gelmedi başlayan yere kadar kopyalıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?