Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm kızlarr yahu bır denk gelıpde dedıkodu yapamadıkk kızlar sızlerı cok ozledım ama ben yaa sohbetımızı ozledımm benı sorarsanız bende tedavıme devam edıyorum dınlenıyorum evde sımdılık bır sıkıntım yok ınşlh da olmazda en kısa surede bende hamıle olurum kızlar yaaa öptum hepınızı bacılarımmm

canım inşallah güzel haberi verirsin bize allah yar.olsun öpüyorum

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
maonyaaa,
babu+,
betus19+

ay bi suru sey yazdim hata verdi site sinir oldm..naber kizlar?nehir hnmi uyuttumgeldm ama sesler gelio uyancak galiba:)dun masallahiniz varmis eski gunlerdekigbi olmus ne guzel..

ay bi suru sey yazdim hata verdi site sinir oldm..naber kizlar?nehir hnmi uyuttumgeldm ama sesler gelio uyancak galiba:)dun masallahiniz varmis eski gunlerdekigbi olmus ne guzel..

evet dün öyleymiş ama bende kaçırmışım benim oğlan uyandı deminden beri onla uğraşıyom memeden ayrılmıyo uyanık oldumu napıcaksam:18:

hoşgeldin cnm...
ben iyiyim sen nasılsın??
nehir hanımda uyuyormus öpüyorum onu..

evet eski günlerdeki gibi canlanıyoruz yavaş yavaş

kızlaar bn geldim ew şimdi yemek yiyorum brzdande temizliğe girişicem sz napıyonus?

kızlaar bn geldim ew şimdi yemek yiyorum brzdande temizliğe girişicem sz napıyonus?

hoşgeldin canımmm..
kolay gelsin sanaaa...

ben oturuyorum her zaman ki gibi tekimm..
işlerimi sabahtan bitirdim şimdi de vakit geçmiyorr...

hoşgeldin canımmm..
kolay gelsin sanaaa...

ben oturuyorum her zaman ki gibi tekimm..
işlerimi sabahtan bitirdim şimdi de vakit geçmiyorr...
sen erken kalkıyosun galibaa walla bn spor olmasa 11 e kdr uyuyodum ama artık erken kalkıyom:)

kızlar bende transferden önc etemizlik yapayım dedimmm.4de tekrar doktora gidicemmmm

benim beyefendinin huysyzluğu üstünde 10 dk uyuyo uyanıyo fazla yazamıyorum o yüzden

dünyada aşamayacağın hiç bi yol olamaz

bunuda unutma bi kenara yaz

o ne dedi bu ne dedi diyene kadar

kaderini yaşa yada yenisini yazzzzdeniz seki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…