benim beyefendinin huysyzluğu üstünde 10 dk uyuyo uyanıyo fazla yazamıyorum o yüzden
kurban olur onu yaradana tuğba teyzesiiiii
Allah analı babalı büyütsün işlhh cnm bebeğini:)ben şimdi annemlerde kalıyorum eve geçince napıcaksam internet yokkkk(( uzun zamandan sonra sizlerle konuşuyodum ne güzel
sen erken kalkıyosun galibaa walla bn spor olmasa 11 e kdr uyuyodum ama artık erken kalkıyom:)
Allah analı babalı büyütsün işlhh cnm bebeğini:)
ayy ewet tubiş işlhh bebeği onunladır:))
kızlar bende transferden önc etemizlik yapayım dedimmm.4de tekrar doktora gidicemmmm
benim beyefendinin huysyzluğu üstünde 10 dk uyuyo uyanıyo fazla yazamıyorum o yüzden
sultanın günü geçio dimiii halaaaaa
ben şimdi annemlerde kalıyorum eve geçince napıcaksam internet yokkkk(( uzun zamandan sonra sizlerle konuşuyodum ne güzel
anaaaam nie okdr erken kalkıyonkii bnm eşim 7 de çıkıyo bn arkasından hmn yatıyom walla 9a kdr:)6 olmadan kalkıyorum bütün işimi bitiriyorum..
sonrada yapacak iş kalmıyor zaman geçmiyorr...
AMİİİİN......aminnn canım darısı sizlerin başına
hadi yaaaaaaa ciddi misin??
buna çok üzüldüm şimdi
olsun arada yaz canımmm...
bebişi öp benim yerime ne kadar tatlıdır şimdi
bendeeskiden iş yerinden giriyodum sürekli sizlerle konuşuyodum orda interneti yasakladılar sizlerle doğru düzgün konuşamadım şimdi annemlerde giriyorum alıştım ne güzel eve geçince zor olacakkk
allah iiliğini.....ben artık eşim giderken kalkmıom bile.adama akşamdan kahvaltı hazırlıom yiyip gidioooo:90::90::90:
anaaaam nie okdr erken kalkıyonkii bnm eşim 7 de çıkıyo bn arkasından hmn yatıyom walla 9a kdr:)
benimde eşim 6.30 da gidiyor..onu yolcu ettikten sonra yatamıyorum..
uykum bölününce dalmam zor oluyor
bendeeskiden iş yerinden giriyodum sürekli sizlerle konuşuyodum orda interneti yasakladılar sizlerle doğru düzgün konuşamadım şimdi annemlerde giriyorum alıştım ne güzel eve geçince zor olacakkk
ben artık eşim giderken kalkmıom bile.adama akşamdan kahvaltı hazırlıom yiyip gidioooo:90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?