aaaaaaa daha çok küçükmüşsünüz cnm 40 kımız felan deyince krıkınız çıkıcak az kaldı sandm ondan 2 aylık nerdeyse dedim ayy cnm yaaaaaa ..........
bu günlerinin kıymetini bil cnm benim kızım şu anda benle tartışıyo kızıyo bana istemediği hiç bişeyi yaptıramıyorum çok bilmiş babasını görünce beni unutuyo şu anda bana bağırıy benle oyun oyna diye bi yandan sizle sohbet etmeye çalışıyorum bi yandan hanımefendiyi memnun etmeye çalışıyrum nasıl kızıyo bana az kaldı dövücek zaten saçlarımı yoluyo sonrada kendi kendine gülüyo
ağrısı var derken beli mi ağrıyodu benim belim çok kötü ağrıyodu fıtıktan şüphelendi kayınpederinşalalh olmamıştır
merhaba canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın doğumum kolay geçti valla çok zor değildisevgicim merhaba nasılsın??
bu arada doğumun nasıl geçti zor muydu??
evet başardım valla dünür.16 mart en son günümdü biliyosun o gün gittik doktoruma hala sancım yoktu yarın gel alalım bebeği suni sancıyla dedi bende tamam deyip ertesi sabah gittim hastaneye hemen yatırdılar nstye bağladılar hafif hafif sancılarım kendiliğinden başlamıtı sonra doktorum geldi suyumu boşalttı suyum boşalınca sancılarım hızlandı ve artmaya başladı tabi ben ölüyorum zannettim önce o kadar ağrıyorduki tarif bile edemiyorum belim koptu zannettim sonra doktorum ağrı kesici yaptırdı bi tane dayanamıyorum diye tabi bunların hesi saat 11 den 1 e kadar oldu.Saat biri beş geçe doğum odasına girdim doktorum geldi masaya aldılar sadece 3 kez ıkındım üçüncüde çıktı yani doğurmam 10 dk sürdü sadecevalla tebrik ediyorum seni. helal olsun sana başardın demek. kolay bi doğum mu olmuştu? yoksam geçmişten bulup okuyayım mı 17 sinde mi doğurmuştun?
iyiyim canım buğlemde çok iyi teyzesi.sen nasılsın bebişin nasıl?aaaaa sevgicik de burda nasılsın iyisin inşalah buğlemcik nasıl :26:
sevgi ablacım sen kaç haftalıkken öğrendin buğlemin cinsiyetini :83::83:kızma bana çok meraklıyım ben yaa:83::83:
sevgicik benim sorumu görmedi heralde ben buğlemin cinsiyetini ne zaman öğrenmişti onu merak ettimanırım buglemle uğraşıyo yesin onu teyzesi
slm kızlar......
merhaba canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın doğumum kolay geçti valla çok zor değildi
bende iyiyim canımm...
çok şükür sevindim canımm...
selam canım hoşgeldin
slm canım hoşgeldinnn
merhabalar bende geldim
merhaba canımm hoşgeldinnn
hoşbulduk kızlar ....
hoşgeldin cnm ...
kızlar sizleri burda görünce nasıl sevindim sohbet ederiz diye tam size yazdım ki kızımdan kokular gelmeye başladı o yüzden hemen sohbete katılamadım
merhabalar bende geldim
hoşbuldum canım nasılsın?
hoşbuldum canım:)nasılsın?
sende hoşgeldin canım
iyiyiz cnm teşekkürler ...
napalım zeyneple günlerimizi geçiriyoruz akşam olsada babamız gelse değişik bişeyler olsa diye dört gözle bekliyoruz.....
amanda aman sevgimde burdaymış nasılsın canım
buğlemcik nasıl?büyüyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?