Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

cnm nim yaramaz huysuzluk yapıyo da ondan zor yazıyrum evet çk şükür az kaldı akşama evet tanışmamıştık galiba bende gül cnm tanıştığıma memnun oldum doğumdan sonra sağlık sorunlarım oldu da cnm ancak gelebildim topiğe kızım 5 aylık teyzesii zeynebimm...

bende memnin oldum canım
inşallah bundan sonra hep burada oluruz ve hiç ayrılmayız birbirimizden canım
yerim ben o zeynebi ya şimdi tam sevilecek zamanı
allahım nazarlardan saklasın inşallah canım
bende çıkıyorum canım
mesaim 5 te bitiyo kendine iyi bak canım
inşallah görüşürüz yine
canım zeynebi öp benim yerimede

inşş cnm burdaki arkadaşlıklar süper her zaman senide görmek isterim kübra..
evet şimdi nasıl cilveler oyunlar yapıyo bi görsen ..
iyi akşamlar cnm grşz k.i.b ..
tmm cnm öperim ..

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
AskMelegi,
n__a__z,
KUBI+,
edammm+,
mutlukız

ya bi bakıyorum kalabalık bi bakıyorum kimsecikler yok küsücem size ben ne zorluklar la sizlerle sohbet etmeye çalışıyrum zeynep ne işkenceler yapıyo bi görseniz

kızlar slm
kubicim bn bebeklerimi 13. haftada %90 kız 16. hftada%100 kız olduğunu örenmiştim:)

allovvvvv yesin onu teyzesi kaç aylık oldu 5 oldumu öp benim yerime

kızlar slm
kubicim bn bebeklerimi 13. haftada %90 kız 16. hftada%100 kız olduğunu örenmiştim:)

ya 4 doktora gittim hepsi karar almış yasaklancakmış cinsiyt söleme ufff cnm senin hakkındada hayırlısı olsun çok dua ediyorum sizlere rabbim hepimize nasip eylesin kucamıza alalım inşallh

gülcüm allah bağışlasın kızını. biz 3. ayımıza girdik. ne değişiklikler olacak bana sanki hiç değişmeyecek gibi geliyor nedense. gerçi şimdiden agu yapıyor konuşunca dinliyor gülüyor odadan çıktığımı hissediyor hemen ağlıyor kapıdan girdiğimi görür görmez susuyor

ya 4 doktora gittim hepsi karar almış yasaklancakmış cinsiyt söleme ufff cnm senin hakkındada hayırlısı olsun çok dua ediyorum sizlere rabbim hepimize nasip eylesin kucamıza alalım inşallh
amiin cnmm
a aa yasaklancakmıymış

kızlar bana müsade zeynep kıyameti koparıyo ağlıyo yazamıyorum öpüyorum sizi grş by....
deniz muhteşem değişiklikler oluyo en basiti minderi açıp yere bırakıyrum yuvarlana yuvarlana kanepenin altına giriyo iki dakka görme yüzüstü dönüyo çığlık atıyo oyun yapıyo biz naparsak taklit etmeye çalışıyo tükürüyo şimdi bize arkamızdan ağlıyo daha bi sürü şey varda zaman yk cnm grş bu arada kızlar 4 ay ki aşısı 3 ayki aşısından daha kolay ..........

ayyy canım benim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…